keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tilannekatsaus

 
Moi kaikki! Vuosi 2016 lähenee loppuaan, ja joulukin kolkuttelee muutaman päivän päästä ovella. Tulin miettineeksi, että tilannekatsaus nukeistani voisi olla aika hyvä tähän väliin. Tässä postauksessa ihan vain kuvat jokaisesta nukestani sellaisina, kun he nyt ovat. Teen postauksen lähinnä siksi, etten ole lainkaan varma, kuinka moni täältä on perillä, kenellä on mikäkin peruukki sun muut kamppeet... (Tai kuka on kukakin.) Nuket ovat saapumisjärjestyksessä.
 
(Ja pahentaakseni tilannetta entisestään: jouluna saatte tutustua vielä kahteen muuhunkin lapseen. Siitä sitten myöhemmin tällä viikolla enemmän, mhihi.)
 
 
 
Tsukiko - Pullip Naomi

 
Hinata - Pullip Clarity
 
 
Grell - Pullip Grell
 
 
Rima - Dal Tweety
 
 
Lilia - Pullip Sfoglia

 
Shirei - Pullip Chill


Lucifer - Isul Duke
 

 
Celiné - Pullip Gothic & Lolita Psycho Yuki-chan Movie version
 
 
Disney - Dal Kagamine Rin

 
Avalon - Pullip Lunatic Queen

 
Roxette "Rory" - Dal Icarus

 
Edriel - Pullip Eos
 
 
Daphne - Dal Angry

 
Memoria - Dal Tina

 
Anemone - Pullip Barasuishou

 
Haigha - Pullip Prunella
 
 
Integra - Pullip Souseiseki 2007
 
 
Kanga - Pullip Ddalgi
 
 
Callistra - Pullip Elisabeth

 
Chióni - Pullip My Melody
 
 
Sade - Pullip Shinku 2006

 
Aldreia - Pullip Kirsche

 
Granaté - Pullip Mir
 
 
- - - - -
 
Jos muistat edes muutaman nimen, olet saavuttanut jotain :'D
Ketkä mahtavat olla suosikeitanne?
 


20 kommenttia:

 1. Sade ja Kanga on mun suosikkeja!❤
  Muutenkin tää postaus oli tosi ihana, sultahan löytyy paljon nukkeja, joilla kaikilla on ihanan uniikki ulkonäkö. Yritin arvailla kuvista nukkejesi malleja, ennenkuin näin kuvatekstiä, mutta arvasin vain muutaman. Mutta musta se on vaan hyvä juttu!
  Omistatko muuten enää ollenkaan Littlejä/littleä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! ♥ Mulla on tosiaan vielä Little Pullip Luce olemassa, kun en raaski pientä myydäkään. Kuvattua ei juuri tule, mutta tuollahan hän pyörii vielä.

   Poista
  2. Hih!❤
   Mullakin on Luce :3

   Poista
 2. Ootko siis @rainbird_ ig? �� sul on vaa nii paljon kaikkii ihania nukkeja!! :3 ja niiiiin paljon semmosii mallei mitä muut haluais... �� Ootko aatellu et myisit joskus ku tosiaan aika moni haluais just noita mallei esim ddalgi eos tai yuki? :'3 ja siis kun sä tunnut saavab nukkei aika helposti nii äkkiihä ettisit uudet xD ok ei siis mikää pakko mut oisin valmis maksaa paaaaljon jos saisin jonku sun nukeista ❤❤ Kanga varsinkin on nii iii in söpö nukke ei tommosta ihanuutta voi ees olla ��❤ ois niin goals omistaa se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veti aluksi aika sanattomaksi tämä kommentti. Mietin hetken, että hohhoijaa, mitä tällaiseen edes pitäisi sanoa. Tämä tuskin ansaitsisi mitään kovin panostusvastausta, mutta olkoon menneeksi nyt sitten.

   Kyllä, Instagram-käyttäjäni on @rainbird_. Ja koska Instagramia tunnut käyttävän, niin ole hyvä ja katso toki myös uusin kuvani spämmikäyttäjälläni @almostsade! Kirjoitin sinne vähän ajatuksiani tästä sinun kommentistasi.

   Ensinnäkin, tiedätkö, kauanko olen odottanut muutamien nukkejeni saamista? Esimerkkinä Pullip Shinku ja juurikin tämä mainitsemasi Eos: kumpaistakin on odotettu sen 5-6 vuotta. Minulla on vielä sekin rajoite, etten voi ulkomailta nukkeja ostaa, joten on ollut pienemmän työn takana metsästää Suomen sisältä suurimpia nukkeunelmiani. Suosittelen kokeilemaan tätä etsintäprosessia ihan itse, eikä suinkaan kyselemään muilta suomalaisilta, josko heiltä voisi ostaa. Se on oikeasti erittäin epäkohteliasta sellaisille ihmisille, jotka ovat aidon kiintyneitä nukkeihinsa ja ovat nähneet vaivan saadakseen ne itselleen.

   Joten vastauksena lauseeseesi "Tunnut saavan nukkeja aika helposti, niin äkkiähän etsisit uudet" - en etsisi. Olen jo kerran nähnyt sen vaivan jokaisen nukkeni kohdalla, enkä ala tekemään mitään uudelleen vain siksi, että sinun tai jonkun muun on nyt jostain syystä aivan pakko saada joku nukeistani. Ei ole.

   Kaikki nukkeni ovat kuitenkin ihan olemassa olevia malleja eivätkä full customeita, että jokaisen pystyy itselleen etsimään netin syövereistä. Toivotan onnea prosessiin ja toivon, ettei sinun enää tarvitse tulla kommentoimaan tällaista kenellekään.

   Poista
  2. Siis laitoiks oikeesti ig tästä kommentista.... mä en oikeesti tarkottanu tota millään pahalla DD': mä ja monet muut vaan oikeesti tykätään sun nukeista nii paljon ett oikeesti oltais valmiita ostaan ne sulta jos vaa myisit...

   Mutt siis okei en kysele enää jos tää nyt sua häiritti. Anteeks. En tienny et kysymyksestkin voi loukkaantua.

   Poista
  3. Nii ja se siis vielä et en määkään saa tilaa ulko mailta nukkeja et siks kyselen

   Poista
  4. Tulipa nopeasti vastaus! :'D Tiedostan hyvin, miten hankalaa on etsiä Suomen sisältä ajat sitten loppuunmyytyjä nukkeja, mutta se ei silti oikeuta noin röyhkeään käytökseen. Suosittelen tutkimaan Huuto.nettiä ja Toria aktiivisesti, olen esimerkiksi nuo mainitsemasi Ddalgin ja Eoksen löytänyt ihan Huuto.netistä.

   Muuhun sisältöön uudemmassa kommentissasi en enää edes jaksa paneutua, huvittavaa ajattelua, etten loukkaantuisi tuosta. Mutta joo, kenties jossain kohtaa itsekin ymmärrät, mistä tässä puhutaan.

   Poista
 3. Tsukiko ja Edriel lukeutuu mun suosikeiks ..jos vaan pari saa mainita<<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Nämä tytöt ovat itsellenikin vähän lellikeitä, Edriel varsinkin.

   Poista
 4. Hehee tää postaushan toimii loistavasti nimienopettelupostauksena, arvaa vaan muistinko kun ehkä viiden nimet? Ja suosikeista sen verran että ainakin pehmopää Ed ja Sade ja Kanga ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihanaa, onnea nimien opetteluun XD
   Kiitoskiitos, nuo ovat useimmiten ehkä ne omat kolme lellilasta...

   Poista
 5. Sulla on kyllä tosi sieviä nukkeja! Oon ollut sun blogin lukija aika alkumetreiltä saakka ja täytyy sanoa, että olen kyllä tosi iloinen sun puolesta, kun oot vihdoin saanut liitettyä kokoelmaksi sen pitkään toivotun Shinkun! Todella suloisia ja persoonallisia kaikki neitokaiset sekä Lucifer <3 Aldreia ja Haigha on kyllä mun suosikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisen paljon!! <3 Shinku oli kieltämättä kiitettävän etsinnän takana.

   Poista
 6. Aivan ihania nukkeja! Ja niin monta! Muistin sentään joitain nimiä :)
  Shirei on pysynyt lempparinani pitkään, mutta myös Edriel, Sade ja Kanga ovat todella suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Olen aina iloinen, että nimiä muistetaan.

   Poista
 7. Sulla on ihania nukkia :3 Kiva postaus :)

  http://sugardollworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Apua, lemppareita, huh.. Tällä hetkellä ainakin kärjestä löytyy Shirei, Avalon, Edriel, Kanga, Callistra ja Granaté. Yhtä tai kahta ei millään pysty valitsemaan, mutta tuollainen isompi joukkio onnistuu jotenkin. :D

  Hyvää tällaista jälkijoulua ja kivaa ihan pian alkavaa uutta vuotta sulle ja nukkekatraallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack tack! <3 Samoja suosikkeja taitaa olla itsellänikin, heh...

   Ja samoin sinne!

   Poista