perjantai 29. toukokuuta 2020

Kosintahommia, alusvaatteita ja muita kevättouhuja


En oo päässy vielkään yli Hereditarysta ja pistän nyt kaikki muut kärsiin siitä. Hail Paimon jne!!! (Ei!)

Heja 🌻

Nyt on kyllä pitänyt niin kiirettä ihan kaiken kanssa, että olen joutunut väkräämään tätä postausta varmaan viidessä osassa :'D Minkäs mahtaa, kun ihan kaikki mahdollinen ajoittuu juuri tälle keväälle!

Tässä on kuitenkin nukkerintamalla ollut jos jonkinmoista liikehdintää.Grell näytti taannoin varsin päättäväiseltä. Sillä oli hyvin päälläkin.
Kenelleköhän nuo kukat mahtavat olla?Jep. Jotakin se selkeästi juoni.


...ja näinhän siinä taisi sitten käydä!

Tsukiko ja Grell ovat majailleet täällä yli yhdeksän vuotta ja heidän suhteestaan olen kirjoittanut paljonkin ihan blogin alkumetreillä. (Kiitos kaikille niille uskollisille, jotka ovat kurkkineet blogia ihan sieltä saakka <3) Minun piti kaiketi naittaa nämä jo silloin, mutta yhdeksän vuottahan siinä sitten meni!

Meillä on sitten kesänukkehäät tulossa! 👀...koska kyllähän tämä minulle ihan myöntävältä vastaukselta näyttäisi!
No voihan. Siinä ne nyt sitten :>

Seuraavaksi sitten muutama shootinpätkä näiden ilouutisten jälkeen!

* * *

Almost whole

Faith, Pullip Kirakishou
Anemone, Pullip Barasuishou

Äää <3 Yksi nukkeunelma käynyt toteen, kun sain kuvata KiraBara-shootin! (Kuvaan varmaan vielä lisää...) Vaihdoin Anen hetkeksi stockiksi ihan vaan näitä varten.

* * *

Only for me

Kanga, Pullip Ddalgi


* * *


Ottakaa ensin tämä kammotus :'D Rakastan överieditoida kaikenmoisia kauhuja ja pidin ihan reippaasti hauskaa tämän kanssa. Itse shootti onkin sitten aivan erilainen.

* * *

Moments

Kanga, Pullip DdalgiSaatte nyt ihan tulituksena Kangaa, koska se on ainoa, jota voin kuvailla ilman isompia damageja vedessä. (Pitää oikeasti hankkia lisää lyhyttukaisia nukkeja)

* * *

Tähän väliin muutama muokattu kuva Irinasta.


Minulla soi tämä euroviisu päässä ja räpsäisin sitten oman jumalatarkuvan Irinastakin. Se on niin erityylinen kuin muut kuvatarinan tyttöset, että halusin antaa sillekin oman kuningatarmomentin. Irinahan on melkoinen persoonallisuus kuitenkin.Olen tosi tyytyväinen näiden muokkauksiin. Pitäisi saada aikaiseksi postata ne instaankin. Postausjono on vaan aika armottoman pitkä :'D Tekisi mieli postailla joka päivä ,__,

Ja sitten ne muokkaamattomat vielä.

* * *

Queen

Irina, Pullip Bloody Red Hood

* * *

Loppuun vielä muutama satunnainen räpsy!
Pullip Suomen erään haasteen ansiosta intouduin kuvaamaan Envyä! Nämäkin pitäisi muokkailla ja heitellä instaan. Envy on tosi rakas ja ehdottomasti upeimpia nukkejani, mutta se on minulle ehkä enemmän keräilyesine kuin kuvattava nukke. Ei tosiaan mikään maailman helpoin malli.
Sain Disney Store Arielini mukana randomisti muitakin vaatteita, ja tämä Lumikki-puku menee kyllä käyttöön! Celluakaan ei ole tullut kuvailtua melkein yhtään. Äääh. Celiné pääsee lumikkeilemaan vielä vähän myöhemminkin.Lirppaakin ihan vain, koska en ole saanut kuvatuksi ;-; Olen ottanut varmaan alle viiskymmentä otosta tästäkin nukesta. Äh. Teen kohta jonkun Isul-vallankumouksen. Harmittaa, kun Isul-kuvat eivät kerää samalla tavalla huomiota, joten en sitten oikein saa julkaistuksi niitä. Pyh sanon minä, Julkaisen kohta pelkästään kaikista muista kuin Pullipeista kuvia >:(

* * *

Kiitos, kun katsoit ja luit!

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ystävä hyvä! ❤

  VastaaPoista
 2. Upea, rikas postaus taas!
  Näitä on todella miälekästä lueskella! (Luin tän jo eilen, mutta en ehtinyt tosiaan kommentoida ;_;)

  Kangan ja Irinan kuvat on erityisen upeita! Tykkäsin heistä otetuista kuvista paljon ^^ Irinan asu on niin NAM D:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! <3

   Mulla oli kieltämättä kivaa pukea Irinaa, kiva jos tykkäät ^^

   Poista