torstai 26. joulukuuta 2019

Kustomointia

Moikka kaikille!

Olen harmitellut jo vuosia, että menin kustomoimaan pilalle todella monta MH-nukkea aktiivisimpina keräilyaikoinani. Se harmittaa näin jälkikäteen ihan hirvittävästi, koska kaikkia MH-nukkeja ei ole erityisen helppoa löytää jälkimarkkinoilta hyväkuntoisina. Muistakaa aina harkita kahdesti, kannattaako nukkeja kustomoida vai ei. (Tai kustomoikaa ainakin hyvillä, oikeaoppisilla välineillä, toisin kuin minä...) Lapsuuden Saraa on siis tullut läimittyä pitkin seiniä täällä, voi että kun on pistänyt vihaksi moni hyväkuntoinen nukke, joka tuli tärveltyä. :(

En vieläkään omista hyviä välineitä, mutta paras ystävä suostui auttamaan minua ja lainaamaan välineitään. Pidimme jo yhden kustomointisession - hän kustomoi omia nukkejaan, minä niitä, jotka olin jo tuhonnut. On siis aika antaa uusi elämä niille nukeille, jotka luulin jo menettäneeni. 💛

Otetaanpa aluksi vähän kuitenkin tarkasteluun vähän vanhempia kustomeitani :'D Kehtaan vain juuri ja juuri näyttää näitä täällä. Nämä olen tehnyt arviolla 11-13-vuotiaana täysin epäsopivilla välineillä.
Tämä taisi olla juuri se vaihe elämästä, kun tungin verta ja punaisia silmiä ihan kaikkialle. :'D Tämä raasu tässä on Create A Monster Vampire, joka on tällä hetkellä vielä vailla uudempaa kustomia.Tässä sitten vähän tuoreempi yritelmä, mutta vanha tämäkin. Vähän animeviboja taitaa olla tässä.Kesäteemainen Venus, jolla oli tätä ennen kynsilakalla tehty naama <3 Tämäkin on vielä aikamoinen yritelmä.No tämä on jo ihan söpö. Ostin aikanaan tämän Abbeyn ja aiemman Venuksen nimenomaan kustomtarkoitukseen, koska ne olivat halvalla tarjolla. Tälläkin taisi olla tätä viritelmää aikaisempi kynsilakkanaama <3

* * *

Se niistä sitten. Lisää saatte nähdä sitä mukaa, mitä saan uusia valmiiksi. Tässäpä sitten vähän tuoreempia kustomväkerryksiä!


Kesätyttö vähän uudemmassa kuosissa. Harjoteltavaa riittää, mutta olen tyytyväinen siitä, millainen tästä lopulta tuli.Kutsun tätä nukkea vuoroin Kesäksi/Summeriksi, vuoroin Juneksi. June tämä taisi aikanaan olla. ^^


Tässä sitten talvisempi tyttö. Hän on nimeltään yksinkertaisesti Talvi. Minun piti tehdä sille suljetut silmät, kuten aiemmin, mutta trial and error oli todellinen ja totesin, että tämä saa sitten ihan kunnon void-silmät. Tyhjä ja kylmä katse sopii sille ihan hyvin.


Tämä tässä on Poppy. Omistin aikanaan vahingossa kaksi Scaris Draculauraa, joista toisen kustomoin. En ollut koskaan hirveän tyytyväinen sen kustomeihin. Tässä sitten ihan kokonaan toisenlainen lähestymistapa tähän nukkeen!


Pieni ;-; Suttuinen lapsi, mutta kun sirkusteemalla mennään, niin eihän tuo juurikaan haittaa. Tukkaa pitää vielä vähän tasoittaa, leikkasin sen hurmaavasti vinoon aikanaan :'D Ajattelin myös vaatettaa tämän uudelleen vielä. (Niin kuin varmaan nuo muutkin)


Sitten vielä Mana! Tämä nukke oli ihan hirvittävässä kunnossa, joten jouduin tekemään meikin osittain vanhojen tuherrosten päälle. Se näkyy huulissa ja silmissä vieläkin. :( Tällä nukella liimaongelma oli ihan todellinen. Pää oli liimasta niin raskas ja kova, että vanhaa tuhertamaani meikkiä oli lähes mahdoton saada pois. Lisäksi tältä nukelta myös katkesi kaula liiman takia :DDDD Olin ihan järkyttynyt, kun se vain yhtäkkiä, no, napsahti. Ilman, että olin väännellyt sitä tai muuten heilutellut nukkea. Syyksi veikkaan liiman painoa. En ole koskaan kuullut kenenkään muun Skelitalle käyneen näin. Sain onneksi liimattua raukan pään takaisin, mutta herranjumala että näytti hetken aikaa pahalta. Istuin lattialla ja tuijotin nukkea idealla ":DD Jätkä hei, mitä teet?"

Pää on vieläkin järkyttävän tahmea, mutta peruukki korjannee moisen ongelman. Se pitänee uudelleenstailata. Uusi vaatetuskaan ei olisi pahitteeksi. Manan kohdalla olin jo sen verran luovuttanut, että olen vain iloinen, kun se on taas koossa ja peräti ihan kuvattavassa kunnossa. Kiitos liimaongelmasta taas kerran, tässä välissä pääsi ihan unohtumaan, kuinka kiva se onkaan.

* * *

Tällaisia lapsukaisia syntyi ensimmäisellä yrittämällä. Vielä taitaa olla 10+ nukkea kustomoimatta, mutta onhan tässä mukavasti aikaa.

4 kommenttia:

 1. Sähän olet tosi hyvä kustomoimaan. Nuket näyttää upeilta. Itse haluaisin löytää jonkun monsterin kirpputorilta, että voisi kustomoida. Harmikseni en ole löytänyt... Yksikin moster high hylättiin kustomiajatuksilta vain, koska 1.Tykästyin liikaa Abbeyn alkuperäisiin kasvoihin ja 2.Naama kimalteli niin kivasti, etten halunnut pilata sitä. Olen kyllä kustomoinut bratz nuken vesivärikynillä, mutta... ei se niin huonokaan ole mutta... Liimaongelma on ollut tuttu vain aiemmin mainitsemallani Abbeylla. (ei ollut niin todellinen, kuin sinun Manallasi. Ja silti revin nukkeni tukan pois.)

  Mutta oikeasti sinulla on tosi ihania nukkeja. Ei uskoisi, että kommentoin vasta nyt... Luin hieman ennen Joulua ikivanhoja kuvatarinoitasikin. (Enpä tiedä miksi tuonkin kerroin) Joka tapauksessa tämän erittäin sekavan kommentin päätän nyt.
  Jos muuten haluat käydä kurkkaamassa niin tässä pullipblogini osoite (Olen aloittelija...):


  omppulintu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon tästä kommentista, kylläpä se lämmitti! ❤ Ihanaa kuulla, että olet nauttinut blogistani. (Hui, toivottavasti viihdyit myös ikivanhojen kuvatarinoitten parissa :'D Luen niitä aina välillä itsekin ihan vain huvittaakseni itseäni...)

   Kustomointia kannattaa harjotella pikkuhiljaa, minäkin tässä vasta treenailen näiden tyhjäkasvoisten vanhojen yritysten kanssa!

   Poista
 2. Ooh! Tää oli kyllä todella miälenkiintoinen ja erilainen postaus luettavaksi! Oli tosi viihdyttävää nähdä sun nukeista "ennen ja jälkeen" tyyppisiä kuvia ^^
  Huamasi kyllä heti, että kehitystä on tapahtunut! Uudet kustomit on todella upeita!

  Itsellänikin on tualla hyllyllä yksi kalju ja naamaton nukke joka kaipaisi ehdottomasti ehostusta ;-; mutta oon vaan niin surkea saamaan mitään aikaiseksi! Ehkä mä nyt intoudun näistä sun kustomipuuhista ja yritän saada väsäiltyä sillekin jotain naamaan:0

  Mutta hei! Ootan innolla seuraavaa postausta mh-nukkejen kustomoinnin parissa ^^ (ja toki muitakin postauksia!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! ❤ Kiva kuulla, että kehityksen huomaa ^^ Hirveän hermoja raastavaa hommaa oli tuo noiden uudelleenmaalailu ainakin aluksi. Katsotaan, mihin suuntaan se tästä vielä lähtee. :'D

   Tsemppaan isosti projektinuken kanssa! Mullakin meni monta vuotta saada tartuttua härkää sarvista x)

   Poista