lauantai 1. kesäkuuta 2019

New boy in the house

Moikka kaikille!

Oma kesälomani alkoi tänään <3 Ihanaa kesää kaikille rakaille lukijoilleni, ja paljon kiitoksia kaikista kannustavista kommenteistanne kuluneen lukuvuoden aikana! Erityisesti valmistuneille hurjasti tsemppiä! ^^

Minä korkkasin kesän kotiuttamalla eilen (31.5.) uuden nuken. Malliltaan uusi tapaus on Taeyang Horizon! Olen kyseistä mallia katsellut aina haaveillen, mutta nyt tarjoutui hyvä tilaisuus sen kotiuttamiseen. Tuli tehtyä tosi hyvät kaupat, olen tyytyväinen ja iloinen <3

Uusi poika kulkee nimellä Lazaro. Hän on vielä kirjoittamattomasta tarinastani Aurinkotuulen lapset. Myös Nemesis, Laverna ja Amalthea ovat peräisin kyseisestä kirjoitusprojektista. Lazaro näyttää hahmona aivan erilaiselta kuin nukkena, mutta niin näyttää Nemesiskin, joten elän asian kanssa. Kaksikko on tosiaan parantumattoman rakastunut toisiinsa. Hahmoista kuulette sitten joskus lisää Aurinkotuulelle tarkoitetussa hahmonurkkauksessa, heh. ^^ Toistaiseksi saatte ihailla poikia yhdessä!

Ängen samaan postaukseen myös kesäiset kuvat Edrielistä. Tyttö on kenties suosikkini kaikista nukeista koskaan, olen ollut aina ihan rakastunut siihen. Vihdoinkin sain otettua siitä kunnollisia kuvia.

Vielä kerran hyvää kesää kaikille! <3

* * *

Heart made of glass

Lazaro, Taeyang Horizon
Nemesis, Isul Hednar














* * *

Serene

Edriel, Pullip Eos












2 kommenttia:

  1. Ooh vau mikä komistus Lazaro onkaan! Ja Nemesis on oikein ihana kanssa, pakko ehkä shipata tätä(kin) paria.
    Kuvat Edrielistä ilahdutti kanssa, hän on myös mun suosikkinukkeja sun pallopäistäsi! Tosi nätti neitokainen ja ihanan kesäisiä nuo kuvat hänestä.
    Jokatapauksessa ihanaa ja rentouttavaa kesää sulle, toivottavasti olis lämmintä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon kommentoinnista, Kiki! Sun kommentit piristää aina, ihanaa, että viitsit kommentoida <3 Hyvää kesää sullekin!

      Poista