keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Talvista on

 Moy c:

Jälleen olisi kuvia luvassa!

Puhuttiin tuossa ykspäivä parhaan ystäväni Venlan kanssa 3h puhelimessa, ja pohdiskelin siinä hänelle sitten ääneen, että olen tässä viimeaikoina alkanut tosissani pohtia, mikä estetiikka mua miellyttää eniten nukkekuvissa ja mistä syistä haluaisin ostaa nukkeja tai vaatteita. Oon alkanut tulla ostoksissani aiempaa kriittisemmäksi ja tarkemmaksi, mikä on hyvä juttu ihan rahankäytön kannalta (:D).

Oon tullut esim. siihen tulokseen, että en haluaisi useatakaan mallia, joita oon kuvitellut haluavani. Oon vaan tykännyt niistä muiden stailaamina tai ollut viehättynyt niiden asusta. Tää on ollut mulle iso tajuaminen, koska se katkoo monia turhia kulutushaaveita.

Lisäks oon tehnyt analyysia just niistä jutuista, joista tykkään nukkekuvissa, ja oon tullu siihen tulokseen, että mulla on todella selkeät preferenssit. Oon tehnyt tätä analyysia ihan vaan jotta voisin ottaa enemmän kuvia, joiden ottaminen tekee mut onnelliseks. Totesin että ylivoimaisesti paras asia koskaan missään on laahukset

Otin tuossa yhtenä viikonloppuna Annelisesta kuvia! Niiden tarkoitus oli muistuttaa mun 2018 ottamia kuvia Kangasta. Näytän nämä vanhatkin kuvat tässä postauksessa vielä ^^ Otan tosi vähän ns. uudelleenluonteja mun vanhoista kuvista, mutta aina joskus innostun! Tässäpä näitä. Speaking of laahukset...

* * *

A lady's walk

Annelise, Pullip Ririko
















Näin vertailun vuoksi tässä nämä 2018 otetut vastaavat:


Sitten oli pari Kajon vähän brutalimpaa kuvaa, joita en ottanut virallisesti kuvausmielessä, kunhan vibailin pojan kanssa. Nää on taas osastoa "voi että kun on terve meininki"



Tuotanoin... juuh :( Hän on ihan okei, mä itse en oo okei hänen kanssaan

Ok ei Kajokaan kyl ole-

Sit ois muutamia kuvia Kalmasta! Sitä tulee tällee talvella kuvattua selkeästi vähän vähemmän

* * *

Always cold

Kalma, Pullip fc by me






* * *





Muutama talvisempi Kiirula! Hän on niin ihana. Oon kans tosi onnellinen tosta mekosta, jonka sain!!


Faith rakkaani! Pienehkö storytime tähän liittyen:

Olin menossa junalle, kun havaitsin että hitto miten kaunis keli. Kyllä vähän turhautti, koska viimepäivinä ei ollut erityisen kuvauksellisia ilmoja enkä toki siinä junalle tassutellessani voinut ruveta kuvaamaan. No, asemalla sitten tajuan että mun juna on tunnin myöhässä :D Vielä mitä, mä sit juoksin kotiin ja menin äkkiä kuvaamaan kun kerran ehdin!! Onni onnettomuudessa, olin ihan laittoman ilonen tästä sattumuksesta

Myös: aattelin jo etten ehtis enää tänä talvena saamaan Faithista talvisia kuvia, MUTTA tässä ollaan <3




Manssua kuvasin myös! Häntä rakastan

Sit heti kyseiseltä junalta tultuani juoksin äidin pihaan, kun aurinko paistoi vielä hetken siinä :'D Kauheella kiireellä nukkea ja kameraa ulos laukusta ja kuvaamaan

* * *

The last rays of the sun

Kiira, Pullip fc by Polka Dolls Fabrics






* * *

Myös Ilta pääs aurinkoa ihastelemaan c:


Minun pieni


Mun erinomaisen intensiivinen Iltafiilistely jatkuu!! I looove love this man





Rakkain pieni mörri <3 (Ootan innol sitä et pääsen oikeesti kuvaamaan kuvatarinaa!! Kesä tule jo!! Ok Ilta ei kyllä oo yhtään niin ihana ku mitä täällä siitä lepertelen, se on vähän vaikee)


Yksittäinen Absynthe, joka unohtui jostakin aikaisemmasta postauksesta

(Abi on kyl niin kaunis ja rakastan Valkoa mallina niin PALJON)


Ja sitten olisi tällainen vähän erilaisempi kokeilu! Mulle tuli tuossa ykspäivä niin vivid mielikuva tästä kuvasta että se tuli ihan uniin asti :'D However, tää versio ei oo ihan tismalleen sellainen ko halusin vaikka tästä pidänkin. Aion siis ottaa vielä myöhemmin tän saman idean uudelleen. (Tarviin vaan roomboxin ja no, kalusteita. Köh)

Oon nyt ihan älyttömän inspiroitunut kuvaamisesta! Tällaiset huonesysteemit ei oo aiemmin kiinnostaneet mua, koska mä en oo yksinkertaisesti uskaltanut ruveta kuvaamaan ::D Oon toitottanu itselleni, että ei musta oo ottamaan sellasia kuvia "joita muut ottaa". Ikään kuin oisin aina tietosesti pelänny lähteä yrittään, koska oon ajatellut et epäonnistun kaikessa kuitenkin. On tää itsetunto vaan ihan mahdoton asia joskus :''D 

Mutta either way, oon siis ollut erittäin innostunut kuvailemaan ja testaamaan kaikkea uutta! Mulla on about viime Halloweenista lähtien ollut kunnon drive päällä, oon tehnyt asioita ihan puhtaasti out of spite. Se toimii mulla. Apinanraivolla vaan. Mua inspaa niin kovaa et nyt vaan sit kokeilemaan! On ollut tosi kivaa huomata, että mulla ei oo mikään kiire tässä maailmassa. Voin kokeilla niin monta kertaa kaikkea ko vaan haluan, ei oo mikään hätä! Ja jatkuva onnistuminen tai kehittyminen on harha joten... oon vapaa tekeen mitä haluan <3 Elämä on hyvää

* * *

Kiitos katsojille <3


7 kommenttia:

  1. Miten voi olla mitää noin upeeta kuin Annelise on ❤❤ Sun kuvat kehittyy kokoaja ��

    VastaaPoista
  2. Olipas ihana postaus!
    Tuo Annelisen päällä oleva mekko on upea, niin hieno kontrasti valkoisen lumen ja syvän punaisen välillä. Nautin siitä, kuinka tuota laahusta vain riittää ja riittää :D Paljon oot taas kehittynyt noista Kanga-kuvista!
    Myös tuo Kiiran mekko on ihastuttava, sopii hälle loistavasti! Tykkään tosta huonekuvasta tosi paljon, toivottavasti sun itsetunto kestää ottaa sellaisia jatkossakin!
    Noissa Iltakuvissa on hieno kullankeltainen valo, tykkään! Nauratti tuo tarina Faithin kuvaamisesta, mitäpä sitä ei tekisi nukkekuvien eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kommentit saa aina hymyn huulille, suurkiitokset! <3 Rakastan kans tuota punaista laahusta, siitä saa aina yhtä dramaattisen kaikkiin kuviin, heh. Ja ehdottomasti otan tällaisia huonekuvia jatkossakin! Kiitos vielä c:

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Olipa mukava postaus<33 Hurjan kauniita kuvia kaikki!

    Annelise on kyllä vaan niin älyttömän kaunis, varastan sen kohta ! Rakastan sen stailausta ihan liikaa, erottuu joukosta tosi hyvin!<3

    Itelle tulee aina jotekin tosi isona yllätyksenä että hei, tässä kuvaamisessahan kehittyykin, joten oli tosi kiva nähdä taas sunkin prosessia! Hurjasti oot kehittynyt :)

    +Tuo viimeinen kuva Kiirasta ansaitsee vielä erityismaininnan, aivan upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää valtavasti kiitoksia ;-; <33 Musta on aina niin ihana kuulla, jos kehitystä huomaa! (Ja haha apua, ilostun et tykkäät Annelisesta ää <3)

      Poista