sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Pre-Halloween

Heij!

Tässäpä olisi kasallinen viimeviikon kuvasatoa. Aloitetaan rakkaalla pienellä Lindrillä :>






Kävin keskellä viikkoa räpsimässä vähän keskustassa. Joku ihana tuli kehumaan Lindriä, kun olin kuvaamassa kirkolla :'> Ilostuin.

Lindri pääsi kans pitkästä aikaa edustamaan stock-asussaan. Sen hahmo ei ole vampyyri, joten harvemmin puen sitä tuohon. On kyllä vähintäänkin kummallista, että mulla ei ole yhtäkään vampyyrihahmoa nuketettuna, vaikka heitä mulla todellakin on :'D

Ai joo, ja Lindri on ihanin asia ikinä :( Jotenkin aina riemastun sen olemassaolosta aivan kauheasti.







Avalon pääsi myös keskustakierrokselle mukaan. Ajoitukseni oli aivan täydellinen, sillä vähän sen jälkeen, kun pääsin kotiin, alkoi sataa kunnolla.

Ja sitten viikonloppuna otettuihin kuviin vanhempien luona ^^ Mikään ei ole aikoihin tuntunut niin hyvältä kun kotimetsään tassutteleminen. Turvallinen ja hyvä. Ai että osasikin olla ikävä.













Ja mukanahan oli luonnollisesti Ilta, heh. Siitä on puolivahingossa tullut mulle eräänlainen terapianukke. Tykkään roudata sitä ympäriinsä. Rakas mörrimöykky :(


















Piti tosiaan lähteä vaan Iltan kanssa, mutta eksyin Flickriin lähtöpäivän aamuna ja näin liikaa kivoja Dal-kuvia. Siispä otin suosikkini aka Roryn vielä Iltan kaveriksi.




Kävimme myös mökillä äidin kanssa, ja lapsukaiset tulivat tietysti mukaan!





















On se vaan syksyistä jo. Tykkään kaikista vuodenajoista aivan kamalasti, ei sillä! Mulla on vaan alituisesti hirveän kylmä aina seuraavaan kesäkuuhun saakka D: Kestän aika huonosti kylmää.





Loppuun vielä muutama kaupunkiräpsy eiliseltä kävelyltäni ^^ Lucifer pääsi mukaan, koska tykkäsin sen asusta. Valo ei ollut ihan ystävällinen enää tuohon aikaan, pitää joku toinen kerta mennä vähän aikaisemmin.

Tällaista tällä kertaa! Halloween-vibat elävät vahvasti ja kotimetsää osaa arvostaa nyt aaaivan eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Kyllä se vaan on ihanaa kuvata itselle tutussa ympäristössä. Teki muutenkin vähän rankan viikon jälkeen oikein hyvää.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Muistakaa pukeutua lämpimästi 🧡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti