maanantai 1. kesäkuuta 2020

Vanhoja kustomeita ja prosessikuvia

Heips kaikille!

Eiköhän korkata kesäkuu tällaisella muistelupostauksella! 🌻 Toivottavasti kaikkien kesä on alkanut lämpöisissä merkeissä <3 Itse olen ollut poissa koulusta sun muusta vastuunkantamisesta jo niin pitkään, että unohdin kokonaan, että ihmiset ovat tosiaan käyneet koulussakin tässä välissä :'D Hyvää alkanutta kesälomaa siis vain kaikille!

Mutta siis! Koska terve itsensä cringeäminen on aina ihan tervettä, päätin tehdä postauksen vanhoista kustomeistani! Mukana myös prosessikuvia nykyisistä sekä pieleen menneitä yrityksiä. Ihan tarkkoja vuosia, joina mitkäkin näistä on tehty, en osaa kertoa, mutta alkupään väkerrykset ovat ajalta, jolloin olin n. 12-vuotias. (Eli onhan niistä nyt sen seitsemän vuotta ainakin.)

Mulla on aina ollut se ongelma, että mulla ei ole ikinä rahaa eikä muutenkaan sellaista tilannetta elämässä, että saisin hankituksi kustomointitarvikkeet tai ompelukoneen. Siksipä kustomointini on vielä tänäkin päivänä kikkailua sen kanssa, mitä on. (Naamojen kustomointikin on onnistunut vain ystäväni välineiden ansiosta, kiitoksia hänelle <3)

Siispä kaikki nämä ensimmäiset kustomit on tehty kynsilakalla. :'D Älkää ikinä kustomoiko kynsilakalla! Se ei ole kustomointiväline! Älkää tehkö niin kuin Sara 12v, en voi suositella kenellekään. Piti vaan silloin päästä kustomoimaan, voi että :( Olisin vain odottanut, että saisin oikeanlaisia tarvikkeita... No, ei vaan tullut ajateltua ihan loppuun asti, ja siinä se.

Ai joo, ja tarkoitukseni ei ole tällä postauksella kritisoida kenenkään kustomointityyliä! Kunhan itse virnuilen näille omille yrityksilleni. Kaikki kehittyvät ja tekevät omaan tahtiinsa <3


Oi voi

Tässä tosiaan ihan ensimmäinen kustomointiyritykseni koskaan. Tämä nukkehan täällä asustaa vielä edelleenkin! Hommasin onneksi nuken ihan vain kustomointia varten. Meikki on tehty kynsilakalla käyttäen sitä itse sutia ja hammastikkua ;-; Ööääöä

Peruukki on myös itsetehty. Se tällä nukella on sentään edelleen! ^^


Uusi versio Junesta vuodelta 2014.

Muistin virkistykseksi June nykyään:


Kuva on räpsäisty heti nassun teon jälkeen.




Talvenhengessä on kiva idea, tykkään siitä, mihin tällä lähdin! Samalla "tekniikalla" tehty tämäkin kuin kesäinen toverinsa. Molemmat ovat muistaakseni vuodelta 2013 (jolloin olin tosiaan 12-vuotias). Lieneekö tämä toinen kustomini koskaan.

Tämän Abbeyn ostin ihan vaan kustomointia varten.



Talven uusi versio vuodelta 2014. Tämä on jo ihan oikeilla välineillä tehty. Yritys jatkuu edelleen!


Nöniin ja nyt ollaan siellä, missä pitääkin 8) Tämä on tosiaan se uusin, tuore versio.



She <3 Uusin versio on tosiaan viime joulukuulta!



Edge eli ja kukoisti

Tässä myös yksi kynsilakkareppana. Tämä nukke minulla on edelleen, mutta se odottaa vielä kustomointiaan ^^ Oli kamala työ siistiä tuo töhrätty kroppa.

Inhoan tämän nuken alkuperäistä lookkia, joten ei sinänsä haittaa nyt, että tämän joskus kustomoin. Visio uudesta meikistä on jo, mutta katsotaan, miten sille käy. En ole saanut aikaiseksi tehdä sitä vielä.



Tällainen versio syntyi samasta nukesta vuonna 2014. Kehitystä kehitystä!





Ja tässä jokin väliversio. En uskalla arvata vuotta, jolloin tämä on tehty, mutta se tippuu tähän näiden 2014 ja 2019 välille. Tämä on jo ihan kiva, mutta kyllä minä tämän nuken uusiksi vielä teen.



Tämän nuken kustomointi harmittaa minua paljon siksi, että tykkään siitä alkuperäisestä (Skull Shores Draculaura) kamalasti ja haluaisin vielä etsiä sen jostakin. Harmittaa, että menin kustomoimaan kyseisen mallin ihan silkasta tylsyydestä. Olisi pitänyt osata kunnioittaa näitä nukkeja enemmän. :( 

Tämäkin tyttönen on näitä kynsilakkayksilöitä. En ole saanut kustomoitua tätä uudelleen vielä sellaisella tavalla, joka miellyttäisi itseäni, joten jonossa onpi yhä.


Uudempi nassu vuodelta 2014. Juu ei jäänyt tämäkään tälle. Uutta odotellessa ja tätä nukkea ikuisesti alkuperäisessä lookissaan kaivaten </3



Tämä on sama nukke viimevuodelta :DDD Juu ei jatkoon tämäkään, ei tullut sellainen kuin halusin.


Tämä on nyt uusin yritykseni tämän nuken kanssa. (Huomatkaa tuo toinen silmä, rip :'D) Eipä jää tämäkään! Tää tyttönen ei ilmeisesti vaan voi sietää mua koko olemassaolollaan. Ensi kerralla vannon, että saan siitä kivan!! Pakko!!

(Eipä sillä, ei edes haittaa, että tämä ei onnistunut, koska meillä oli ystäväni Leen kanssa varsin hauskaa tällä kustomointikerralla :'D Hekotettiin tuolle silmälle varmaan joka käänteessä. Hieno on pffftt)


Tulee nyt kollaasina, koska en löytänyt yksittäistä kuvaa tuosta kaaoskaksikosta (keskimmäisen rivin vasen kuva, mustavalkoinen). Ostin jonkin Spectran ihan vain kustomoidakseni siitä Jeff The Killerin. Toinen vanha kustomi on tuo Frankie.

Joka tapauksessa tuo Jeff-yritelmä ja tämä Frankie ovat about 2014 paikkeilla toteutettu. Siinä on jo akvarellikynää matkassa.



Tämä tyyppi on Lavinia! Tämä on ainoa vanhoista kustomeistani, joita en aio muokata näin jälkikäteen :') Se oli minulle aikanaan ihan hirveän rakas! (Siitä näkee myös kaikki mahdolliset estetiikkani tuolta ajalta) Mokoma mörkö saa jäädä ihan tuollaisenaan pyörimään luokseni, se tuo niin hyviä muistoja mieleen vaikkei olekaan mikään mestariteos <3


Tässä viimevuodelta kuva koko kaaospoppoosta. Näistä ihan vain muutama on enää kustomoimati.


Ja tässä sitten tyhjänaamoja ekan siistimisen jälkeen. Osa jäi suttuiseksi ja siivoilin niitä sitten tuon jälkeen vielä. Minä migreenistä kärsivänä nautin tosi paljon kaikista noista putsailumömmöjen hajuista, ai että.


Otetaanpas tämä Lagoona tähän väliin. Harmittaa edelleen ihan vietävästi, että kustomoin Skull Shores Lagoonan aka tuolloin vielä ainoan Lagoonani! Äähh. Onneksi omistan nyt monta ihanaa Lagoonaa, niin ei tarvitse kyseisen hahmon puuttumista itkeä.

En muista tämän vuotta. Samaa erää kuin se aiempi Create A Monster -nukkekin (jonka vuotta en myöskään muistanut).


Ensimmäinen yritys vissiinkin viimevuodelta tai alkuvuodelta. Ihan liikaa silmävolyymia, poistoon meni.



Ja tässä Lunette nyt! :> Olen tyytyväinen sen haaveilijalookkiin. Tämä nukke on sellainen, jonka omistamisesta olen nykyään hurjan iloinen. Se sopii hyvin kuvausestetiikkoihini.


Aight, ja sitten on Manan vuoro. En muista tämänkään kustomointivuotta. Kas tässä se nukke, jonka kustomoimista kaduin niin paljon, että hankin uuden Skelitan, vaikka kuvittelin jo lopettaneeni MH-keräilyn. (MH-intonihan tosiaan kuoli moneksi vuodeksi. Silti hankin "lopettaneena" uuden Skelitan, koska tämän kustomoiminen turhautti niin lujaa.)

Tällä oli kyllä ihan totinen liimaongelma, että ei sen puoleen. Liimaongelman ansiosta koko nuken pää napsahti katki :') Juuh elikkäs ei jatkoon.

Ottakaa muutama kauhukuva pään napsahtamisen jälkeen:



"Oletteko kuulleet hyvinvoinnista?" t. Mana

OIKEASTI MITÄ :DD Sen naama oli tosi vaikea siivota, koska pää oli kivikovana liimasta. Eihän siitä hommasta sitten mitään tullutkaan, kun kaulakin katkesi. Herranjumala. Onneksi otin nämä kuvat, onpahan horror. Pahin rappio hetkeen.


Ja tällaiseksi sitten pelastin Manaatin. Thank god se on elossa kaiken tuon jälkeen. Sillä on nykyään ihan kokomusta tukkakin, en ole vain saanut aikaiseksi ottaa kuvia.


Peurakustomi taas joltain tuntemattomalta vuodelta. Tämäkin odottaa yhä uusia kustomeitaan. Idea on kiva, voisin kokeilla tehdä sen uusiksi.



Tämänkään kustomointivuotta en nyt muista D: Idea on ihan söötti myös.


...enkä tämän D: Näissä näkyy jo ihan hyvä suunta tho.


Tässä ovat he nyt!


Sitten vielä vanha Skull Shores Frankieni, joka taisikin jo jossain kuvassa viuhahtaa. Aika raju yritys viimevuodelta, kävi suttuiseksi ja tuli pyyhityksi pois. Eip jatkoon.


Myös se "Jeff the killer" -kustomini sai huutia. Kaguya on lemppari <3 Tässä sen välivaihe.


Ja siinä molemmat! Vähän evolvasivat edellisistä.


Kaguyan koko look vielä.


Hänen myös!

Ja lopuksi vielä prosessikuvat Poppysta aka siitä Draculaurasta, jonka olen jo saanut valmiiksi. (Skull Shoresin onnistumista tosiaan odotellessa :'D)


...tässä vaiheessa totesin, että en halua kustomoida enää ikinä, inhoan kaikkea. Jatkoin silti.


Suttupää ;-;


No johan alkaa näyttää ihmiseltä.


Ja siinä! ;_; Onneksi en lopettanut kesken!


Poppy on tiny ja rakas

Ja vielä kuva siitä, millaiselta mun ja Leen kustomointisessiot näyttävät 99 % ajasta:


"You are deformed..."
"I am deformed"
"And you are ugly..."
"And I am ugly"

Notre Dame -trendi sopi tuohon päivään loistavasti pfft. Terkkuja Leebsylle, hyvin meillä menee :'D

Kiitoksia kaikille, jotka lukivat postauksen! Keep on trying, ei kannata luovuttaa, vaikka turhauttaakin!

2 kommenttia:

  1. Vau!
    Miälenkiintoinen postaus, jota oli helppo ja kiva seurata!

    Oma lemppari oli ehdottomasti Lavinia! Noi kaksi kuvaakin hänestä olivat tavattoman uåeita ja tunnelmallisia! Toivottavasti ne nähdään viälä instassakin! ^^

    Kehitystä on selvästi huamattavissa,noi uudet kustomoinnit on törkeen hianoja!

    Kaguyan lookki oli toinen iso lemppari! Se vaan on kokonaisuudessaan täydellinen!

    Ja hei itsellä ollut ihansama juttu, oon ollut niin pitkään lomalla ja tekemättä mitään, ettei kesälomaa edes huamaa '_' hui

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tosi paljon! <3 Ihanaa, kun jaksat kommentoida, se piristää kovasti! Mun pitäisi varmaan kuvailla Laviniaa nykyäänkin, vaikka se on vähän vanhempaa sorttia. Se on tärkeä möykky D:

      Ja siis jep!! #abilife verottaa vähän tästä

      Poista