perjantai 1. toukokuuta 2020

Monsterien ryhmäpäivät

Heips!

Otin tuossa muutama päivä sitten siivoustouhujeni ohessa muutaman MH-ryhmäkuvan! On jo pitemmän aikaa pitänyt räpsiä kuvia eri nukkelinjoista yhdessä, joten otin sen asiakseni kun joka tapauksessa siivosin nukkekaappeja.


Skull Shores

Tämä on näistä ns. pienemmistä linjoista kenties suosikkini! Abbeylla on valitettavasti kustomoidut huulet, koska lapsi-Sara oli idiootti </3 Frankien jouduin hankkimaan uudelleen ja Lagoonan ja Draculauran kustomoin myös aikanaan. Ihan oikeasti vihaan aiempia valintojani niin paljonnn

Tarkoituksena olisi hankkia Draculaura ja Lagoona vielä takaisin. Ehdottomasti haluaisin myös ne vain ulkomailla myydyt värillisen Frankien, Cleon ja Clawdeenin! Maybe some day <3

Lempparini tästä linjasta on Lagoona, jota vielä etsiskelen käsiini.


Basic wave 1

Nämä ovat ehdoton ylpeydenaiheeni :') Olen iloinen siitä, miten nopsasti sain ne koottua kasaan! Minullahan oli vielä ennen joulua vain Frankie. (Ja kustomoidut Draculaura ja Ghoulia... :c) Basiceista suosikkejani ovat Frankie ja Lagoona!


Basic wave 2

Tämä kolmikko on myös aivan ihana. Spectran ja Toralein hankin aikanaan kerralla. Muistan olleeni todella onnellinen niiden löytämisestä, koska ne olivat minulle isoimmat MH-grailit siihen mennessä. Abbeyn hankin vasta tänä vuonna. Jotenkin onnistuin aina missaamaan tämän Basicin.

Spectra on heistä suosikkini! Se on niin kuvauksellinen ja täyttää kaikki estetiikkakriteerini.


Basic wave 4

Lempparit myös <3 Näidenkin hankkiminen oli aikanaan iso juttu! Venuksen olen uudelleenhankkinut, vanha pilalle kustomoitu on vielä uudelleenkustomoimatta. Jälkikäteen ajatellen suosikkini on Robecca, mutta nuorempana tykkäsin eniten Rochellesta.


Ghouls Rule

Mun ykköslinja, ehdottomasti <3 Se on näyttävä, överi ja Halloween! Kaikki, mistä pidän, siis. Lapsena omistin vain Clawdeenin. Tämä ei ole se Clawdeen, jonka omistin. Aiemman myin aikanaan. (Miksi ihmeessä, kysynpä vain...) Suosikkini vaihtelevat Frankien ja Draculauran välillä! Frankie on lempihahmoni, mutta Draculaura on niin extra ja yksityiskohtainen :') Frankie oli näistä yksilöistä ensimmäinen, jonka hommasin. Se oli myös ihan ensimmäinen uusi MH:ni koko tämän pitkän MH-tauon jälkeen!


Draculaurat

Tästä puutuu yksi, joka saapui toissapäivänä :> Siitä kuvaa toisessa postauksessa! Täältä löytyy tosiaan Basic, Ghouls Rule, Haunted, Scaris ja Scary Tales. Jälkimmäisin on ehdoton suosikkini, GR hyvänä kakkosena. Scary Tales on vaan niin upean värinen ja nätti.


Clawdeen

Ghouls Rule, Basic, Dead Tired, Kohl's exclusive ja Scary Tales. Näistäkin ST on suosikkini, heh :') Clawdeenista on kovin monta kaunista versiota! Violetti ja lime ovat loistavat värit. Ehdoton lempparini kaikista Clawdeeneista on kuitenkin Dawn of the Dance Clawdeen, joka ei koskaan suvainnut rantautua Suomen markkinoille saakka.


Frankiet

Lempihahmoni! Täältä löytyy Skull Shores, Basic, Scaris, I Love Fashion, Ghouls Rule ja Dead Tired. Näistä DT:llä on minulle suuri nostalgia-arvo, koska se oli ensimmäinen MH-nukkeni. Ghouls Rule on varmaan toinen lempparini. Frankieita pitäisi kyllä ehdottomasti olla enemmän täällä :( On niin monta versiota, jonka siitä vielä haluaisin.


Ghouliat

Näitäkin tuli itse asiassa yksi lisää tämän kuvan ottamisen jälkeen :'D Tässä tosiaan Skull Shores, Basic ja Dead Tired. Kyllä se Basic on vaan kaunein Ghoulia <3 Myös kaikki tosi tummameikkiset Ghouliat miellyttävät silmääni kovin.


Cleot

Niitäkin on jo kolme, hui! Dead Tired, Basic ja Ghouls Rule. GR on näyttävin, mutta nostalgiasyistä DT lienee suosikkini. Mulla on jo parhaat Cleot, joten niitä ei notku ostoslistallani tällä hetkellä ollenkaan.


Kissanuket

Nämäkin ovat niin ihania! Täältä löytyy Catty, Toralei, Catrine DeMew ja Meowlody & Purrsephone. Olen iloinen, että sain aikanaan hankittua tänne jokaisen kissahahmon, joita MH:ssa on. Toralei on ensimmäisenä kisuna suosikkini, mutta aistikas Catrine on myös ilo kuvata.


Valmiit kustomit

Kaikki valmiit kustomit! Kaikilla ei ole vielä nimiä. Ylärivissä vasemmalta oikealle Kaguya, Poppy, Mana, Talvi, June ja nimetön toveri. Alarivissä Lunette kahden nimettömän välissä.


Tässä mukana vanha kustomini Lavinia, jota en nostalgiasyistä suostu kustomoimaan uusiksi. Se oli minulle tosi rakas nuorempana ja nostattaa vieläkin hyviä muistoja pintaan.




Yhdet lemppareistani!


Vuodenaikalapset <3


Tätä tapausta en ole kuvannut kauheasti, koska en löydä mistään sen estetiikkaan sopivia vaatteita.


Lopuksi vielä kuva lattialla vallinneesta kaaoksesta:


 Nukkeja kerrakseen!

* * *

Kiitoksia katselusta! Sara ja monsterit kiittävät <3

2 kommenttia:

  1. Paljon monstereita! Meillon samat suosikit Basic Wavessa! ;) Tykkään itsekin eniten Frankiesta ja Lagoonasta. Mustavalkoinen Frankie onkin yksi suurimpia suosikkejani Monster High-nukeista ja kaduttaa vähän, etten joskus ostanut sitä, kun sitä myytiin halvalla Cittarissa. :') Itse en siis keräile monstereita, mutta tykkään kyllä kovasti katsella kuvia niistä ja monen osto on houkuttanut, mutta kun hyllytila on rajallinen. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista! :') Ymmärrän hyvin, että hyllytilan rajallisuus pistää vähän jarruja nukkejen hankkimisille. Minultakin alkaa hiljalleen loppua fiksut säilytystavat näiden kanssa :'D

      Poista