perjantai 30. heinäkuuta 2021

Heinäkuisia (ish)

 

Hiya!

Mulle tuli viimekuussa niin saakelisti kuvia, että oon ihan tietosesti ollut nyt ottamatta niitä niin kauheesti x) Osittain siksikin, että oon nyt niin uupunut ihan kaikesta meneillään olevasta, ettei meinais tulla mistään mitään. Moni kuva taas ois menossa ihan omaan postaukseensa, koska mulla on kaikenlaisia tuolla jonossa odottamassa julkaisua. (Pitäs vaan,, jaksaa tehä niillekin jotain)

Tässä kuitenkin perus kuvapostaus viimeaikoina (tai vähemmän viimeaikoina, köhköh miten niin panttaan näitä aina ku ei jaks muokata) otetuista kuvista!





Mulla oli tosi spesifi tunne ja nappasin sit ekan siihen sopivan nuken käteen. Kaikuhan se siinä. Oli kyllä euforista kuvata sitä taas! Se on nukkena kyllä niin tärkeä ja hieno. Just jotain tällaista olen aina halunnutkin, ja nyt se tuli puolivahingossa. En ois kuvitellut saavani Kaikuun tällä tavalla sitä vibaa joka on mulle kaikkein läheisin nukeissa!




Harvinaista herkkua eli Valo ja Reginard!! Tää muumikaksikko ei vaan istu oikein muuhun vuodenaikaan kuin syksyyn, mikä harmittaa, koska haluisin saada niistä edustavia kuvia muulloinkin! Mut jotenkin se syksyinen väriloisto ja sitten kaikki kuolevat kukat näyttää eniten siltä, millaisia viboja näistä saan.

Oon kahden vaiheilla julkasenko nuita instaan vai en :0 Ne ei ole sen tyylisiä kuvia, joita tuosta kaksikosta yleensä otan. (Halloween saavu jo. Aa aaaa)


Yksittäinen Ilta!


Ja yksittäinen Kajo! Tekis mieli taas kirjoittaa veljeksistä jotain ;-; Mun ajatukset niistä tuppaa vaan olemaan vähän sellaisia, etten ole ihan varma, paljonko mun pitää niitä suodattaa kuvatarinaa varten sitten :'D Sitä kun ehkä lukis joku muunkin ko minä itse

Vaikka yleensähän en siis sensuroi tarinoissani juttuja. Kuvatarina on mulle kuitenkin vähän eri juttu. Proosaan voi tunkea kaiken tarinalle olennaisen kamalan, mutta kuvatarinan kanssa mietin pikkusen tarkemmin koska yleisö on ymmärtääkseni nuoremman puoleista :'D Oon monesti miettinyt, että mun kokemusmaailma ei muutenkaan ole sellainen, joka välttämättä avautuisi kaikille. Mutta kuten proosatarinoidenkin kanssa, miksi välittäisin, ymmärtääkö joku mun ajatusta asioiden taustalla? Mä tekisin tätä vaikkei kukaan koskaan lukis ainuttakaan tarinaa. Yritän soveltaa ajatusta myös kuvatarinoihin.



Viimein tuli muokattua nämäkin! Ne on otettu muistaakseni joskus silloin, kun kuvasin edellisen osan kuvatarinaa. (Tottakai ku näiden kahden tarina niin ikään päätty siihen :'D Saralogiikkaa ottaa heti kivoja yhteiskuvia kun toinen on ammuttu)


Lindri :0 Voisin yrittää ottaa tän joskus uusiksi.


Ryhmäkuva Isuleista! Kuka on sun lemppari?

Takarivi: Atlas (Glen), Mercury (Midnight Deja Vu), Lir (Romantic King), Nemesis (Hednar)
Eturivi: Adna (Helios), Rowan (Classical Mad Hatter), Lucifer (Duke)

Mun ikilempparivauvat on Mercury ja Atlas uwu Nyt pitäis muuten sit ottaa enää vaan Daleista ryhmis! Pitää vähän katsoa, haluanko siitä tällaisen perinteisen vai kenties jotain muuta.




Nemeä vähän lisää c: Tätä poikaa pitäs kans kuvata enemmän, se kun on aina yhtä ihana.



Ja Lirppaa myös! Lir on kans aivan ihana, mutta sitä tulee kuvattua oikeasti ehkä kerran vuodessa jos silloinkaan. Äh äh


Vanha kuva, mutta viimein editoin sen jonkin näköseks, joten here comes :>




Tällasiakin Kaikuja löytyy, näistä on jo vähän aikaa.


Ja niin siis tosiaan

Tuota noin, mun paras ystävä sitten meni ja osti mulle nuken D:: Tulin maininneeksi hälle tästä kyseisestä yksilöstä meidän uimareissuilla. Harmitti, että menee näin upea Nomyens ohi, koska ei ole rahaa ostaa sitä juuri nyt. Ja mitä tämä menee ja tekee on sitten tämä. Osti sen sit mulle. Voin kertoa että reaktio oli sen mukainen, kun hän kiikuttaa nuken mulle sillee hyvää joulua, joulu on tänään :3

...juu. Että sellaista. Suutun kun mulle ollaan niin IHANIA >:( Ettäs tiedät. Seuraavaks purasen jostain.

Tämän Nomyensin ihanuuden haluan kyllä esitellä ihan kunnolla myöhemmin, paljastan kaiken vasta sitten, kun neiti on valmis. Sattuneesta syystä ei ole sille kamoja täällä valmiina :'D Lykkäsin sille hahmon, jonka piti mennä joskus kaukana tulevaisuudessa toiselle nukelle. Se käy hyvin tällekin joten mennään tällä. Oon vaan niin häkeltynyt, että mulle tehtiin jotain näin ihanaa ;-;

* * *

Tällaista tällä kertaa, kiitos katselusta!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Voi että :3 oon vaan niin ilo siun puolesta, miten ihana ystävä sinulla on!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti <3 Oon ihan samaa mieltä, hän on mainio :(

      Poista
  2. Mun sydän itkee, kaikki heistä on niin kauniita, Kaiku ja Nemesis varsinkin D: Ja en voi edes kuvailla kuinka kateellinen oon Kirakishousta... kräääh, ikuinen unelma. Nää pihakuvat on tosi ihania, niistä huokuu semmosta loppukesän rauhaa ja haikausta. Adnan kuvan voisin varastaa ja pistää taustakuvaks jos Blogger ei klassiseen tapaansa pilais laatua >:( Uus nukke on myös tosi upee!

    Tohon kuvatarina-asiaan: Ite ainakin kirjotan sillä periaatteella, että ennen kaikkea haluun olla itse tyytyväinen siihen, miten sisältö on esitetty. Kyllähän sillon tarinoista tulee kryptisempiä ulkopuolisille lukijoille, mutta ehkä niistä tulee siten myös kiinnostavampia? Se on ihan hauskaa kun asiat ei aukee heti ensimmäisellä lukasulla ja pitää haudutella ajatuksia. (nimim. runoudesta nauttiva, joka on aina vähän kujalla lukemastaan) d:

    Asiasta kukkaruukkuun, tutkiskelin äsken noita nukkeprofiileja ja mietin että hmm, onpas Rima tutun näkönen... Menin oman vanhan blogin Tracon 2012 miittipostaukseen ja katoin että ei hemmetti, siellähän se Rima on! Kaiken lisäks olin kirjottanut että "tän omistaja on yks ainoista joitten kaa juttelin vähän enemmän" :DD Oon aivan pöyristynyt tästä löydöksestä. Kovasti oon koittanut tavoittaa ja etsiä muita, jotka siihen aikaan nukkeili, mutta kyllä melkein kaikki tuntuu kadonneen jo. Tulee väkisinkin ikävä niitä aikoja kun oli nukkeilukavereita ja miittejä </3

    Huh kun tuli tekstiä, ehkä lopetan suosiolla tähän =v= Koitan muistaa jatkossakin muistaa käydä täällä kattomassa päivityksiä! Jos sitä itekkin innostuis taas kuvailemaan..

    PS. Tuo aikasempi postaus nukkejen saapumistarinoista oli myös kiva! (ja idea jonka toivon että olisin ite keksinyt, köh)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa onpa ihan hurjan ihanaa, että kommentoit ja päädyit tänne! Tulin tosi iloiseksi, kun huomasin tän kommentin täällä <3 Kiitos paljon!

      Ja siis joo, sisältö kannattaa ennen kaikkea tehdä itseään ajatellen. Pohdin tätä paljon, koska olen ensisijaisesti proosakirjoittaja ja kirjoitan pitkää tekstiä. Nukkepuolen kuvatarinat ovat kuitenkin vähän eri juttu, koska niiden lukijakunta on sen verran erilainen. Juuri sellainen vähän kryptisempi palvelee muaki lukijana aika usein enemmän, joten komppaan tätä kyllä :'D

      Ja apua siis eikä, muistan lukeneeni tuon postauksen joskus! Oon nyt ihan yhtä häkeltynyt tästä :'D ♡ Sen ajan nukkeilijat ja bloggaajat ovat aika tehokkaasti lopettaneet jo aikoja sitten, etkä tiedäkään miten hienoa on huomata, että täällä on muitakin vielä!

      Toivottavasti innostut kans bloggailemaan ja kuvaamaan, käynpä tsekkailemassa sun blogia! (Ja siis saa kans tehä samanlaisia postauksia, musta ois hurjan kiva lukea sellasia :'D Kannustan!)

      Kiitti viel tosi paljon! <3 (Etenkin taustakuvakehu hymyilytti!)

      Poista
  3. Sulta on tullut taas ihania postauksia paljon lueskeltavaksi ja katseltavaksi x) ❤️ Tykkään kauheesti näistä kuvista!

    Erityisesti kaikki shippikuvat oli loistavia u3u (Efraimin ja Faithin kuvan nam!!!)

    Nomyensin kustomista kiinnostais nähdä kyllä ememmänkin kuvia! Tosi miälenkiintoisen näköinen luamus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjasti kiitoksia! <3 Nomyensin kustomi on mun seuraava operaatio, meinasin hommailla sille peruukkia ja simmuja niin sit esittelen neitosen ihan kunnolla. Kiitti viel, aina kiva et lueskelet blogia!

      Poista