perjantai 19. kesäkuuta 2020

Other babes

Heij!

Juuh ja sitte kaikki ne muut vauvelit ;-; Kuvadumppauksella mennään taas, tällä kertaa kaikki muut kuin Pullipit!



(kuvitelkaa tähän yllättyneitä huutoja kukkakuvista)













Mun lempi-Draculaura pääsi ihailemaan mökin ihania omenankukkia <3






Cattyakin näkee :>




En vieläkään oo saanut aikaiseksi kuvata Winxejä juurikaan :(

Ja sitten kaikki uudet nuket! Nämä kolme ensimmäistä ehtivät jo vilahtaa yhdessä aiemmista postauksista, mutta tässäpä vielä vähän parempia kuvia heistä.



Djinni on IHANA 🖤 Sen värimaailma ja tatuoinnit ovat hurjan kauniit! Djinnillä ja Gigillä on kans mitä upeimmat kädet. Niin hienot.



Aahh oon vaan niin onnellinen siitä, että sain tän värillisen SS Frankien!! Kaunotar!








Ja Riveriä vielä! Tätä tyttöä onkin muuten odoteltu. Yksi kohtalaisen törkeä myyjä feidas mut kerran, ja tää(kin) jäi sitten hankkimatta. Sain ne kaikki muut siinä sotkussa missaamani nuket hankittua muutta kautta (onneksi en sentään menettänyt rahaa tms, ärsyttää vaan ihmiset, jotka eivät voi vastata). Riverin kanssa meni sitten näinkin pitkään :'D Olin tosi tarkka siitä, että sillä on stock-romppeet mukana.









Tää huppu oli yks syistä joiden vuoks tää nukke oli missio ;-; Aaaahhhh

Sit käytiin kans Dead Tired Lagoonan kanssa uimassa! Oli niin ihanaa päästä vihdoin kunnolla uittamaan nukkea. En oo (vielä) uskatanut dipata Pullipejani, jännittää niin saakelisti et niille kävis jotain D: Lagoonaa kuitenkin uskalsin dipautella tuonne!












Jaaaa sitten vielä iso hankkimani nukkepaketti! <3 Bongasin Huuto.netistä kivaan hintaan setin, jossa sai hommata 10 haluamaansa nukkea. No minähän nappasin sitten muutaman uuden lapsosen tänne, kun valittavana oli monta sellaista, jonka halusin ehdottomasti.


Tässä siis Dance Class Lagoona, Scaris Skelita, Gloom Beach Frankie, Gigi Grant, Viperine Gorgon, Skull Shores Abbey ja Cleo kaksi Scarahia (Ghoul Fair ja We are Monster High 5 pack).

Nefera de Nilen otin rakkaalle ystävälleni hänen kustomointiseikkailuihinsa <3 Se multa löytyy jo itseltäni.


Ja sit vaatetta vauveleille. Suurin osa jäi ilman vaatteita koska MH-vaatteet on nii hiton rumia olkoon alasti sitten :((((






Äääää!!! Mulla on uus lempimonsteri <3<3 Scarah oli Wydownan ohella sellanen nukke, jonka hankkimatta jättäminen aiempina keräilyaikoina harmitti. Nyt on virhe korjattu ja täältä löytyy vihdoin Scarahkin! Se on niin kaunis tyhjine silmineen ja vihreine ihoineen <3







Viperine on hiton siisti kans! Tän nuken luontainen upeus (ja esim. tuo kiva kroppa) hukkuvat stailauksen alle. Hengailkoon nakuna Vipekin sitten.



VIHDOIN mulla on taas Scaris Skelita! Mana pienokainen on jo kustomoitu, mutta se oli tosiaan Scaris Skelita alun alkaen. Ikuisesti jäin kaipaamaan <3 Tälläkin pahuksella on kammottava liimaongelma, mutta en vaan lääri liikaa, niin selviän sen kanssa.



ÄÄÄÄ (lisää huutoa)

B a b e !! Tää Scarah oli mun ehdoton haave sen ihan SDCC-version ohella. Nyt, kun sainkin tämän kätevästi tässä, mun ei tarvinnut ostaa törkeän kalliilla sitä koko 5 packia :'D Se on kaunis! Voi noita huulia!




Ja sitten viel Djinnin kamuksi hommattu Gigi! Ei sitäkään pitänyt hankkia takaisin, mutta kun tiesin saavani Djinnin, houkutti ottaa paketissa Gigi sen seuraksi. Nättejä ovat <3

En muuten malta odottaa, että saan näille kaikille hyllyn. Ne kaipaisivat kipeästi esille jotenkin.

* * *

Kiitos katselusta <3

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä taas MH-nukeistakin postausta! Käy kyllä kateeks noita uusia tulokkaita! 8) aivan ihania kaikki<3

    (Erityisesti Djinni)

    Omassa MH- ja pullipnukkeilussa hiaman tympii se, etten pysty keskittymään ja olemaan kummistakin samaan aikaan oikein inspaantunut o.ö ihme juttu~

    Olit muuten saanut kanssa paljon oivia kuvia otettua! Omenapuunkukat best!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitos kauheasti! <3 Musta on niin mukavaa postailla molempia. Ymmärrän kyl tosi hyvin tuon, että MH- ja Pullip-into menevät tavallaan aaltoina D: Mulla on täys työ pitää into molempiin ^^''

      Poista