sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Satumetsässä

Heips!

Kävimme Scary Tales Clawdeenin kanssa perheemme metsässä Kuhmoisissa. En ole käynyt siellä yli seitsemään vuoteen, joten oli ihan korkea aika piipahtaa siellä taas! Edellisellä kerralla, kun kävin siellä, kuvailin myös MH-nukkea. Lisäksi muistan haaveilleeni Pullip Kirschestä ja Prunellasta, joista molemmat ovat olleet täällä jo melkein neljä vuotta :'> Oi aikoja! Oli siis ihan kunnon nostalgiareissu.

(Hauskaa muuten ajatella, että muistan edellisestä kerrasta tasan ne nukkejutut, joita siellä puuhasin. Ylipäätään hahmotan elämäntapahtumiani aika pitkälle sen pohjalta, mitä nukkeja joko kuvasin tai himoitsin milloinkin :'D)
Mukaani valikoitui Scary Tales Clawdeen sen perusteella, että punahilkka jotenkin vain huutaa päästä kuvattavaksi metsässä. Valinta osoittautui erinomaiseksi! Tämä Clawdy on tosi kuvauksellinen ja edelleen suosikkiversioni tästä hahmosta. Onko se nyt sitten punahilkka vai susi, se riippunee varmaan mielentilasta.

Kutsuin tätä paikkaa lapsena aina satumetsäksi. Siltä se näyttää edelleen. ❤ Hassua kyllä, miten paljon pienemmältä se tuntuu nyt vanhempana :')

Kiitoksia katselusta! Ensi kertaan ❤

1 kommentti: