torstai 18. kesäkuuta 2020

Love me wrong if you can't love me right


Todiste siitä, että Prunella on kaunein ikinä ;-;

Heja!

Perinteinen shoottipostaus täällä taas. Kuvia tulee ovista ja ikkunoista ;-; En tiedä muista, mutta minun kesäni on kulunut aika yksiselitteisesti nukkejen parissa. (Tai no, mitä nyt etsin kämppää syksyksi ja kirjoitan taas uutta romaania mutta point being, nukkejahan tässä on suurimmaksi osaksi ajateltu...)

Joten, kuvadumppaus it is!

* * *

Kesäiltana

Shirei, Pullip Chill
Lucifer, Isul Duke















Åj noniin, sainpas mentyä pellonreunaan räpsimään kuvia nukeista! Tuolla sillalla käväisin sitten siinä matkalla. Kivaa ottaa tällaisiakin kuvia välillä. Tämä on ollut aikamoinen seikkailukesä x)

* * *

Maailman laidalla

Rima, Dal Tweety
Disney, Dal Rin Kagamine
















Disney on kenties hyljeksityin nukkeni koskaan. Olen paristi ajatellut myyväni sen, koska se ei lopulta koskaan ole oikein ollut tyyliseni nukke. Mutta katsokaa nyt tuota vauvaa :( Puin sen ja Riman aka lellikkidalini söpöihin vaatteisiin ja menin kuvailemaan! Nämä on otettu samana iltana kuin nuo Shirein ja Lussen kuvat. Olin produktiivinen :'D

Pitäisi ihan tosissaan ryhdistäytyä näiden Dal-hommien kanssa!

* * *

Jumalattaret

Agathe, Pullip Jaldet
Eden, Pullip Neo Angelique
Irina, Pullip Bloody Red Hood
Aurora, Pullip Prupate





Noniiin jotain yhteiskuvaa jumalatarnelikostakin! (Vaikka eihän ne mitään jumalattaria ole khjeh kjeh t. tämä kuvatarinan osa) Oon muuten kuvannut jo osan seuraavasta kuvatarinan luvusta, pitäis vaan saada loputkin kuvailtua ^^

* * *

Soft hours

Aurora, Pullip Prupate
Irina, Pullip Bloody Red Hood













Did someone ask for soft gays? At least I did!

Murut :> Koska oon näiden kahden ihmissuhteesta jo jotain pulissut itse kuvatarinassa, kehtasin kuvata niitä yhdessä. Jää nähtäväksi, millaiseksi tämä ihmissuhde tarinassa kehittyykään. Heh. Olin kuitenkin sillä tuulella, että tarvitsin hapuilevia pehmeitä naisia alusvaatteissa joten tein asialle jotain omakätisesti! Siinä he <3

* * *

Forget me not

Adna, Isul Helios










Tänä kesänä blogissa on melkein enemmän kukkia kuin nukkeja :'DD No mikäs siinä, takapihan lemmikit ovat ilostuttaneet enemmän kuin paljon!

* * *

Kiitos katselusta! Saapi nähdä, mitä seuraavaksi. Kauhea kasa MH-räpsyjä ainakin olisi jonossa. Ja parikuvia. Ja isoiso juhannus-shootti, jonka saatte sitten juhannuksena! Sen muokkailin ihan ajatuksella 8) Olen ylpeä.

Näkemisiin! 💛

4 kommenttia:

  1. Lempparikuvat ja shoottilöydetty!! Irinan ja Auroran alusvaatemönkimiset lakanoissa olivat ihan mahtavat 8) ja shippikuvat toimii aina, tiätenkin!

    Oli myäs ihana nähdä kaikkia noita jumalkaunokaisia yhdessä ;) sun shoottipostaukset on aina niin ihania, ei haittaa yhtään tälläinen kuvavyäry 8)

    Pakko myäntää, että oon itekkin vaan elänyt koko kesän nukkejen ympärillä! Mutta eikös ne oo aina paras kesänviattotapa ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti!! <3 Ja siis jep, ehdottomasti paras tapa viettää kesää ^^ Onneks on ollu hyviä kelejä!

      Poista
  2. Sulla on kyllä ihan älyttömästi nukkeja koitan päästä kärryille näistä kaikista! 😂❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo, siinä voi mennä hetki x) 💛 Tuolla nukkeprofiilit-sivulla onkin kaikki listattuna kuvien kera!

      Poista