torstai 10. toukokuuta 2012

Uusia julkaisuja ~

Isul Hednar~
I917_print_A4_R

I917_2_R

I917_6_R
Ihana ! Siis aivan ihana ! Ensimmäinen mielikuva oli : "Oho, jokupas on hyvä kustomoimaan." Mutta sitten tajusin, että tämähän on myynnissä ! :---"D Mut ihanahh~ Noi siivet ♥ Ja noi kasvooootttthh ♥ Rakkaus~ Simmut on ehkäpä kaikkein ihaninta tässä nukessa :--'3 Rakastan kaikkea muuta paitsi noita vaatteita. Rumat. Hirveät. Epäkäytännölliset. Mutta siivet...<3 Varteenotettava kilpailija Midnight Deja Vu'lle, joka olisi ensimmäinen Isulini. Paitsi jos tästä tulee ensimmäinen Isul... katsoo sitä sitten myöhemmin.

P065_1_R

P065_4_R

P065_5_R
Pullip Galene
Lovely ~ !
Eka mielikuva oli sellanen "assssdddpakkosaadaaaahhihanatvaatteetihanatvaatteet" :'D Mut kun näin noi hiukset.... noo, se fiilis vähän ... sanotaan nyt että romahti. Niin laaduttoman näköset, ettei rajaa! Kauniin väriset yms, mutta ne menisivät sotkuun... nyaa, kai hankin tän joskus, kuitenkin senverran ihana. Kasvot myös kivat.
Mutta vaatteet------ ! Niihin rakastuin ensisilmäyksellä ~ ♥ Ehdottomasti parasta tässä nukessa. :3

xoxo : miku

1 kommentti:

  1. Mäkin ihastelin tota Cheddarjuustoa EIKU Hednaria oikein urakalla kun huomasin sen.. Mä olen kyllä ihastunut myös tuohon vaatesettiin ja olisin niin valmis sen ostamaan joltakulta pois jos joku sen oikeasti myisi *Winkwink* >3< Tuo hattu on niin jumalattoman söpö XDDD
    Olisi hieno nähdä millaisen pojan saisit hänestä ehkä aikaan o3o Uhuhu. Se olisi hieno ostos.

    <33

    ~Ameeba

    VastaaPoista