sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Moira

 Heips!

Taas on kiirettä pitänyt. Mulla ei ole itse asiassa ollut ihan paras mahdollinen olo yhtään minkään suhteen, joten nukkefiiliskin on ollut vähän mitä on. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja oman paikkansa löytäminen tässä elämäntilanteessa tuppaa olemaan aivan helkkarin rankkaa, joten tässä mennään alavireisenä varmaan ihan hyvä tovi.

Mutta! Saatoinpa vaihtaa yhden nukkeni hahmon. Full custom -nukke, joka on tähän asti ollut Misae, sai nyt uuden hahmon. Lyhyt taustainfo: ostin nuken aikanaan uudeksi Monaksi. Tuolloin Regeneration Pajani aka Mona oli parhaalla ystävälläni ja kuvittelin, että en enää haluaisi sitä takaisin. Ostin tämän kustom-nuken uudesi Monaksi, koska hahmo oli olennainen. No, ei onnistunut ja alkuperäinen Mona tuli takaisin. Siispä tämä nukke sai äkkiä uuden hahmon. Misae on yksi vanhimmista hahmoistani, mutta sen nukettaminen näin myöhään tuntui tosi kummalliselta. Se on kumminkin yksi niistä hahmoista, joita mietin ollessani about 9-vuotias. Ei se oikein koskaan nukelle istunut.

Siispä mulla on nyt kolmas m:llä alkava hahmo tällä samaisella ongelmalapsella menossa :'D Inhoan vekslata nukkejen hahmojen kanssa, mutta joskus on vaan pakko. Räpsäisin tällaisen shootin tuossa yhtenä päivänä, se saakoon vähän esitellä "uutta" tyttöstä. Mikään muuhan hänessä ei näkyvästi vaihtunut kuin nimi :'D

Sanokaapa hei Moiralle!

Kunniaa muuten tälle postille joka toimi innoittajana <3

* * *



[ all the dying things ]

Moira, Pullip full custom
Bastien, Taeyang Alfred

















* * *

Jepsistä, Moira toimisi näillä näkymin Bastienin kihlattuna! Kaksikko ei ole mitenkään erityisen hullaantunut toisistaan, mutta katselen tässä vähän, mihin heidän ihmissuhteensa oikein menee päässäni. We'll see!

Kiitos katselusta, hyvää alkavaa viikkoa kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti