lauantai 19. toukokuuta 2012

Kiitoksia vain, anonyymi - masentaa taas.

Tulipas taas kiva kommentti - ANONYYMILTA. Inhoan niitä säälittäviä paskoja, jotka kirjottaa anonyymina kaikkee kamalaa ja haukkuu pystyyn. Pitäis oikeesti pystyä tulla sanomaan mulle suoraan mielipiteensä!
No, tällasen kommentin mä sain :

"Hyi vittu sun Pullipit on ihan kamalia. blogger ei ees oo hidas kerjäät vaan huomiota. mutmutmut sit älä osta enää yhtää nukkee koska edellisetkin on niin rumia etkä oo ees pitäny niistä huolta :ppp niiden tukkakin on noin paska hehheh :)))))) eli älä osta nukkea koska ne olis kumminkin vaan matkittuja ja surkeita lol"

No sori ny jos Grellin stock-peruukki on tollane ! En varmana lopeta nukkejen hankkimista, enkä aio enää matkia yhtään ketään. Toteutan vastedes ihan omaa inspiraatiotani, että tiedoksesi Anonyymi vain. Oon kuulkaa ihan tyytyväinen nukkeihin, ois ne kuinka paskoja anonyymien (ja vähemmän anonyymienkin) mielestä. Ja ihan hyvin pidän nukeistani huolta, en näe siinä moittimisen aihetta.
Ja kaikkein ällistynein olen tosta "kerjäät vaan huomiota" -kohdasta. En todellakaan kerjää. Miksi minulla olisi aihetta siihen ? Blogger ON hidas, se on ikävä tosiasia.

Muutenkin mua masensi, koska kukaan ei ollut kommentoinut uuteen postaukseeni... ;__; Olin ihan maassa, kun huomasin, että ainoa, joka oli kommentoinut, oli tuo anonyymi. Kommentti sisälsi vain kirosanoja ja kuvatarinan haukkumista. Ikävää, että joku ei pidä vaivalla tehdyistä tarinoistani. Sori nyt että mielikuvitukseni on huonompi kuin muilla. Ei ole kivaa.

Terv. Miku_6

16 kommenttia:

  1. Älä vittu rupee anteeks pyyteleen, se on "anonyymin" ongelma jos ei kelpaa, ei tartte tulla lukeen jos ei kiinnosta!

    Laita niin että vaa lukiat voi kommentoida nii rupee ne haukkujatki ehkä vähitellen paljastuun...

    Tsemppiä! ; )

    VastaaPoista
  2. Tiedän, noi anonyymit on paskapäitä jotka on vain mustasukkasia! Ehkäpä he eivät saa lupaa ostaa omaa nukkeaan niin rupevat haukkumaan.. Nuo samat idiootit tulivat minunkin blogiin haukkumaan! Ihan samalla tavalla haukkuivat! Haukkuivat nukkejani ja blogia! Mene kommentti-asetuksiin ja sieltä painat nappia missä lukee että ''vain tämän blogin lukijat voivat kommata'' Niin kun paian sitä KUKKAAAN muu paitsi blogin lukijat eivät voi kommata!

    Toivottavasti autto!

    PS. Sun nuket on ihania! Etkä sä ketään matki! HAISTA ANONYYMI!

    VastaaPoista
  3. Tosi ärsyttävää tommoinen! >( Just anonyymit on kaikista ärsyttävimpiä, kun eivät uskalla sanoa mitään omalla käyttäjällään -.-
    sitäpaitsi, blogger on ihan hemmetin (anteeksi) hidas... ETTÄ SORI NYT VAAN (tyhmä ärsyttävä maailman tyhmin....) ANONYYMI! >(

    Tsemppiä sinulle! \o/ älä pahoita mieltäsi typerien (paskapäiden eiku) anonyymien takia ;)

    VastaaPoista
  4. Älä välitä tollasista. :) Tollaset idiootit ei ansaitse minkään näköstä huomiota, typerät kommentit voi jättää ihan omaan arvoonsa.
    Hyvin omituinen kommentti kyllä mielestäni. Sun nuket on tosi söpöjä, ja stock-peruukit nyt yleensä sattuu olemaan huonolaatusia (kokemusta on :DD), et sille ei oikeen mitään voi.

    Tämä anonyymi voi nyt vain ihan lopettaa tällasten typerien kommenttien kirjottelun ja painua hukkaan. :3

    VastaaPoista
  5. Raukkamaista anonyymin takaa tulla haukkumaan. Pää pystyyn! Lukijasi ja ystäväsi tukevat sinua. :--)

    VastaaPoista
  6. Ensiks sanon, että musta tuntuu ettei sun kannata tehä tästä jutusta postausta - ei sen takia, että tää olis turha juttu, päinvastoin, mutta satun kokemuksesta tietämään, että tämmösen erikseen huomioimisen vuoksi haukkujat on kikseissään kun saivat satutettua sua, sen sijaan, että häpeäisivät tekojaan.

    Tokaks, tommosilla kommenteilla ei ole mitään maailman järkeä, eikä niissä oikeasti ole mitään tosissa otettavaa sisältöäkään. Koittavat vaan paremman tekemisen puutteessa tai kateuden valtaamana saada sut pahalle mielelle. Esimerkiks on ihan mahdollista, että tää anonyymi on kateellinen sun nukeistas, kun ei ite voi saada semmosia, tai sit ihan jostain muusta! Ota nyt selvää..

    Joten loppuen lopuks sun kannattaa vaan ignoorata tommoset ilkeydet, mahdollisesti poistaa anonyymeiltä kommentointimahdollisuus ja vaan jatkaa tätä blogias niinkun aina ennenkin ja nukkeilla just niinkuin ennenkin välittämättä siitä mitä nää yksittäiset ilkimykset ajattelee! :-)

    Sulla on kaikin puolin kivoja nukkeja, enkä nää miten oisit pitänyt niistä mitenkään huonoa huolta, että jonkun pitäis tulla siitä pätemään. Onkohan itekään yhtään parempi, tuskin. Peruukkien laadulle nyt ei voi mitään, eikä kaikilla oo aina heti rahaa tai halua ostaa uuttakaan. Tää on kallis harrastus ja vaatii myös paljon aikaa.

    Ite oon myös hyvin ihmeissäni, että mitä tää tyyppi meinaa kun sanoo, että kerjäät huomiota sanomalla että Blogger hidastelee? Onhan se ihan mahollista, jos on kuormittunut sivu/hidas nettiyhteys/paljon välilehtiä auki tms. Miten tää anonyymi voi tätäkään tietää? En kans tiiä miten tosta asiasta voi kerjätä huomiota.. Tää sama anonyymi vois kans kertoo mullekin?!

    Ja vanhoja juttuja on paha ruveta kaivelemaan enää esiin, et oo pitkiin aikoihin matkinut yhtään ketään ja ideas on välillä tosi omaperäisiä. Tai jos anonyymin mielestä oot matkinut, niin voisitko myös kertoa että miten? :D Jos et, niin älä väitä höpöjä.

    Joo mut tuli hirveen pitkä kommentti, sori vaan! En oo kerennyt nyt kommentoimaan oikeen blogeihin kun oon kiireinen BD Mutta meenkin heti seuraavaks kommentoimaan sun kuvatarinaas! >:D

    VastaaPoista
  7. Sun nuket on ihania!!!
    jne. kaikki vastaan sitä p***aa anonyymia

    Ja sille vaan että haistakoon p***an

    VastaaPoista
  8. Tommoset Anonyymit on ärsyttäviä , miks niiden pitää kiusata muita? Harmi et sulle tuli siltä ikävä kommentti :C

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia kaikki kommenteista! ~ Olette ihania. Piristyin vähän ja voisin kohta jaksaa postailla taas muutamia kuvatarinoita. Poistankin anonyymeilta kommentointi-oikeuden, jos kerran kaikki ärsyttää ja on niin kamalaa, niin sanokoot omana itsenään~ Vielä kerran kiitos kaikille. ♥

    VastaaPoista
  10. Ääh, noi anonyymit on oikeesti jotain niin säälittävää. :D Voin sanoa, että kannattaa olla vaan ylpee siitä että noi anonyymit kommaa, ne tarkottaa vaan sitä että ne on älyttömän kateellisii ja haluu kerätä huomiota täällä. :) Tää on just ihana blogi oikeesti! <3 Anonyymit huuhdotaan pöntöstä alas. x)

    VastaaPoista
  11. Selkeesti haukkuja on kateellinen sun ihanille nukeille!

    meeZu

    VastaaPoista
  12. Älä kuuntele (tai "lue") tollasii tyyppei, niil ei oo muuta elämää ku haukkuu toisten juttuja :( . Pullppis on ihanii, ja niin on blogiski. Oon lukenu tätä blogii jo jonku aikaa, mut en oo vaan kommannu. Sun kuvatarinatki on kivoi, varsinki ku niis on sellanen yhtenäinen juoni, et ne vähän niinku liittyy toisiinsa, sulla on hyvä mielikuvitus :3 . Blogis muute esitteli mulle ihanuuden nimeltään Pullip Naomi, jonka aion hankkii. Noi anonyymit haukkujat on vaan jotain netissä liikkuvii trollei, tai sit se on vaan joku kateellinen ensanotässämikä. Tsukiko on muuten mun lemppari Pullipeistas (Pullip Naomi <3)

    VastaaPoista
  13. Kiitoksia. Olen kyllä aika hyvällä mielellä, jotenkin jännä ajatus että joku kadehtii minua...~
    Starfire, MeMi, Annika: Kiitoksia kehuistanne. Te kaikki kommentoijat piristitte minua ! ♥

    VastaaPoista
  14. *Raksauttaa anonyymeiltä niskat nurin*
    Muistan itsekkin kun meille tuli eräs anonyymi päätään aukomaan mutta meikä teki vähän taustatutkimusta ja hokasin kuka oli kyseessä. ( Ja kun mainitsin suoraa henkilölle meni ihan veteläksi raukka :D kannattaa ottaa IP osotetta talteen koska siitä voi aina olla hyötyä näis tilanteissa)
    Se on vaan näitä pieniä kateellisia pikkunatiaisia jotka eivät mitään muuta osaakkaan kuin haukkua :D
    Heistä se on niin hienoa saada toisille paha mieli aikaan.

    Tosi asiatonta oikeasti kuitenkin tulla kitisemään tuollaisista mutta se on selvästi vain kateellisen puhetta.
    Musta sun nuket on todella kauniita ja erikoisia , tarinoissasi on oikeasti juoni eikä se ole vain perus örvellystä! JATKA samaan malliin äläkä välitä kateellisista pikku anonyymeistä joilla ei ole munaa tulla itse itsenään sanomaan.

    ~Ameebaporo

    VastaaPoista
  15. Karmeeta. Sais kyllä pitää lärvinsä kiinni tuo nimeltä mainitsematon Anonyymi. Häpeäis itteensä. Oot hyvä bloggaaja <3 :) Jatka samaan malliin vaan!

    VastaaPoista