keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulu 2016

 
Tervehdys!
 
Nyt itsekin joulusta selvinneenä esittelen teille kaksi jouluna kotiuttamaani herraa, Rowanin (Isul Mad Hatter) ja Absynthen (Taeyang Valko)! Absynthe on ensimmäinen Taeni, ja yhteiselomme alkoi vähän kärsimyksellisissä merkeissä... :'D Tiesin, etten osaa yhtään käsitellä Taeyangien pökkelökroppia, mutten todellakaan kuvitellut sen olevan ihan näin hankalaa. Olemme vihollisia jo nyt, niin paljon kuin uudesta ukostani tykkäänkin. Rowan puolestaan on kertakaikkisen ihana, aistin tuosta kuoriutuvan vielä kunnon lellilapsi...
 
 
Tätä kuvaa ei olisi koskaan voinut edes ottaa, koska nuo eivät tunteneet toisiaan juurikaan. Kumpikin ovat samasta tarinasta kuin Granaté (Pullip Mir), ja aion ehkä jossakin kohtaa julkaista kyseistä tarinaa toisessa blogissani.
 
Hahmoista voin sanoa sen verran, että tässä kuvassa on melkoinen enkeli ja paholainen -asettelu. Absynthe on nimensä veroinen, en vaan siedä tuota otusta ollenkaan edes hahmona. :'D Voin joskus näyttää teille piirrokseni siitä...
Rowan puolestaan on surullinen pieni perhospoika, hieman sympatisoin sitä. Ei mennyt ihan hyvin hänen elämänsä.

 
"Antakaa mun kaikki kestää"
 

 
KOIVET
Rakastan sen jalkoja. Kamerassani on varmaan puolet näitä jalkakuvia.
 
 

 
.... en taida sanoa enää mitään näistä jaloista. Ihanat.
 


 
 
Ja tukka silmillä. Absynthe näyttää tuon peruukin kanssa ihan siltä, että olisi juonut viikon putkeen, ja no... tuo look pukee sitä. Antaa olla tuollainen silläkin uhalla, ettei heidän maailmassaan ollut alkoholia.
 



 
Syy, jonka vuoksi halusin aina ensimmäiseksi Taeyangikseni Valkon, oli tuo silmämeikki. Rakastan kovasti alaripsiä ja noita pieniä haavoja nenän päällä, ne luovat kivan kontrastin sinisten silmien kanssa.
 
 
Ja lisää faktoja: nämä eivät itseasiassa edes ole pari. Tarinaa sen enempää spoilaamatta, he tahtoivat vaan hyötyä toisistaan.

 
.... mutta tämä seikkahan ei estä minua kuvaamasta heitä yhdessä B) Kerrankin kun on tuollainen isompi ukko talossa, niin pitäähän tuota nyt parikuviin tunkea.
 
(Ja Granatélla on vihdoin boyfriend shirt, itken)


 


 
----
 
Tällaista tällä kertaa! Mitenkäs lukijoideni joulu meni?


6 kommenttia:

  1. Onnea uusita komeista herroista, hih! Sain yhden uuden Pullipin, johon olen varsin tyytyväinen.

    VastaaPoista
  2. ...taisin juuri rakastua 😍 Absynthen katse lumosi minut, Rowanin jalat kietoivat minut otteeseensa ja pullip Mir on vaan niin upee! Omistan siis little pullip mirin mut ää Granaté on ihana! Ja sopii hyvin Absynthen kanssa ;)
    Komeat nuket sait joululahjaksi! Ite en ole vielä päättänyt, koska haluan seuraavan nukkeni ja mikä se edes olisi... tai siis little se kai on, mut niitäki on niin paljon! Mut mul meni joulu ihan hyvin ja uudeksi vuodeksi mennään ystäväperheen luo ampumaan raketteja :) Toivottavasti sullaki tulee kiva Uusi Vuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi paljon kiitoksia kommentistasi! <3 Onnellista uutta vuotta sinnekin, ampukaa nättejä raketteja!

      Poista
  3. Ahhh, voi luoja. Taisin huutaa Tae Valkosta jo instassasikin hieman, mutta grail on aina grail. Nimenomaan tuo silmämeikki ja arvet on mullakin varmasti suurimpia syitä kuolata jokaista vastaan tupsahtavaa kuvaa hepusta. Hyvinvointini on himoinvointia.
    Ja Isul Mad Hatter on myös yksi ihailemistani nassukoista, mahdollisesti eniten chippiensä ja kulmiensa vuoksi. Vaikka koko stock look on muutenkin niin majesteettinen, että mikäli koskaan sen omaan hyllyyni hankin, en sitä aivan hetkessä kuteistaan riisuisi. :')
    Ihanan sydämiä vievän kaksikon sait! Onnea heistä ja vielä hyvää pikaista vuotta 2017~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Valko on kieltämättä tosi ihana malli, onneksi ostin sen sitten kuitenkin. 8) Ja Mad Hatterin stockit ovat tosiaan todella upeat ja käytännöllisetkin vielä, näitä tulen kyllä käyttämään vielä monesti. Hyvää uutta vuotta sinnekin! <3

      Poista