keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

The night is darkest just before the dawn

Hello there!
Minulla lienee paljonkin selitettävää? Aloitetaan vaikka siitä, että monet nukkeni ovat tällä hetkellä kesken. Itseäni häiritsee kovasti suunnilleen joka toisessa postauksessa infota, että "Joo, vaihdoinpa taas tämän ja tämän peruukin!", mutta minkäs teet, kun uusia peruukeitakaan en ole saanut hankittua, ja kuviin haluan joitakin väliaikaisia heille kokeilla. seliseli Selventääkseni vielä: tällä hetkellä neljältä nukeltani puuttuu oma peruukki ja kahdelta obitsu. Jos vielä jossakin kohtaa elämää saan nämä lapsoset valmiiksi, lupaan laittaa selventävän postauksen, jossa kuvia kaikista nukeistani eri vaiheissaan (ja valmiina). ^^ Plus olen jo pitkään halunnut tehdä postauksen, jossa pääsisin höpisemään nukestani hahmojaan ja eri vaiheitaan myöten. Sen toteutus onnistuisi vasta sitten, kun koko kahdeksantoistapäinen lauma olisi valmis. Löytyisikö tällaiselle kiinnostusta?
 
Lisäksi edellisessä postauksessani näkyi tuollainen pieni olento, jota ei täälläpäin ole aiemmin näkynytkään. Instagarmiani selanneet tietävätkin varmaan, että päädyin hetken mielijohteesta huutamaan itselleni Pullip Souseisekin. Hauskaa sinänsä, että Souseiseki oli ensimmäinen koskaan bongaamani Pullip! ^^' Ihanaa vihdoin omistaa tämä nukkemalli. Tytön nimi on Integra Night, ja hänellä tulee olemaan pieni, mutta menneisyyden kannalta tärkeä rooli kuvatarinassa.
 
Kuvatarinaa pyrin jatkamaan taas, kun siihen saan tarvittavan energian ja innostuksen. (Plus tarvitsisin Chiónin omana nukkenaan, koska hänellä on vielä tärkeä rooli tässä. Nyt olen tosin hankkinut nukkeja sellaisella vauhdilla, että aion oikeasti pitää taukoa. :'D)
 
Ai joo, Integralla on ainakin näin toistaiseksi Grellin peruukki. Vaihdoin ne päikseen tänään, ja alun kummastelun jälkeen tunnen pitäväni heistä enemmän noin. Grelliä olin suurin piirtein myymässä yhdessä vaiheessa, mutta tungettuani tytölle nuo teddyt (varsin erikoisella menetelmällä tho) ja kokeilemalla Integran peruukkia taisin löytää kiintymykseni tuota nukkea kohtaan jälleen. Wää. ♥ Ja Integrakin näyttää omalta itseltään, ihan kuin nukke olisi nuorentunut monta vuotta! (Joka on hyvä asia hahmoa ajatellen.)
 
Anteeksi tekstin määrä ja hyvää alkanutta kevättä rakkaille lukijoille! Ei enää kauaa kesään ^^
 








4 kommenttia:

  1. Integra on niin kaunis, tosi hieno peruukki-chippi-yhdistelmä. Ja kauniita kuvia, ihanan keväinen toi vika!

    VastaaPoista
  2. kuinka kauan oot nukkeillut? mulla on sellanen fiilis että tää blogi on ollut olemassa jonkun puol ikuisuutta, siis jo ennen kun aloitin itse nukkeilemaan. sulla on riittänyt inspiraatio kaikkiin tarinoihin ja oot vaan jollain ihmeen keinolla saanut pidettyä ittes nukkeilun maailmassa. kuinka toi on mahdollista? :D arvostan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos paljon! Olen nukkeillut nyt viisi vuotta ja neljä kuukautta. En oikein itsekään tiedä, mikä ihme tässä harrastuksessa saa minut innostumaan aina uudelleen ja uudelleen. Olen saanut niin paljon uusia ystäviä tämän harrastuksen kautta, ja lisäksi tämä on itselle yksi omimmista tavoista ilmaista itseäni. Monet nukeista tuntuvat ikään kuin omilta kuviltani, joltain aivan liian henkilökohtaiselta, että pystyisin luopumaan niistä. Kiitos kuitenkin kommentistasi, toivottavasti tämä selvensi edes jotain!

      Poista