keskiviikko 6. joulukuuta 2017

If you asked me to

Heips! Lumien tulo ja itsenäisyyspäivä ovat innoittaneet ottamaan paljon uusia kuvia. 


Tajusin tänään, että minulla ja Tsukikolla on kohta 7 vuotta yhteistä taivalta takana. Luin tällä viikolla yhtä nukkeiluni alkuaikojen suosikkiblogiani, ja havaitsin, miten moni on jo lopettanut nukkeilun... (Tai muuten vaan kadonnut blogimaailmasta.) Alan olla varsin ylpeä näinkin pitkästä nukketaipaleesta.
Suomi 100 -teema innosti nappaamaan Hinatasta muutaman sinivalkoisen kuvan.
En ehtinyt valoituksen takia ottaa kunnollisia kuvia. On pitänyt räpsäistä minusta ja Miwasta (ja muista nukeistani) uusia yhteiskuvia jo jonkin aikaa.

- - -

Toivottavasti piditte kuvista! Nukkeintoni on varsin korkealla, joten uusia kuvia tulee aivan varmasti taas piakkoin. Kiitos katselusta ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat Hinatasta! Löysin joku aika sitten sun blogin jaa en oo viime aikoina tehny mitään muuta ku lukenu näitä sun kuvatarinoita :"D Ihan superkiinnostavia! Mietin että onko posliininuken jälkeen tullut enää muita kuvatarinoita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset sinne! <3
   Kiva, että tykkäät kuvatarinoistani! Itse en niin liiemmin niistä enää perusta, osittain ikänsäkin vuoksi :'D Posliininuken jälkeen totesin, etten enää taida tehdä kuvatarinoita (ainakaan näillä näkymin), koska niin kovin moni nukkeni on muista tarinoistani. Kirjoitusblogistani (kirjainsadetta.blogspot.com) löytyy kuitenkin enemmän tarinoitani, jos ne kiinnostavat! ^^

   Poista
 2. Hinata on tosi kaunis nukke! Toi huivi on ihan supernätti ja sen asettelu on tosi kaunis ❤ Toi postaus jossa oli noita nukkejen muodonmuutoksia oli musta jotenkin TOSI ihana kun siinä näki miten paljon erilaisia vaiheita sulla on ollu nukkejen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia! <3 Mukavaa kuulla, että juuri se postaus miellytti, käytin siihen jonkin verran aikaa.

   Poista