torstai 3. helmikuuta 2022

Ennen vs jälkeen

Heips!

Tänään tsekkaillaan vähän, miltä mun kuvat näyttää ennen muokkausta! Instassahan on jo pitemmän aikaan pyörinyt näitä "tap to edit" -juttuja, joten tuumailin hypätä kelkkaan mukaan ja raottaa vähän verhoja kuvien taakse.

Mä en oo jotenkin koskaan halunnut tehdä tällaisia, koska jostain syystä aattelin et onpas awkward näyttää näitä räpellyksiäni?? Jotenkin mulla on ollut sellainen ajatus, että en oo tarpeeks "taitava" tekeen tällasia, hohhoijaa, pois tämmöset ajatukset ja let's gooo


Tämä Halloween-kuva lienee selkeästi yksi muokatuimmista ikinä :'D Muistan miettineeni tuota alkuperäistä katsellessani että jaa-a, niinköhän saan mitään järkevää siitä aikaiseksi. Eli joo, lievästi joutui veitsen alle tää kuva

Nallukka haluis vaan jo pois


Ja tässä toinen, jonka kanssa nojasin pitkälti kuvanmuokkauksen apuun :'D Halloweenilta tämäkin. Näitä kauhukuvia tulee aina muokattua enemmän


Abbyn porttikuva näytti alun perin tältä! Tuo tumma tausta ei ollut erityisen kiva muokata, jouduin vetään monta versiota ennen kuin se näytti järkevältä.


Syksyisempää kuvaa! Näille väreille piti tehdä jotain


Tässä kans tällanen ihan "lievästi" muokattu tapaus... :'D En meinannut millään saada siitä kivaa, joten mentiin sitte ihan kokonaan fantasiapäätyyn. Tää kuva tais olla yks niitä, jotka sai mut innostumaan kuvanmuokkauksesta entisestään.


Juuh tässäkin värit sai kyytiä :'D

(Random fakta: menin ottamaan ihan toisenlaista kuvaa ja ihan toiseen paikkaan, mutta jotenkin päädyin sitten tuonne tuuliselle rannalle. No, ehkä säästän sen mun silloisen idean sit vaikka ens... juhannukselle :D)


Nää laitoin instaankin!


Tässä piti vaan tehdä tuosta huomattavasti kirkkaampi kuin mitä se oli. Ei olis erityisen jouluinen ollut alkuperäisenä :'D


No tämä on vähän vähemmän muokattu! Oonan Sooleawa näytti näissä niin hyvältä et ei näille mitään tarvinnut tehdä


Yllättäen nää kaikki Halloween-kuvat saa vähän rankemman käsittelyn...

(Toi alkuperänen on kans söpö, siinä on vaan aivan eri fiilis kuin mitä tavoittelin :'D Tän ihan pitikin siis päätyä rajummin muokattavaksi)


Tästä tein muuten pari eri väristä versiota. Eka versio oli sinisehkö, siitä en tykännyt hirveesti :'D 


Tääkin on tällanen joka näyttäis hassulta ilman muokkausta, Kalmalla joku gangstarap menossa


Tein tästä niin monta versiota ::D Vieläkin tekis mieli märistä, muistan kun istuin mökillä sohvalla ja renkkasin noita värejä joka suuntaan. Räärr. Joku versio tästä oli itse asiassa vähän vihertävämpi. 

Tää on btw ollut niitä kuvia, joita muokatessa oon oppinut uutta muokkaamisesta


Joo... :'D Toi muokattu on myös pikkusen alkuperäistä kapeampi!


Tässäkin on eri mallinen toi muokattu kuva


Ja sit on näitä hieman uudempia otoksia!



* * *

Tällaista! Voisin joskus toistekin tehdä vastaavan postauksen, mä kuitenkin tuppaan muokkaan kuvia joskus aika rankastikin. Editointi on yks mun lempijutuista nukenkuvauksessa. (Vaikka se ottaakin joskus hermoille kun ei meinaa millään onnistua :'D)

Kiitos katsojille!

6 kommenttia:

  1. Oli tosi kiva ja inspiroiva postaus!! Pitää nimittäi ite just alkaa muokkaa kuvia :D tää oli paljo kivempi postauksena ku ig tap to editti stoorina ku nää kuvat pysty avaa ja zoomailee jokasta et näki "kaiken" mitä kuvalle oli tapahtunu :3

    Oot kyl taitava editoimaan kuvia!! Olin tosi yllättyny mite paljon osa oli muuttunu alkuperäsestä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tääpäs on ihana kuulla c: Mäkin aina haluisin instassa tuijotella lähempää niitä kuvia :'D Siks aattelin, että tällanen vois olla hauska tehdä tänne. Muutta kiitoksia tosi paljon, tää piristi! <3

      Poista
  2. Näitä on aina hauska katsoa!!
    Ja älä turhaan vähättele itseäs, taitavahan sä oot! <3

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä super hyvä muokkaamisessa! Oli tosi kiva nähdä miltä nääkin on näyttänyt ennen käsittelyjä :)! Noitten viime halloweenin kuvien täytyy kyllä olla mun ihan lemppareita sulta<3! Tätä oli ihanaa lukea ja katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei tää on niin ihana kuulla <3 Noi viimevuoden Halloweenkuvat on kieltämättä ollu mulle tosi käänteentekeviä, syksy oli absolutely paras kuvaamisen kannalta c: Kiitos kauheesti!

      Poista