perjantai 3. syyskuuta 2021

Paljon keltaista

 Heipsis! Taas tulossa tällanen tyypillinen kuvadumppaus. Oon keskittynyt nukkeihin ihan koko olemuksellani tässä nyt.

Voidaan alottaa vaikka sillä, että siis, hän:


Viimein pääsen huutaan hänestä!! Hei rakas <3

Tässä lapseni Griffin, Taeyang Sakito, joka on hengaillut täällä jo yli kuukauden. Olin vaan tosi tarkka siitä, etten missään somessa hiiskahdakaan tästä pojusta ennen kuin se on valmis. En oo hetkeen hankkinut uutta Taea ja oon tosi ilonen, että uskalsin kysellä myyjältä, shippaisiko se tätä millään Suomeen. Ja onneksi postittaminen onnistui!

Griffin on osa mun sirkusporukkaa eli saanee oman postauksensa ~ sitten joskus ~

Kikatuttaa se et alun perin ei pitänyt hankkia sirkusporukasta kuin pari pikkuista ihan jo senkin takia, että näiden alkuperäiset hahmodesignit ei oo kovin nuketettavassa muodossa. (Griffin raukka joutu whitewashatuks, sorry baby, tuntuu väärältä mut mitäs ovat tehneet jonku 2 tummempaa Taea joista kumpikaa ei näytä hältä...) Pluto oli mun alkuperäinen suunnitelma pojulle. Nightmaret oli kaikki sellasia "no totta hitossa joo, jos löydän jostain", ja kun jollain ihmeen kaupalla Sakito sit tuli vastaan, se oli kulmiensa puolesta heti Griffin. Aattelin et Griffinin mallilla ei väliä kuha sil on äkäset kulmat


Meni hetki saada ukolle omat kamansa! Tatuointejen metsästäminen nukeille on vähän työmaa, peruskaupoista löysin perhostatskoja ja tuumin, että enhän mä nyt voi koko miestä tunkea perhosia täyteen :'D Siispä sukelsin Etsyyn!

Hän on muru :c Oon ihan kikseissä, jotenkin tuntuu et mun kannattaa oikeesti ruveta panostaan yksittäisiin nukkeihin enemmän kun oon sit ihan hypeissäni niistä. Aidosti niin virkistävää olla näin aidon innoissaan jostain ku tää eläminen on ollu yks työmaa :D Nuket on paras asia


Anja sai viimein lookkinsa! Oon oottanut innolla, että pääsen laittamaan sen valmiiksi. Sirkusmekkoa odotellessa vielä, heh. Tää vauveli on kyllä tosi ihana ja jotenkin omalla tavallaan hyvin erilainen osa nukkeporukkaani. Mulla on tosi vähän lyhyttukkaisia nukkeja, ja oon ylpeä siitä et pidin pääni ja otin sille tän lyhyen tukan, vaikka ois taas tehnyt mieli laittaa sille pitkä.

Anjahan ois voinut olla tämä nukke, jos oisin sen saanut </3 Mutta nope, missasin sen. Haaveilin Charonin tilaustyöstä hyvän aikaa, kunnes tajusin, että se ylittää mun budjetin liian kirkkaasti. Siispä Nomyensin vauvelin saatuani päätin, että noniin, tää saa nyt olla Anja ettei mun tarvii heittää siihen ihan tuhottomasti rahaa


Ja sitten mulla ois tällanen ylläri!!! AAA

Okei siis, long story short, multa meni hermot. Absynthe, mun ensimmäinen Taeyang, ei ole koskaan istunut mun nukkejoukkoon ja sen vuoksi kuvittelin aikanaan, etten pidä edes Taeyangeista ylipäätään. Absynthen kanssa tuli luovutettua tosi monesti. Se ei kiinnostanut mua vähääkään. Asia jäi harmittamaan mua tosi paljon, koska Valko oli malli, jonka halusin ekaksi Taekseni. Se oli mulle tärkeä. Jotenkin tässä kuitenkin kävi niin, että jätin pojan homehtumaan vuosiksi.

Sitten päätin, että nyt saakeli riittää, pistetääs poika kuosiin. Ja tässä on tulos! Tilasin sille ihan toisenlaisen peruukin, mutta päädyinkin testaamaan Wilhelmin varaperuukkia ja... oh no. Oh no, se on aivan liian upea. Oon vaan tuijotellu sitä sillee "Et sä voi olla mun nukkeni, ihan ku mul ois muka noin upeita nukkeja"

Iso kiitos menee ranskalaisille nukkeilijoille, jotka ovat ruvenneet vibailemaan Another Kingin kanssa. Tajusin viimein, miten luovasti tuota sen viittaa voikaan käyttää 8)



Rakastan sitä aaaaa

Eräs toinenkin vanhempi nukke sai uuden lookin, mut hänestä ei ole mitään edustavaa kuvaa vielä olemassa. Sanon vaan et oli se jo aikakin parin vuoden jälkeen hommata sille hahmon näköset kustomit, come on Sara :'D


Tällainen ihan kokonaan uusi lapsi löytyy myös! Juuri tuossa kuulumispostauksessa mainitsinkin, että uudet julkaisut kiinnostelee. Vesta myi loppuun joten Keresiin päädyttiin, katsellaan jos sitä Vestaakin näkyis taas :'D En oo Claudiankaan suhteen luovuttanut, tuntuu vaan et on kokoajan jotain muuta

Anyhow, tyttönen hakee vielä paikkaansa eikä sillä oo nimeäkään vielä :( Haluisin sille haltiankorvat ja oon yhet tilannutkin, mut ne ei oo vielä rantautuneet mun luo. Leikin et ei hermostuta D:

Keres on mallina sellanen et saan vielä hyvän tovin tätä pyöritellä ja tuumia, mikä sille nyt sitten käykään. Vaaleanlila peruukki jää ehdottomasti mut saata ehkä katsella sille jotain toisenlaisia silmiä vielä. Hmm

(Tuon kuvausreissun piti olla kiva ja rentouttava mut ALKOI SATAMAAN kiitos Suomen syksy tästä yhteistyöstä)





Vikat kesäkuvat tarjoilee Edelweiss ja keltainen ruohikko <3 (Eli mun pahe muokata kaikki kuvat keltasiks)

Tuo oli kyllä aikamoista tappelua koko päivä. Halusin kovasti saada kivoja kuvia ja oli päällä hurjat alemmuuskompleksit. Tuntui siltä, ettei mulla ole oikein mitään tähän harrastukseen vaadittavia taitoja ja turhautti. Mutta mulla onnistui kumminkin olemaan kivaa tuolla reissulla! <3 Se oli tärkeä muistutus mulle itselleni siitä, että mä osaan ja kykenen.

On mulla kyl edelleen ahdistusta osaamiseni suhteen, mut sitähän voi vaan ottaa lisää kuvia!


Agathen kanssa käytiin vähän seikkailemassa vielä ennen kuin koulu alkoi, ja tällaistahan siitä sitten tuli! Rakastan Agathea tosi paljon, mutta kuvatarinan vuoksi mulla oli sellanen olo, että kokoajanhan mä sitä kuvaan. No enkä kuvaa, siitä ei ole otettu mitään proper kuvia aikoihin :'D Seilan stockit niskaan ja seikkailulle!


Valamuru! Jonka julistin taukoilevaksi, mutta joka nyt sitten kuitenkin suostui mun kanssa yhteistyöhön. Nyt ollaan jo oikein hyviä ystäviä hänen kanssaan 8) Tää peruukki ei ole hänen omansa, mutta oma on kyllä tuloillaan. (Rip Kalma joka on lainannut tätä peruukkia nyt vaikka kelle ;-; Mulla on vähän huonosti mustia wiguja)


Yomi on seksikkäin Pullip ikinä D:



*looking respectfully* Aidosti oon niin impressed tästä naisesta, huhhuh. Yomi on kyllä mallina todellinen yllättäjä, ei voi muuta sanoa. Kannatti oottaa et se osui kohdalle.

Oon overally nyt kauheessa pyörityksessä elämän kanssa, hitto että uuvuttaa, joten nukkeinspi on vaan tosi katossa. Catch me postaamassa taas ihan kaikkea mahdollista instaan kun se on ainoo asia johon osaan keskittyä just nyt

Tällaista tällä kertaa! Kiitos ja kuittaus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti