keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Blogisuosituksia

Moikka!

Laitoin Instagramiin vähän aikaa sitten palkin, johon sai ilmoittaa, jos käyttäjältä löytyy blogi. Kokosin nyt kaikkien vastanneiden blogeista yhden ison postauksen! Käykääpä kurkkimassa näitä ihania blogeja ♥ Koskaan ei ole liian myöhäistä elävöittää blogimaailmaa!

Kaikki postauksessa esiintyvät kuvat kuuluvat niiden omistajille. Jokaisen blogilinkin yhteyteen laittamani kuvat ovat siis blogien omistajien ottamia!

* * *



Annikan blogia olenkin seurannut ehdottomasti pisimpään. Annikan kuvatarinat ovat yksi niistä syistä, miksi tämä harrastus on aina jaksanut inspiroida minua niin kovasti! ♥ Luovuutta ja mahtavia juonenkäänteitä näistä tarinoista ei puutu. Annika panostaa kuviinsa aina täysillä ja kehittää ihania tarinoita, joita ei millään malttaisi jättää kesken! Nyt on muuten hyvä aika käydä kurkkaamassa tätä blogia, sillä Kellosepän tarina valmistui juuri. Sen voi siis bingettää kerralla 8)



Tätäkin blogia on tullut seurattua pitkään! <3 Oona ottaa ihania metsäkuvia ja osaa kuvata luonnosta aina sitä kaikkein kauneinta ja inspiroivinta. Näissä kuvissa tiivistyy aina luonnon ydinolemus! Rakastan sitä yli kaiken, sillä mulle juuri luonto on kaikkein inspiroivin asia maailmassa. Lisäksi Oonalla on aivan ihania nukkeja, joista Korppi lieneekin mun ykkösnukke ikinä. Niin upea poika! Käykääpä kurkkaamassa ♥



Voi, taas niin taitavia kuvia ja kiinnostavia postauksia! Tästä blogissa löytyykin monta kiehtovaa ja pitkää postausta, joita on mielenkiintoista lukea niin kuvien kuin sisällönkin puolesta. Ehdottomasti yksi suosikkikuvaajistani koskaan 💛 Tää blogi ansaitsee paljon enemmän rakkautta!

PS. Camillan nuket ovat vaan niin maailman kauneimpia ;-;



Tässäkin sarjassamme yksi lempikuvaajistani koskaan <3 Blogista löytyy monipuolisesti erilaisia kuvia ja paljon myös sellaisia kuvia, joita instassa (@volkabrat, käykääpä seuraamassa) ei olla nähty. Tätä blogia on aina ollut tosi kiehtovaa lukea postauksien erilaisuuden vuoksi! Täältä löytyy myös kenties lempinukkekokoelmani koskaan, koko poppoo vaan iskee mun estetiikkoihin tosi lujaa. 🖤



Tämä blogi onkin pyörinyt jo pitempään, joten luettavaa riittää! Oon aivan ihastunut kuvien asetelmiin ja kontrasteihin. Rakastan paljon ;-; Uusimmassa postauksessa on tosi kauniita ja onnistuneita kuvia, kannattaa käydä kurkkaamassa!



Tässä blogissa on mielenkiintoisia ja selkeästi valtavirrasta poikkeavia postauksia. Tykkään paljon tavasta, jolla tän blogin postaukset on rakennettu. Runo + kuva toimii aina. Postauksia on kiva selailla, ja minulla on tietysti aina arvostusta lyriikalle. <3



Tässä taas yksi bloggaaja, joka osaa kuvata hirmuisen hyvin! Tarkennukset ja tunnelmat osuvat ihan nappiinsa. Kuvaustyyli miellyttää omaa silmääni tosi paljon. Täältä löytyy myös hurjan kauniita nukkeja. Erityisesti tuo yllä oleva CWR on ihastuttava <3



Tämä blogi saa kaiken arvostuksen jo nimestä, se on aivan ihana! (Näin Alice in Wonderland -fanina arvostan sitä ihan erityisesti.) Tämä blogi on startannut ihan tässä viimeaikoina, joten eiköhän olisi aika käydä seuraamassa sitä. 8) Uusin postaus on tosi ihana, Lucy on kaunis nukke ♥



Tämä blogi sen sijaan on pyörinyt jo useamman vuoden! Ihanan paljon luettavaa, siis <3 Tämä ylhäällä oleva kuva viehätti minua suunnattomasti. Siinä (ja koko shootissa!) on tosi kaunis tunnelma ja valaistus.



Tykkään paljon tämän blogin visuaalisesta ilmeestä. Se on perinteisestä poikkeava ja sitä katselee mielellään. Tämäkin blogi on suhteellisen uusi, joten se ansaitsee ehdottomasti enemmän huomiota!



Miten kauniita nukkeja tästä osoitteesta löytyykään! <3 Kannattaa kurkata, sillä ylläolevan söpöläisen lisäksi blogista löytyy muitakin ihania nukkeja. Tämäkin blogi on vielä suhteellisen uusi!

* * *

Kiitos kaikille! Toivottavasti piditte tämän tyylisestä postauksesta! Aion ehdottomasti ottaa tämän joskus uusiksi.

12 kommenttia:

  1. Voi voi voi kiitos kauheesti ihanista sanoista!! (つ﹏<)・゚。 ❤
    Mulle merkkaa paljon kaikki nää metsäisyyskehut, sun sielunsiskona metsä on mulle rakkainta maailmassa. :c Plus en kestä et mainitsit Korpin! X)

    Ihanaa päästä kurkkimaa uusiaki blogeja! Kiitokset tän postauksen tekemisestä :>

    VastaaPoista
  2. Tätäpä oli ihanaa lukea!

    Ihan super kiva, että myäs mun blogi pääs mukaan tähän x) ja löysin tätä kautta muistakin blogeja kurkittavaksi 8) joten tosi kiva ja onnistunut postaus, jota oli helppo lukea!

    Kiitos siitä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Kiva et oli hyödyllinen postaus 🖤

      Poista
  3. super tärkee postaus �� kiitti kun teit tämmösen! :) nyt munki tekis mieli perustaa blogi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon sama anonyymi ja halusin vaa sanoo et oonny lukenu melkein sun koko blogin läpi x)

      Poista
    2. Kiitos tosi paljon! :> Perusta ihmeessä, aina mahtuu maailmaan blogeja! Ja apua, niinkö :'D Toivottavasti oot viihtynyt!

      Poista
  4. Oot aarre tälle harrastukselle ❤ kiitos kun jaksat bloggailla! tTässä oli mulle monta uutta blogii joita aion käydä kattoo!

    VastaaPoista
  5. Niin ihanaa, että teit tän postauksen! Löysin itekkin monta uutta blogia, joita pitääkin päästä heti seurailemaan ja tutkimaan~ Ois ihanaa jos Suomen nukke blogi skene laajenis entisestään ja just tällänen muiden kannustaminen auttaa siihen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia! ❤ Ja niinpä, toivotaan parasta ja yritetään parhaamme!

      Poista
  6. Kiitos paljon kun mainitsit munkin blogini tässä! Idea oli tosi hyvä ja löytyi uutta luettavaa ^^

    VastaaPoista