torstai 1. huhtikuuta 2021

Muru saapuu

 Heipsis!

Mulle tuli eilen (31.3.) jotain tositosi tärkeää! ♥️ Olenkin aiheesta jo täällä blogin puolella maininnut, mutta tilasin joulukuussa lempi-OC:ni BJD-muodossa. Tästä itse tilauksesta ja kaikista kommelluksista lisää puhelinkuvien jälkeen. Joka tapauksessa kaikkien mutkien jälkeen mun kaikkein rakkain on vihdoin mun sylissä! Tervetuloa, Wilhelm <3 (Aka Wille)

Teen ihan erikseen postauksen siitä, miksi pojan hahmo on mulle ihan kaikki kaikessa. Minähän en tunnetusti sulje suutani, jos saan selittää hänestä, ja nythän se tapahtuu ihan luvan kanssa kun siitä on nukkekin olemassa! Multa ei ihan heti lopu matsku siitä, köh tekstejä about 50 ja piirroksia yli 150 (joo, oon laskenut)... Willepieni on ollut mun elämässä ihan vähän alle vuoden, ja se on tullut tärkeemmäksi kuin mikään mun OC koskaan. Poika ei taaskaan ole näitä mun ns. "nuketettavia" hahmoja, mutta ajattelin, että olisi mulle itselleni emotionaalisesti tosi hieno juttu omistaa hänestä myös nukke. Nuken moldiksi valikoitui Doll Legend Frank silläkin uhalla, että herrasta ei ole kunnollisia omistajakuvia missään. Otin riskin ja olen iloinen, että otin!

Tässä postauksessa tulee oleen oikein ennätysmäärä mun naamaa (ja vieläpä tällasia karmeita tilannekuvia! Siedätystä itse kullekin!). En muuten oo koskaan ladannu kuvia puhelimella Bloggeriin, joten korkkaantuupa sekin tässä x)

Varoitan jo nyt, että tästä tulee tosi hämärä postaus, koska multa katoaa kaikki kontrolli kun pääsen puhuun Wilhelmistä :'D Jäljellä on pelkkää pehmeää uwustusta, pahoitteluni


No siinä on hitto vieköön. Tästä paketin odottelusta kans lisää puhelinkuvien jälkeen. Ja on muuten iso paketti


Pikku lelliperse sai heittämällä eniten vaatetta mitä oon ikinä kellekään nukelle hommannut :'D Mitäpä mä en hänen vuokseen tekiskään! Hän on muutenkin kallein nukkeni tulleineen ja kamoineen


Pikkarit!!! Mä taisin olla juna-asemalla kun uhkasin mun parhaille ystäville että otan nukkewillelle pikkupöksyt ja esittelen niitä ylpeänä kaikille 8) Siinä ne on!

"Aattele että joku on tehny käsin sun nukelle pikkuhousut??? D: Yää" terveisin ystäväni


Patonki! Tässä vaiheessa mun sydän löi varmaan satasta, pelkäsin että mun tuurilla siltä puuttuis tyyliin nenä tai faceup tai jotain


Ei puuttunu mitään <3 Siinä!!! Rakkaimpani ♥️ Iso mötkö


Katsoin tuossa talvella Den of Angels -foorumilta et tällä nukella ei oiskaan promokuvien lupaamia punasia huulia ja petyin sairaasti :( (Koska meikkaaminen ite ois ollu vähän plääh) Olin jo ehtiny tottumaan ajatukseen, mutta katsokaa, ne on sittenkin punaset!! Öää <3 Voi riemua!! (Hahmolle noi punaset huulet on siis tosi olennaiset)

Muistan olleeni itku kurkussa kaupassa joskus, kun luin, ettei huulet oiskaan yhtä punaset ko promokuvissa D: Voipi olla että ne on parantaneet tilannetta tässä vuosien varrella! Niitä kunnollisia omistajakuviahan ei tosiaan ole missään, ja siinä ainoassa, jonka olen nähnyt, ei ole punaisia huulia...


Oma tukka päässä <3 Loppupostauksessa sepustus tosta peruukistakin, hitto tuntuu että mikään ei menny putkeen tän kanssa :'D Eli voitte kuvitella miten ilonen oon kun hän on ehjä ja kaunis ja mun sylissä!


Pitkä tukkakin löytyy! Alun perin hankin sille ton peruukin sillä ajatuksella, että leikkelisin sen pojan omaan mittaan, mut löysinkin sit vielä toimivamman Etsystä! + Wilpulla on ollu yhessä kohtaa tollanen pitkä tukka kans, joten tolle tulee myös käyttöä!


Nyt on kuulkaas ne pikkarit jalassa kuten uhkasin!


Vauvapoika <3 :(


Sylissä, as he should be


Pideltiin käsistä uwu Ja lattialla vaatekaaos


Vähän suretti jättää muru tonne vibaileen siks aikaa kun pyöräilin kuvausreissulle :'D Lintupojat piti seuraa!


Herkkä hetki! Get urself someone who looks at u like I look at Wilhelm :( Rakastan sitä niin paljon


Ja sitten vielä illalla huutoitkua nukke sylissä, voinpa kuvitella että tätä tulee tehtyä jatkossa paljonkin x) Olin tosi overwhelmed kaikesta ja mun rakas oli mun sylissä vihdoin nukkemuotosena... Ei enää pystyny mihinkään, tulipa rääyttyä parhaassa seurassa hetki! Mähän itken Wilpun hahmon kanssa aina muutenkin, mutta jokin niinkin konkreettinen esine kuin painava hartsinukke osaa olla rauhottava tollasessa tilanteessa.

* * *

Noniin, ja puhelinkuvat tais olla siinä! Multa löytyy vielä vaikka mitä itkukuvia, mutta jätetään ne nyt suosiolla sinne galleriaan, heh. Lupasin sepustuksen siitä, mikä kaikki tilausprosessissa meni pieleen (tai ainakin vaikeamman kautta), joten tässä tulee:

- Alun perin pojasta piti tulla hybridi. Doll Chateaun 60-senttinen kropake ja tuo Doll Legend Frankin pää. Mulle oli tosi relevanttia saada juuri tuo DC:n kroppa lähinnä hahmon takia. (+ DC on varmaankin mun lempifirma mitä muotoiluun tulee) Wilhelm on auttamattoman pienikokoinen tyyppi, joten oli hassua kuvitella sille mitään lihaksikasta kehoa nukkenakaan. Sain jopa tilattua Angelesquelta tuollaisen kropan, kun Alice's Collections ei enää välittänytkään sitä. Olin että hei jee mahtavaa, maksoin kehon ja kaikkea. No sitten tapahtui niin, että sain sieltä viestiä siitä, ettei kroppaa ollut enää saatavilla. Sain rahani takaisin, mutta jouduin tosissani pohtimaan, millä korvaisin tuon DC:n kehon. Lopulta päätin, että en hitto jaksa säätää, koska mikään muu kroppa ei antanut oikeita viboja. Ja sitten äkkiä Alice's Collectionsille viestiä, että hei pliis voinko vielä vaihtaa päätilauksen koko poikaan :'D Se kävi, ja otin sitten kropasta yli jääneillä rahoilla pojalle vaatetta. Tähän aikaan mulla oli aivan sairaasti muutakin meneillään elämässä, joten muistan että multa meni pari yötä vaan itkiessä kun ei mennytkään suunnitelmat ihan ykkösellä putkeen.
- Jossain tässä välissä tapahtui se punaisista huulista kriiseileminen, mikä onnistautui iloiseksi yllätyksekseni turhaksi <3
- Ja sitten peruukkikriisi. Tuon AC:lta nappaamani piti anyways olla väliaikainen. Tulin siihen tulokseen, että murulle pitää saada joku tosi paljon hahmolta näyttävä peruukki. Siispä Etsyyn. Peruukki löytyi ja tulikin odotettua nopeammin. Pääsin tullailemaan ekaa kertaa elämässäni, mikä oli pelottavaa, mutta yllättävän vaivatonta. Peruukki tuli kyllä, mutta se tuli vaan kilsojen päähän mun kodista :''D No ei siinä, menin sitten iltalenkille random K-markettiin eri puolelle kaupunkia vain todetakseni, että se peruukki ei in fact ollut siellä. Työntekijä kertoi mulle, että sen pitäisi tulla seuraavana päivänä lähipostiini. Mua vaan lähinnä huvitti ja sainpahan vähän erilaisen lenkin. Ei tässä muuta, mutta oli kauheasti pakkasta ja hengasin jossain mulle vieraalla alueella sillee noniin missäs täällä on pieni K-market :'D Soittelin äidilleni ja nauroin sille tätä koko loppumatkan
- Poju valmistui 2kk aikaisemmin kuin kuvittelin! Olin tästä ihan super innoissani ja onnellinen, mutta kaikki pojan tulemiseen liittyvä olikin ihan hiton vaikeaa. En ole aiemmin vastaanottanut pakettia kotiovelleni, ja tässä parin komplikaation jälkeen voin sanoa olleeni aivan helvetin ahdistunut :''D Soitin kuljetusyhtiölle kahdesti eri asioista, pyörin kämpässäni ja öää joo tää ei ollut nättiä. Oon muutenkin super stressaantunut, joten kaikki komplikaatiot ja muutokset ei sovi mulle yhtään... Poju tuli kuitenkin turvassa kotiin, joten se riittää mulle. Se kuriiri kirjaimellisesti naurahti kun näytin niin kiitolliselta kun halasin sitä pakettia :'D Mun ahistuspää ajatteli vaan etten sais nukkea ikinä käsiini...

Ja sit mulla ois ihan proper kuviakin tarjolla! Näitäki on kauheesti D:











Kaikki matsku hänestä tulee oleen varmaan about tätä pyllylinjaa, hän on mun prinsessa ja sen huomaa :( <3

















Hahmouskollinen kuvakulma!


...täs vielä parempi! Hän ylenkatsoo kaikkea


Tässäkin näyttää paljon itseltään! Mua muuten huvittaa, kun tää nukke on niin nuorekas. Willemuru on fyysisesti melkein nelikymppinen ahhahhaaa

(Ja virallinen ikähän on siis 138v, tästäkin siinä hahmopostauksessa lisää sitten ^^)



Rakastan sen nenää :( Söpö



Us! Tarviin jotain edustuskuvia meistä, kun mun meistä piirtämät kuvat ei oo oikein sellasia että niitä kehtais näyttää missään...




Noniin, nyt alkais riittää tältä erää! Rakastan häntä niin paljon ♥️ Mun pieni aarre!

4 kommenttia:

  1. Oo!!
    Onnea ihan superisti uudesta tulokkaasta! Oon iha tyrmistynyt siitä kuinka iso hän onkaan D: ai kauhistus, varmasti ihan eri luakkaa käsitellä kun pullipit ja taet!

    Ihanaa kun sait Wilhelmin kotiin x) on kyllä ihan itsensä näköinen c: (toi peruukki on söpöin!!!)

    Ihanaa, että sille tuli noi punaset huulet, voin vaan kuvitella millaset kuumotukset sulla on olleet sen kanssa Dx onneks tapaus pääsi ehjänä ja oikeanlaisena kotiin!

    Oon ilonen sunki pualesta! Upeita kuvia myäs D8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon kommentista! ^^ On kyllä tosi iso, yks ensimmäisistä omista kommenteistani tais olla just tasoa että jestas minkä kokonen :'D Kiitti vielä!

      Poista
  2. Tää oli tosi ihana postaus! ♥ Ihanaa kun otit itsestäsi ja nukesta yhdessä kuvia, sun ilontunne tuli hyvin esille noissa kuvissa ja oli mahtava lisä tähän. ^^ Muistan itsekkin miten kivalle tuntui ekan kerran pitää sylissä SD kokoista nukkea. Hurjasti onnea uudesta nukesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, suurkiitokset kommentoinnista! ♥ Oli kyllä kieltämättä todella upea tunne.

      Poista