perjantai 27. maaliskuuta 2020

A very merry (un)birthday

Moikka!

Nyt tulee kyllä synttäripostaus pahasti myöhässä. Syntymäpäiväni oli tosiaan jo 28.2., mutta mieluummin myöhässä kuin ei milloinkaan! Tänä vuonna emme kirjoitusten vuoksi lähteneet Helsinkiin juhlistamaan synttäreitäni, mutta hyvä päivä oli silti ^^ Halusin lahjaksi nuket Frozen 2 -elokuvasta, koska siitä tuli minulle lyhyessä ajassa hyvin rakas elokuva ja siitä tehdyt nuket olivat ihan mielettömän kauniita.

Disney-nukkeinspini sen kun kasvaa näiden myötä. Sain kuin sainkin juuri haluamani yksilöt kotiin saakka 💛 Kiitos ihanalle suomalaiselle myyjälle! Oli jotenkin tosi nostalgista saada nuket ihan paketissa :> Siksipä otinkin pakettikuvia!


Vielä paketissaan molemmat.


Siinä he <3

Olipa kyllä ihana tunne avata pitkästä aikaa nukkeja paketista. Huomaa, että en ole vuosiin ostanut mitään nukkeja täysin uutena. Edellisestä kerrasta on varmaan oikeasti jo useampi vuosi. Kaikkien pikkunippeleiden kanssa taisteleminen pakettia avatessa on ihan parasta, rakastan sitä tässä harrastuksessa :'D Jotenkin juhlallinen olo, kun pääsee ähertämään heti aamusta uusia nukkeja pois paketeistaan.

(Nappasin myös paristot pois, jotta eivät laulele ihan miten sattuu :'D)
Anna on niin kovin itsensä näköinen! Tämä asu saattaa hyvinkin olla lempparini ihan kaikista Disney-asuista ikinä. Se on toteutettu nukelle tosi onnistuneesti!
Aamuaurinko palveli tätä kaksikkoa hyvin. Onneksi oli vielä kuuraa, jonka kanssa kuvata Elsaa!

Nämä lumisemmat onkin sitten otettu vähän myöhemmin.


* * *

Kiitos katselusta! Rakastan heitä 💛

1 kommentti:

  1. Yllättävän hyvännäköisiä Frozen-nukkeja! En ole iso Frozen-fani (olen kyllä nähnyt molemmat leffat), mutta tuon Annan ostaminen houkuttaisi. On niin nätti! :3

    VastaaPoista