lauantai 27. maaliskuuta 2021

Metsähiipparit

 Heipsis!

Minä aloitin lomani tekemällä sitä, mitä oon kaivannut kipeimmin - kuvausreissuilla <3 En nykyään ehdi oikein lähteä pihaa pitemmälle ja aina, kun aikaa olisi, pakkasta on ollut ihan liikaa edes pihakuville. Siispä ryntäsin kotimetsiin heti, kun siihen tarjoutui tilaisuus! Oi iloa ;-; Oon nyt pienellä pääsiäislomalla, thanks yliopisto, I needed this. Nukkekuvia ja muuta contenttia siis luvassa toivon mukaan!

* * *

Kevättanssi

Valve, Pullip Wilhelmina

* * *

Illan tullen

Valo, Taeyang Scarecrow

* * *

Oli tosi terapeuttinen reissu kerta kaikkiaan <3 Mulle kävi tässä niin, että missasin ikävästi yhden suosikkinukeistani koskaan. Uskoin vahvasti, että saisin sen, joten tipuin aika korkealta tän kanssa ja tää ei nyt ois voinut valita huonompaa hetkeä D: No, suunta on vaan ylöspäin, ei nuket maailmasta lopu. Thanks to mun yleinen mielenterveysprosessointi, tää ei ollut niin iso isku kuin esim. Midnight Deja Vun missaaminen kaksi vuotta sitten. Hyvä minä, pienikin kehitys on tärkeää! Nyt vaan fokusoin mun nykyiseen sakkiin ja kaikkiin tuloilla oleviin ihanuuksiin. Kyllä tää tästä. En luovuta vaan jatkan etsintöjä!

Onneksi tuo metsäreissu muistutti mua siitä, mikä mulle nukkeilussa on tärkeää. Mä todella tykkään tehdä omaa juttuani ja nuket on itsessään mulle niin suuri voimavara, etten suostu lannistumaan, vaikka tämän yhden tärkeän nyt missasinkin.

Also! Ehdin tällä viikolla myös kotikaupungissani kuvausreissulle lähimaastoon! Jeejee tulee kevät ja pääsen seikkailemaan sielläkin enemmän <3 En olekaan ehtinyt tsekkailla lähimaastoja niin hyvin kuin oisin voinut, koska talvi oli niin kylmä. Tässäpä vielä vähän Valvea mun nykyisessä kotikaupungissa!
Sit vielä takapiharäpsyjä, jotka on alkuviikolta! Näissä on vielä ihan talvi :'>

Tuli varsin valverikas postaus, mutta ei se mitään, se on mun lemppari juuri nyt <3 Näillä mennään. Kiitoksia katsojille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun pääsit kuvaamaan näitä ulos, vähän pidemmälle tälläkertaa x)! Molemmat kyllä sopii hirmu hyvin metsämaisemaan, ja näyttää siltä että sulla on ollut hauskaa niitä kuvatessa!

    Tykkään aina kauheesti tosta Valven peruukin - mekon ja punaisen viitan yhdistelmästä! Täydelliset värit D; ! ♥️

    Erityisesti viimeiset kuvat miällyttivät c: Hyvää lomaa sinne sulle, olispa itselläkin moinen :'D!

    VastaaPoista
  2. Jesjes kiitoksia kovin! <3 Oli kyllä tosi virkistävä kokemus, mielelläni otan taas joskus uusiksi ^^

    VastaaPoista