tiistai 13. huhtikuuta 2021

Pääsiäisloman kuvailuja

 Moi!

Käytin yli viikon mittaisen pääsiäislomani aika lailla kokonaisuudessaan siihen, että hyppäsin milloin missäkin puskassa nukkejen kanssa :'D Kevät innostaa kovasti kuvailuun! (Paitsi silloin, kun sataa lunta, räntää ja milloin mitäkin...)

Tässäpä siis vähän pienen lomani kuvasatoa vähän jälkikäteen!



(gasp) Mun aurinkopoika!! <3 ☀ Rakastan sitä niin paljon. Mariel pieni sai tosiaan uuden peruukin, kun päätin vihdoin laittaa rahaa siihen enkä uusiin nukkeihin D: (Ikuinen ongelma) Nyt se on täydellinen! Mua häiritsi aina jollain tasolla se edellinen peruukki, joka ei ollut ihoa tummempi. Sörkki jotenkin ihan hahmonkin vuoksi. Mutta tämä on täydellinen, kyllä se vaan oikeanlainen peruukki parantaa nuken yleisilmettä niin paljon. Pitää keksiä kelle se vanha menis, oon jotenkin tosi huono omistamaan ruskeatukkaisia nukkeja.

My baby 💛







Muutama pikkuinen Iika c: Nämä on kuvattu kauheissa paineissa ja ahdistuksissa, kun odottelin Wilhelmin paketin saapumista ja yritin pitää pään kasassa etten vaan itke ja panikoi :''D Eikä se paketti ees tullut tuona päivänä, juuh

Mutta Iika on vauva yhtä kaikki! ADJ:n mekko näyttää kivalta sen päällä.


Sain Ditan stockit! Karmean väriset alkukevään taustat ei tee oikeuksia tälle asulle, joten kesää ja kukkasia odotellessa! Ditan stockit oli hyvä ostos, oon hinkunut niitä jonkin aikaa ja ne käy hyvin moneen kuvaideaan, joita pidän varastossa.


Aldreia se jaksaa olla murheenkryyni. Vaihdan varmaan taas sen lookin kokonaan, kun se ei vaan halua inspata mua yhtään. Kirsche on silti tärkeä ja kaunis malli. Ehkä mun pitää vaan uudistaa tätä tyttöä tarpeeksi usein...



Vähän Moiraa ja Bastienia! Jos nyt oikein ryhdyn tätä ajattelemaan, saatan ehkä tehdä tuosta sisäkköasusta Moiran hahmolle relevantin.


Heittelin tämän Kilalan kuvakisaan! (Kunnes muistin et se on... kawaii shop... köh no joo mennään tällä silti lmao, ei tarvii ainakaan voittoa odotella)









Uusi kuvauspaikka!!! Tuonne uudestaan. Oi kyllä. Nyt kevään tullen on kiva, kun pääsee vähän seikkailemaan uusiin paikkoihin. Oon tosi kova pyöräilemään, ja mielellään etsin pyöräillessäni aina uusia paikkoja, joissa kuvata.






Loman lempikuvat <3 Näyttää siltä, että nämä olisi otettu jossain ikimetsässä, vaikka tuossahan oli vain muutamia isoja puita vierekkäin. Hyvä kuvausspotti ihan lähellä kotia, tuota aion käyttää hyödyksi!

Tällaista tällä kertaa! Mahtavaa kevättä sinne ruutujen toiselle puolelle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti