sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Uudet siskokset

Heja kaikille!

Oon tässä hautonut ihan kauheaa kasaa kuvia, kun ei vaan yksinkertaisesti riitä aika kaikkeen D: Mulla on koulua sellanen reipas kuukausi vielä jäljellä, ja pakko myöntää, että jokaisen palautettavan tehtävän kohdalla alkaa jo kyllästyttää, hah. Päästäkää mut jo lomalle :c (Tai no, töihin!!! Sain kesätöitä jeee ei tarvii ahistua vuokranmaksusta öää ,_, Ja mulla ois sit syksyllä varaa yrittää joka ikistä horror-Polkaa joka vaan tulee myyntiin!! Hähää klikkisotaa)

(Oon täällä kans vaan kokoillut kasaan Wilhelmin postausta, joten kaikki muu postailu on ihan jäänyt taa... No eipä sillä, poju on mun ykkösprioriteetti kaikessa muutenkin D: Kulta rakas)

Mutta, olen täällä tällä kertaa esittelemässä teille mun kahta uutta tytärtäni!Ensimmäisenä meillä olisi täällä tällainen neitokainen <3 Pullip Ludmila, Debra nimeltään! Sanokaa hei :> 

Tämän tapauksen adoptoin @sestralunalta, kiitoksia vielä kovasti siitä, että uskoit hänet mun huostaani! <3 Ludmila on yksi sellaisista malleista, joita olen hinkunut tosi pitkään, mutta en vain ole saanut hankituksi. Nyt, kun tähän tarjoutui tilaisuus, toki tartuin siihen! Hän on ihana :(Aiheenmukaisessa asussa 8) Haluaisin väsätä näille mun kuolemansynti-sirkuslapsille ihan omia postauksiaan jossakin kohdassa (ihan vaikka vaan motivoidakseni itseäni joskus kirjoittamaan sen pahuksen tarinan). Eli hahmoista lisää kunnolla sitten myöhemmin.

Mutta vähän jotakin jo nyt:

- Debra on tosi mutkaton persoona. Se ei juuri nolostu tai hämmenny mistään ja on lähes aina pirteä.
- ...monien mielestä vähän turhankin pirteä. Debra saattaa käydä vähän kierroksilla ja ärsyttääkin monia kepeillä letkautuksillaan ja hyperenergiallaan.
- Todella hyväsydäminen ihminen, tahtoisi vaan piristää kaikkia.
- Ei tahdo mitään pahaa, mutta saattaa olla todella ajattelematon. Debralta kyllä tippuu ihan vaikka mitä kommentteja aina.
- Debra on yksi kuolemansynneistä tuossa sirkuksessa! Tarinaa oon sepustanut vähän instassa ja täällä
- Saattaa usein tuntua varsin lapselliselta ihmiseltä. Varmaan jokaiselta tuolla sirkuksessa on joskus mennyt Debraan hermo :(
- Debralla on poikaystävä, Jekyll, joka on aivan erilainen ihminen kuin hän. Jekyll on ujo ja hiljainen ja lempeä. Nää kaks on kyllä melkoinen duo. Saattaa vaikuttaa, ettei Jekyll saa mitään jalansijaa tuossa suhteessa, kun Debra on niin äänekäs, mutta tosiasiassa niillä on mitä tasapainoisin ja rakastavin suhde.
On kyllä hauskaa omistaa tämä malli vihdoin :< Söpö mikä söpö. Tuon peruukin piti olla varastossa tammikuussa ennakkotilaamalleni nukelle, mutta Debra ryösti sen. (Katsotaan, milloin tuo toinen uutukainen haluaisi tulla kotiin... Kärsimätöntä märinää) Debralle piti tulla punainen lyhyt tukka, mutta siinä tulikin vähän mutkia matkaan...

Tilasin itselleni ja kavereille peruukkeja For my dollilta, mutta For my doll puukotti meitä selkään ja saatiin vaan rahat takaisin :( Eli pitää nyt vaan tyytyä siihen, että Debra ei ole tuosta vaaleanpunaisesta luopumassa.


Ja sitten on hän!!

Hän on Scarlet, Pullip Classical Queen! <3 Sirkustarinan muovautuessa nykyiseen muotoonsa aloin haaveilla tämän hahmon nukettamisesta. Kaikki varmaan tietävät, että punainen on mun lempiväri, joten tällainen kokopunainen nukke oli ajatuksena vaan aivan liian vastustamaton. Malliksi meinasin jo kerran ostaa Kuhnin, mutta maltoin sitten odottaa, että löytäisin CQ:n jostain!! Se on niin järkyttävän kaunis! ;-;


Nopeita faktoja Scarletista:

- Scarlet on Debran isosisko. Sisarukset ovat luonteeltaan varsin erilaisia.
- Siskoaan paljon lujaluontoisempi. Tottunut kantamaan päävastuun kirjaimellisesti aivan kaikesta. Scarlet oli se, joka piti kudelmaa kasassa.
- Scarlet oli kuitenkin myös se, joka hajoili eniten. Nämä kaksi on adoptoitu, ja adoptiovanhemmista paljastettakoon so far sen verran, että ovat kohtalaisen sairasta sakkia.
- ...mistä johtuukin se, että Scarlet on tosi traumatisoitunut. Se on kasvattanut kovan kuoren eikä helposti päästä yhtään ketään lähelleen. Scarletia on muun muassa pidetty vankina omassa kodissaan. Se ei todellakaan luota kehenkään.
- Scarletilla on tyttöystävä, joka pelasti sen hankalasta tilanteesta. Scarlet jäi kiitollisuudenvelkaan ja alkoi jonkin hämärän ajatusketjun tuloksena rakastaa pelastajaansa. Scarletin tyttöystävä on kuitenkin aivan järkyttävän myrkyllinen ihminen. Hän on kans tulossa mulle nukkena, mutta oon tästä ihan hyshys vielä ;) Näätte sitten!
- Kyseinen gf on aikamoinen persoona ja nää kaks pelaa usein yhdessä kaikenlaista muilla ihmisillä. Tyttöystävä monesti ehdottaa jotain tapahtumapaikkaa, jossa nuo sitten leikkivät. "Hei, kumpi saa särjettyä useamman sydämen?" Tämä sirkus sattuu olemaan myös sellainen paikka.
- Kaikesta kamalasta huolimatta Scarlet ja Debra välittävät toisistaan hirveästi. Ne huolehtivat toisistaan, kun perheolot kävivät ikäviksi.
Tällaista tällä kertaa! Kaksikosta lisää myöhemmin 8) Olen kovin iloinen heistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti