maanantai 1. maaliskuuta 2021

Kuulumisia

 

Heippa!

En muista, olenko koskaan tehnyt sellaista kunnon "Mitä nukkeilulleni kuuluu juuri nyt" -tyyppistä postausta, en ainakaan ihan tässä viimevuosina. Viimevuonna mun piti jo alkuvuodesta tehdä sellaiset hyvän ja pahan mielen postaukset nukkeilusta, mutta olen jälkikäteen ihan kiitollinen siitä, etten tehnyt. Siellä oli tosi hiomattomia ja vaikeita ajatuksia, jotka liittyivät lopulta ihan kaikkeen mahdolliseen muuhun kuin nukkeiluun. Kaikki liittyy kaikkeen, niinhän se aina menee.

Nyt kuitenkin tahdon tehdä ihan tällaisen tavallisen päivitysluontoisen postauksen mun suunnitelmista, ajatuksista ja yleisestä fiiliksestä nukkeilun suhteen. Ohessa viimeaikoina otettuja kuvia!





Aloitetaan vaikka ihan nukkesuunnitelmilla. No niin, what's up? Minähän otin ja päräytin kaikki vuoden nukkesuunnitemat ekan kolmen päivän aikana... Mulle on tällä hetkellä tulossa yksi Pullip ja kaksi BJD:tä. Hartsisista toinen on kyllä laitettu tilaukseen jo viimevuoden puolella. Oon kaikista kolmesta ihan hirveän innoissani :''> Koska siis, haavepullip ja mun kaikkein rakkaimmat pojat. Pojista kyllä lisää sitten vasta tyyliin, öh, kesällä, koska hartsisilla menee aina jokunen hetki valmistua. Pullipista osa jo tietääkin! Sanon siitä vaan, että se menee osaksi metsägangia. Hän tulee olemaan uusi, mutta hyvin olennainen lisä koko stooriin. Sille ois kans hauska design mielessä, toivottavasti saan sen onnistuun just sellaisena kuin se on mun päässä!

Update 1.3. Nyt mulle on tulossa noiden (☝) lisäksi vielä kaksi muuta nukkea :''D Yksi pitkään harkittu vähän isompi ostos ja yksi ihan puhdas yolotus, kun kerran halvalla löysin ^^ En oo hetkeen ollut nukkejutuista näin innoissani. Tuota isompaa suunnitelmaa oon ajatellut taukoamatta joululomasta lähtien.




Ja siis, mulla on pitkästä aikaa ihan kauhea kasa toteuttamattomia nukkesuunnitelmia. Oon tästä tosi iloinen. Mun pää tunnetusti copettaa suunnittelemalla nukkejuttuja monen vuoden edestä, joten oon tässä nyt kompensoinut ahdistusta suunnittelemalla ihan hirveästi kaikkea :'D Nykyään mulle on vähän vaikeaa jakaa suunnitelmia julkisesti, mutta let's say että on sekä vähän isompia että pienempiä suunnitelmia. Mulla on yks vanha tarina tässä taas mietittävänä, ja siellä on paljon sellaisia murusia, jotka ehdottomasti haluavat tänne Pullipeina. Mulla ei oo nyt varaa muuta ko haaveilla, joten voi olla että päädyn hankkimaan ne vasta tosi pitkän ajan päästä. Yllätin itseni ja aloin haaveilla yhdestä tosi uudesta nukkemallista!




Otin Kangasta kuvia synttäreitäni varten, mutta mekko ja sarvet ovat molemmat tuleville nukeilleni :'D Sarvet on tehnyt @niinas_art_dolls Instassa ja mekon MarshmallowHouse Etsyssä!

Mulla on kans ihan kauhea kustomnukkekuume. Oon aina tähän asti ollut kustomeista vähän sillai :/ mutta nyt kuume on tullut ja se on pahempi kuin koskaan... :'D En tahdo pahoittaa tällä kommentilla kenenkään mieltä, mutta kustompiirit on aina tuntunut mulle inasen elitistisiltä (ei siis kaikki todellakaan!), joten oon luonnostaan vierastanut sitä sitten. Pari kertaa oon törmännyt sellasiin "Stock-mallit on vaan niin tylsiä" -kommentteihin, joille oon sit pyöritellyt silmiäni. Mutta tosiaan, nukkejahan kaikki vaan. Ihmisillä saa olla preferenssinsä, surustuttaa vaan ylenkatsominen. 

Mutta joo - nyt, kun mulla on 59 nukkea, vois olla korkea aika hankkia pari kustomiakin. Ihan lähinnä siksi, ettei mulla ole kuin kaksi. Eli pidän silmäni auki! Missasin tammikuussa yhden lempikustomini koskaan, nyyhkis </3 (Mulla ei ole muuten mitään virallista suosikkikustomoijaa, mutta Charon Dolls ja Poison Girl tekevät ainakin sellaisia faceuppeja, joista pidän kauheasti!)








Kallasta pitkästä aikaa kuvia! Sain ystävältäni kukkia <3

Aa, no mitäs muuta. Oma porukka innostaa kovin! Oon etenkin metsäsakkia pyörittänyt tässä ihan urakalla mielessäni. Rakastan Iltaa. Siis jestas, rakastan Iltaa, se on paras ikinä. Se vaan jaksaa inspata mua, oon bondannut sen kanssa alusta saakka niin hyvin, että itkettää. Hyvä poika.

Lisäksi on toki se ihan uusi hahmo, jonka ennakkotilasin tammikuussa. Tuo uusi hahmo tarinassa on saanut mut vihdoin pistämään koko stooria vähän pakettiin. Siinä on nyt enemmän juonta sitä varten, jos joskus haluan sen kuvatarinana toteuttaa! Paljastan sen verran, että tämä tammikuussa tilaamani Pullip on tarinan antagonisti. En malta oottaa, että pääsen esitteleen tyttösen teille.

Ai joo! Metsätarinan nimi on nyt Metsän kuiskaus! Menin perinteisellä lol, halusin vaan jotain yksinkertaista.







Mercurylla on tänään synttärit! Se on mun lempipoika, joka tuli aikanaan alottaan paremman ajanjakson mun elämässä <3 Pieni rakas! Ikuisesti yksi lempinukeistani.

Ja no, nukkeilun ulkopuolellahan mulla ei mene erityisen vahvasti tosiaan. Oon saamassa ammattiapua piakkoin, joten vähän pitää vielä jaksaa. Kovilla tässä ollaan oltu. Parhaani mukaan oon purkanut kaikkea sitten fiktiiviselle puolelle, kuten aina. Koulustressiä pukkais kans aika lailla, mikä vaikuttaa yleensä isosti mun koko oloon. En esim. pystynyt kirjoittamaan mun kirjoitusprojektia yhtään niin paljon kuin oisin halunnut, koska oon ollut kokoajan niin uupunut ja/tai kiireinen. Onneksi se tarina on nyt valmistunut (mitä nyt oikoluen sitä vielä). Projektina se oli tosi opettavainen ja ihana.

Hyviäkin juttuja on tapahtunut, ai että. Oon enemmän kotonani mun uudessa kaupungissa kuin koskaan! Mulla on täällä kavereita ja oon tosiaan tainnut löytää myös kumppanin :'> (Sen kanssa ollaan vähän vielä alkumetreillä, mutta silti <3) Omat ongelmat hakkaa takaraivossa 24/7, mutta jaksan silti olla kokoajan syvästi kiitollinen niistä ihanista asioista, joita mulla on. Erityisesti mun rakkaista pojista (nää samat jäbyt jotka hankin BJD-muotoon). En ois yhtään missään ilman niitä. Wilhelm on kaikkeni, pus, rakastan sitä enemmän ku mitään.

Mulla oli myös tosi kivat synttärit, sain viettää päivän ystävän ja kumppanin kanssa <3 Sain kuin sainkin myös tilattua syntymäpäivälahjan itselleni! Oon oottanut sitä niin innoissani. Se on nukke. Tää saa pysyä mun omana salaisuutena nyt tässä vielä <: Can't wait!

Kiitoksia kaikille, jos pääsitte tänne saakka 💛 Mukavaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Tätä oli mukavaa lueskella (tietysti loppua lukuunottamatta, toivottavasti sun olo paranee pian!)

    Kallan kuvat oli ihan mun lemppareita >∆< niitä oli ihana katsella, niin värikkäitä ja hänen mekkonsa näyttää super pehmoiselta<33

    Ilahduttavaa nähdä talvisiä kuvia taas ^=^ ne oli hianoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! <3 Aina ilahduttaa lukea sun kommentteja ^^

      Poista
  2. tämmöinen postaus oli tosi mukavaa lukea ja katsella, luin loppuun asti <3 kivaa että on paljon nukkesuunnitelmia ja kivojakin asioita elämässä vaikka on ollu kurja vaihe elämässä. en malta oottaa mikä tää sun isompi suunnitelma nytten sit on!

    tsemppiä kevääseen!

    -a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tää kiva kuulla, suurkiitokset <3 Hehee isommasta suunnitelmasta lisää sitten myöhemmin 8)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Jotenki tosi kiva tällänen kuulumispostaus, muutenkin nukkehaaveiden toteutuminen on niin parasta! Oon innoissani sun puolesta! :D
    Noi Kangalla olevat sarvet on upeet! Ihastuin! <3
    Tsemppiä elämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi kiitoksia kauheesti! <3 Ootan itekin suurella innolla kaikkia näitä suunnitelmia <:

      Poista
  4. iiih mercuryyyyyyy <33 se on vaa nii ihanaaa!! noi puut taustalla on tuomassa kaunista talvista tunnelmaa kuviin <3 hätkähdyttävän ihania! ja kiva postaus muutenki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihanaa kuulla, kiitoksia paljon :'D <3 Mercury on rakas!

      Poista