maanantai 24. helmikuuta 2020

Rauhallinen viikonloppu



Moikka!

Käväisin viikonloppuna ystäväni kotona Pieksämäellä ja nappasin vihdoin nuken mukaani. MH:iden keräilyn ja kuvailun aloittaminen mahdollisti viimeinkin nuken Pieksämäelle saakka kuljettamisen! Pullipien kuskaaminen stressaa minua aina siinä määrin, että harvoin sitä teen :( Siispä otin mukaani Skelitan, joka kulki kivasti laukussa!



Ystäväni pikkusiskolla oli tällainen Made to move -Barbie, johon rakastuin täysin! Olen pohtinut tällaisen kunnolla nivelitetyn Barbien hankkimista jo kauan, ja tässähän se sitten varmistui. Pakkohan tällainen on kotiin päin joskus hommata. Kehon liikeradat ovat sen verran luonnolliset ja kauniit.















Kiitoksia katselusta! Oli oikein ihana viikonloppu 💛

1 kommentti:

  1. Tuo Skelita on kyllä kuvauksellinen! Ehdottomasti suosikkejani Monster High-nukeista! Pidän todella paljon kuolleiden päivä-kasvomaalauksista. En omista made to move Barbiea, mutta olen nähnyt kuvia Instagramissa ja erityisesti curvy made to move Barbie-kroppa miellyttää silmää. ^^ Toivottavasti saat pian hankittua sellaisen. Päivittelin itsekin blogia, tervetuloa kurkkaamaan ja aurinkoista päivää sulle! <3

    VastaaPoista