torstai 18. maaliskuuta 2021

Maitostockeja ja miehiä


Moikka!

Ja nyt ois taas ihan perinteisen tavallisen kuvapostauksen aika ^^ Höpöttelen tässä samalla vähän kaikkea kuviin liittyvää, as usual. Multa on jäänyt ihan kokonaan muokkailematta (ja muuten vaan unohtunut) varsin monta kuvasarjaa, joten here we go!





...ja suunnilleen tän kuvan kohdalla tajusin, että täähän on ehdottomasti enemmän horror kuin tuollainen persikanpehmeä. Siispä loput samalla energialla. Tässä huomaa, miten samoista kuvista voi saada vähän eri muokkauksilla ihan erilaisia.





Mutta tosiaan, pääpointti lienee että mulla on viimein Milk Laten stock-asu ;-; 💛 Oon hinkunut tätä tosi pitkään, ja vihdoin kohdalle osui myyjä, joka halusi myydä stock-asun erikseen. Oisin ollut valmis hankkimaan joskus sen nukenkin ihan vaan saadakseni asun. x) (Joskin oisin varmaan myynyt sen, en oikein osais operoida sen meikin kanssa ^^ Mutta kuitenkin) Oon tosi onnellinen tästä!! Atlas pääsi kokeilemaan ekana, mutta voitte olla varmoja, että tätä tulee näkymään blogissa ja instassa ihan reippaasti tässä lähitulevaisuudessa :'D






Shirei kokemassa pakkasta :'D Harvoin käytän tuota sen stockia, mutta muistin ykspäivä sen olemassaolon ja pakkohan sitä oli päästä heittelemään nuken itsensä päälle. Pakkasta ja kylmää sen ku riittää, joten mikäs tässä ollessa.



Joka ikinen Natsumen tuolin omistaja on ottanut näitä kuvia, pahoitteluni, minäkin otan x) Paras tuoli. Mutta siis, Kharonin kanssa kokeiltiin vaaleampaa lookkia. En vielä tiedä, millainen pojun pysyvä stailaus tulee olemaan, mutta sen näemme sitten.




Details 8') Hottis ukko, rakastan sitä


Siel sato oikeestikin paljon lunta


Minun rakas ;___; Iltatunteet on yhä pinnassa



Sitä selkeesti ahistaa. Älkää puhuko sille




Oikeesti paras stock ikinä aaa aaa <3




Kangan vuoro elää Milk Laten stockeissa! (gasp) Ne on niin KAUNIIT

Kanga on kyllä varmaan fotogeenisin mun nukeista. Tuntuu, että oon jatkuvasti räpsimässä sitä :'D Mun paras ystävä on lemppari, se aina hehkuttaa Kangan olemassaoloa mulle niin en pääse unohtamaan sitä



Sitten mulla olisi vähän vanhempia kuvia Adnasta ja Nemesiksestä! Pojuja tuli räpsittyä kauniissa auringonlaskussa hiihtoreissun jälkeen, mutta en sitten ikinä ollut oikein tyytyväinen näihin.






Nemesis on edelleen hyvinkin tiiviisti Lazaron kanssa, mutta saman rotuisena se on todellakin joskus kokeillut Adnaakin. Adna ei kumminkaan yhtään lämmennyt ystävänsä yrityksille :'D Sori Neme, kuka tahansa muu tuolla kyllä huolis sut

Adnan storylineen kuuluu se, ettei hän jaksanut/halunnut enää vietellä muita olentoja metsässä, joten hän sitten jätti sen alueen ja mm. Nemesiksen taakseen. Kaksikko tuli kyllä hyvin toimeen keskenään, niillä oli kiva ystävyys. (Miinus Nemen iskuyritykset, apua)




En jaksanut enää ees muokkailla näitä ;__; Onneks aurinko pelastaa


Yksi muokattu Memepoika vielä! Hirvee ikävä senkin kuvaamista, se on kovin hyvä lapsi :<

* * *

Tällaista tällä kertaa. Kysymyspostaus on vielä työstön alla, samoin pari muuta isompaa postausta. Saapi nähdä, milloin saan ne ulos x) Kiitos kaikille katselusta!

7 kommenttia:

  1. Olipa ihana isulien täyteinen postaus :'D noita minimiähiä onkin aina super mukavaa katsella!

    Alkaa aina sun omia katsellessa tehdä mieli muuntaa omakin poitsu vähän evilimmän näköiseksi, mutta ehkä tyydyn ihastelemaan näitä lookkeja sulta =0= <3

    Nemesis on mun miälestä kovin miälenkiintoinen hahmo! Tästä postauksesti lemppareiksi valikoituivat silti Kangan kuvat<3 ne on oikeesti ihania ;_; tuu ottaan munki nukeist tollaset milklatten stockeilla kun en oo ite osannut ottaa mitään mihin olisin tyytyväinen ;-; ääh

    (Ps;; älä ryästä Kajolta häne peruukkiaan D:!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtava kuulla, isot kiitokset sulle kommentoinnista! <3 Mrääh kiitän erityisesti Kanga-arvostuksesta, oon kerrankin itekin ilonen lopputuloksesta!

      Ai joo, ja tuo ei oo Kajon itse asiassa, se on Edenin! ^^ Kenenkään peruukki ei onneks vaihdu, Kharon saapi omansa piakkoin.

      Poista
  2. Ihana blogi! Olen varmaan pian saamassa ekan pullippini. Rakastan niitä!👍🏻

    VastaaPoista
  3. Ihania nukkeja. Mä lisään tän blogin mun kännykän aloitusnäytölle!

    VastaaPoista