perjantai 6. joulukuuta 2019

Monster High -haaveita

Moikka!

Muistatteko, kuinka joskus aikoinaan blogimaailmassa postattiin kilometrikaupalla haavenukeista? Tämä on nyt juuri sellainen postaus. Nukkekuumeeni on Monster High -puolella ihan huikaisevan korkealla, joten nyt mennään! Tässäpä postauksen verran haaveilua eri MH-nukkejen perään.

Consider it a wishlist


Ghouls Rule: Clawdeen, Draculaura, Cleo

Ykkössuosikeista onkin hyvä aloittaa. Jo vilkkaimpina MH-keräilyaikoinani Ghouls Rule -linja oli ehdoton suosikkini. Aikoinani omistin 2 kpl Ghouls Rule -Clawdeeneita (kaksi erään sattuman vuoksi), joista toisen myin ja toisen kustomoin. Kumpikin kaduttaa ihan hirveästi. Jotenkin turhauttavaa ajatella, että minulla oli niitä kaksi eikä enää ainuttakaan :'D No, eipä siinä. Onneksi asialle on vielä jotakin tehtävissä.

Näistä kolmesta Draculaura on itse asiassa varmaan suurin MH-haaveeni tällä hetkellä. Suurine siipineen ja mahtipontisine asuineen se on vain niin hieno kokonaisuus! Cleoon pätee sama juttu. Omistan tasan yhden Cleon eikä se ole koskaan kuulunut suosikeihini, mutta GR-Cleo on yksinkertaisesti upea kultaisine detaljeineen.

Tämä kolmikko asettuu ehdottomasti kärkeen haavelistallani. Frankien ehdinkin tänä syksynä jo napata kotiin Tori.fi:stä. 💛


Basic: Clawdeen, Draculaura, Lagoona

Näistä Draculauran teoriassa omistan. Idiootti kun olen, menin aikanaan räpeltämään sen liiman tuhoaman tukan pois. (Se tosin oli ihan hurjan liimainen, että osittain voidaan pistää liimaongelman piikkiin tämä.) Muuten neitokainen on hyvässä kunnossa, kaikki vaatteetkin ovat tallella. Tukaton tyttö ei kuitenkaan minua ilahduta, joten aion etsiä alkuperäisessä kunnossa olevan Lalan tilalle.

Clawdeenia ja Lagoonaa puolestaan en ole koskaan omistanut alkuperäisinä versioina. Lagoonaa en itse asiassa omista tällä hetkellä ollenkaan. :( Basic Lagoona onkin GR Draculauran ohella ehdottomasti suurin haave-MH:ni. En muista, miksi en aikanaan ostanut basic Lagoonaa (saattoi olla korkeamman hinnan vika), mutta nyt aion ehdottomasti sen itselleni etsiä. Clawdeeniakaan en koskaan basicina omistanut, mikä on harmi, koska alkuperäinen look on yksi parhaista! Ihanan värinen.

Basic: Cleo, Ghoulia, Venus

Heti alkuun paljastus: ehdin tehdä tämän listan ennen kuin löysin Facebook-kirpparin kautta itselleni basic Cleon. Kyseinen tyttönen on nyt pakattu joulua varten itselleni. <3 Se on ollut haaveissani vaikka kuinka kauan. Se on omiin silmiini kaunein Cleo, ja harmistun suuresti, että sitä myytiin aikanaan vain Deucen kanssa. (Tosin myöhemmin myös yksilöpaketissa, mutta en muista keräilinkö silloin enää.) Joka tapauksessa Cleoa tullaan ihan varmasti täällä vielä näkemään! 💛

Ghoulia ja Venus menevät samaan kärsimyskerhoon kuin aiemmin mainitsemani GR Clawdeenit. Että pitikin mennä räpeltämään. Molemmilla on stockit kasassa, mutta Venuksella on kustomoidut huulet ja Ghoulialla PROMARKERIA naamassa :'))) Eli pois ei lähde. Kirjamellisesti tekisi mieli mennä hieman lätkimään mennyttä Saraa poskille moisesta nukkejen tärvelemisestä. Syytän sen ajan kustomibuumia MH-puolella. Onneksi osasin pitää näppini erossa Pullipeista.

Eli siis, nämä kaksi menevät uudelleenhankintaan, niin tyhmältä kuin se tuntuukin. Ghoulia oli aikanaan toinen MH-nukkeni ja Venus tosi suuri haavenukke, eli enhän minä nyt ilman suostu jäämään.


Skull Shores: Frankie B&W, Draculaura, Abbey, Lagoona

Nämäkin kaikki minulla on ollut :''))) Ihan oikeasti voisin vain hakata päätäni seinään, miksi ihmeessä näitä piti kustomoida? Who knows, varsinkin, kun Skull Shores Abbey ja Lagoona olivat ainokaiseni kyseisiä hahmoja.

Rakastan Frankieta sen verran, että pakostikin päädyn tuon vielä uudelleen tänne hankkimaan. Draculauran voisin myös hankkia, jos halvalla löytäisin. Onneksi en ole sentään hukannut näiden stockeja, joten voin ihan hyvin hankkia halvemman nuken, jolla ei ole kaikkia kamojaan.

Abbey ja Lagoona kuuluvat kategoriaan "Saatan hankkia molemmat, mutta haluan ensin basic-versiot molemmista". Molemmat ovat ihanan värisiä ja muutenkin kauniita. Ei voi muuta kuin olla vihainen itselleen tehdyistä virheistä...


Skull Shores: Cleo, Draculaura, Ghoulia, Clawdeen, Frankie

Skull Shoresien 5-pack olisi myös aikamoinen unelma. Ghoulian omistan, onneksi, mutta muut tosiaan puuttuvat. Clawdeen on ihastuttavan sävyinen ja rakastan sen löyhää vaatetta. Tämä Cleo on yksi suosikki-Cleoistani, housupuku ja tukka puhuttelevat kovasti. Frankiesta en edes aloita, koska se on joka tapauksessa suosikkihahmoni kaikista ja tämä nukke on ihana myös värillisenä.Frankie: Freak du Chic, 1600 Sweet, Classroom, Skultimate Roller Maze, 13 Wishes, Sweet Screams

Frankie-lista on melkein loputon, kuten huomaa. Kaikki näistä eivät tosin ole millään muotoa ns. pakkohankintoja. Oikeanpuolimmaiset ovat. Roller Maze erityisesti, harmittaa, kun en aikanaan etsinyt tätä ihanaa vihreähuulista kaunotarta käsiini. Roller Maze -nuket olivat muutenkin kovin laadukkaita ja kauniita. Sweet Screams Frankie puolestaan on niin ihanan överi, etten voi olla hankkimatta sitä ja Draculauraa hyllylle istumaan. 1600 Sweet jäi aikanaan hankkimatta korkean hintansa vuoksi, jospa sen nyt jälkimarkkinoilta bongaisi vähän sopuisampaan hintaan.
Draculaura: Sweet Screams, Dead Tired, Collector, 1600 Sweet, 13 Wishes

Draculaura onkin sitten toinen suosikkityttöni. Tässä vasemmanpuoliset ovat ehdottomasti ostoslistalla. 1600 Sweet on ihanan elegantti yksityiskohtaisine asuineen ja kauniine kampauksineen. Sweet Screamsin haluan edustamaan yhdessä Frankien kanssa. Tämä Draculaura taitaa itse asiassa olla suosikkini koko linjasta. Se on ihanan överi ja luova.

Dead Tiredin piti aikanaan olla ensimmäinen nukkeni, mutta Frankie voitti kaksintaistelun. Taisin olla 10-vuotias ja suunnittelin, että Frankieni parhaaksi ystäväksi tulisi sitten juurikin tämä Draculaura. ^^' No, se vähän sitten jäi. Vieläkin kyllä tuon ottaisin. Suloinen ja kevyt versio.


Clawdeen: 1600 Sweet, Freak du Chic, Dawn of the Dance, Dead Tired

Clawdeenistakin on niin kiehtovia versioita! Näistä ehdoton suosikkini on Dawn of the Dance. Kyseinen linja ei koskaan rantautunut Suomeen, enkä muista nähneeni nukkea kuin yhdellä suomalaisella keräilijällä. Rakastan limenvihreää ja violettia Clawdeenin yllä, joten innostun tästä versiosta joka kerta, kun näen sen kuvan jossain. Tuo tukka on niin mieletön!

1600 Sweet -versio menee samaan kategoriaan aiemmin mainittujen Frankien ja Draculauran kanssa. Dead Tiredin halusin aikanaan kovasti, mutta sitä ei tullut Suomeen enkä tahdo tuota sänkyä sen kanssa. Itse nukke on ihanan hempeän sävyinen. Tykkään myös sen suorasta tukasta, se on harvinaisempi MH:illa. Freak du Chic on uusin ihastukseni, en muista sitä hirveästi aiemmin ajatelleeni. Joskus pyörittelin tätä nukkea Prismassa, mutta valitettavasti jätin sen sinne. Kyseinen versio poikkeaa kivasti muista Clawdeeneista ja iskee vahvasti omaan estetiikkaani.Dead Tired Lagoona

Tätä on kuolattu joskus ihan kamalasti. :'D Ei ole mikään pakkohankinta (varsinkaan tuon tankin kanssa), mutta ehdottomasti yksi suosikki-Lagoonani. Basicia ei ihan heti päihitetä, mutta tämän sävyt ovat tosi hauskat ja tykkään ylipäätään koko Dead Tired -linjasta.
Ghoulia: Dead Fast, Dead Tired, Skultimate Roller Maze

Näistä mikään ei ole virallisesti ostoslistallani. Dead Fast ihan siksi, että se on hurjan kallis eikä erityisen helposti saatavilla. Se on kuitenkin kenties upein koskaan tehty Ghoulia. Rakastan tummaa meikkiä ja nuken konseptia.

Dead Tired ja Roller Maze puolestaan ovat tosi söpöjä. <3 Dead Tired on minulle rakas linja, koska aloitin sillä. Mielelläni joskus hankkisin ne kaikki. Ghoulia minun pitikin joskus hankkia, mutta hankinkin Frankien ja kyseinen Ghoulia päätyi ystävälleni. Roller Maze sen sijaan on tosi ihanan värinen, tykkään erityisesti mekosta ja aivokypärästä!


13 Wishes Twyla, Basic Abbey, Casta Fierce

Twylan ja Abbeyn aion ehdottomasti vielä hankkia! Twylan olen omistanut, mutta myin sen, kun karsin kokoelmaani silloin, kun "lopetin" näiden keräilemisen. Eli uudelleenhankintaan menee tämäkin neitonen. Se oli tosi suloinen ja mukavan erilainen kuin muut MH:t. Se on ainoa nukke, jonka myymistä kadun tosi paljon.

Abbeyta en koskaan hankkinut basicina. Minulla oli Skull Shores, ja ajattelin, että se riittää. Nyt, kun minulla ei ole yhtäkään, ajattelin hommata tämän ihan alkuperäisen ensin ja katsoa sitten, haluanko vielä Skull Shoresinkin.

Casta ei ole mikään pakollinen hankinta, mutta se on hurjan hieno. Vähän turhan sekava omaan makuuni, mutta pidän silti vihreästä ihosta ja silkkitukasta. Ylipäätään se fakta, että kyseessä on noitanukke, lämmittää minua kovin.


Twyla: Haunted, Freak du Chic

Eivät ole pakollisia hankintoja nämäkään, vaikka niistä kovin pidänkin. Koko Haunted-sarja on varsin ihana, mutta tämä Twyla on ainoa, jonka haluan omaksi. Tykkään silmäkuviosta ja ilmavasta vaatetuksesta. Freak du Chic on vain yksinkertaisesti minun tyyliseni, vaikka en raskaista kengistä kamalasti välitäkään.

Ensisijaisesti haluaisin kuitenkin vain ihan alkuperäisen Twylan.
Luna Mothews, Bonita Femur, Peri & Pearl Serpentine, Avea Trotter, Sirena Von Boo

Vähän uudempia tapauksia! Näiden suhteen olen yleisesti ottaen ollut varsin vaativa. Kun nämä julkaistiin, Avea oli ainoa, josta pidin. Nyt haluan enemmän ja vähemmän ne kaikki. Bonitaa lukuun ottamatta hankin melko varmasti koko potin kotiin.

Olen erityisen viehättynyt hybridinukkejen kehoista. Tahdon vain päästä leikkimään Sirenan pyrstöllä ja Avean hevosalaruumiilla. Molemmat ovat ylipäätään nukkeina tosi kauniita, designit eivät käy yliampuviksi. Olen jo nyt miettinyt, millaisissa ympäristöissä niitä kuvaisin. Myös tuo kaksipäinen mörköystävä on ihan mielettömän kiehtova. Siitä on tosi upeita kustomeita liikenteessä. Haluaisin vain hieman tutkailla, miten sen anatomia lopulta oikein toimiikaan.

Bonita on hybridinä vähän surullinen näihin muihin verrattuna. En välttämättä tahdo omistaa sitä, mutta olen kikseillyt joka kerta, kun näen siitä kustomeita. Sen kroppa on mielenkiintoinen ja pidän kasvojen muodosta kovasti.

Luna Mothewsia vierastin tosi pitkään, mutta omistajakuvia tarpeeksi pitkään katseltuani haluan sen omakseni. Sen stockit ovat riittävän extrat miellyttääkseen minua suuresti. Pääkoriste ja laahus antavat paljon kuvaideoita.

PS. Näistä yhden olen jo hankkinut itselleni jouluksi ;)


Viperine Gorgon, Honey Swamp, Isi Dawndancer

Näistä vain Isi on virallisesti ostoslistalla. Viperinesta haaveilin aikanaan, mutta kyseisen linjan tultua Suomeen MH-kiinnostukseni oli juuri fataalisti lakannut, enkä sitten lopulta sitä ostanut. Tykkään kuitenkin nuken ideasta ja toteutuksesta. Ihanan käärmemäinen kasvomalli.

Honeyn voisin ottaa itselleni, jos sen jossain isommassa MH-paketissa saisin. Yksilönä tuskin tulen sitä hankkimaan. Ystävälläni on tämä nukke, ja lähempää ihailtuna voin todeta sen kropan kenties kauneimmaksi MH-kropaksi koskaan. Ihanan yksityiskohtainen! Myös asun estetiikka puhuttelee minua.

Isi on ihan vaan ihana. Peurat ovat minulle tärkeitä olentoja, joten tämä nukke ilahduttaa suuresti olemassaolollaan. Olen myös kuullut, että sen tukka on hyvälaatuinen, mikä on MH:iden tapauksessa aina plussaa. Asu on vähän kaoottinen, mutta se ei haittaa menoa.


Lorna McNessie

En edes muistanut, että tämä nukke on olemassa... :'D Siinä on kuitenkin kaikkea, mistä pidän MH:issa - vesielementti, punertava tukka ja lyhyempi kroppa. Tätäkään ei juuri liiku jälkimarkkinoilla, mutta varmaan nappaisin, jos löytäisin. Kaikki vesiötöt tänne vain, näin uintia harrastavana ja vettä suuresti rakastavana ihmisenä olen aina valmis vastaanottamaan kaikki mahdolliset veteen liittyvät ötökät.Wydowna "Webarella", Scarah Screams

SDCC exclusiveja molemmat. Wydownan omistan jo I Love Fashion -versiona, joten tarpeeni tämän hahmon suhteen on tyydytetty. Eipä sillä, että tätä halvalla mistään saisi. Alkuperäinen Wydowna on mielettömän kaunis punaisine huulineen ja muhkeine hiuksineen.

Scarah on myös tosi kaunis! Harmin paikka, että tykkään hahmosta niin paljon, sillä tämä SDCC-versio on minusta se kaikkein kaunein versio. Tasainen tukka ja haaleat meikit ovat ihana yhdistelmä. Tuskinpa tätä kuitenkaan lähden satasilla hankkimaan.

* * *

Tässäpä haavenurkkaukseni tällä kertaa! Olipa hurjan piristävää tehdä vaihteeksi tällainenkin postaus.2 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Haaveiluja on ihanaa lukea (odotan innolla PuSun 2020 nukkesuunnitelmat -ketjua!).

  Jaan rakkautesi Dead Tiredia kohtaan, vaikka mulla taisi ollakin vain yksi (Clawdeen w2)! Yleisesti muotinukkejen yökylälinjat ovat usein mieleeni ihanan pehmoisten meikkien vuoksi. Muutenkin löytyy samoja toivelistalta - Roller Maze Ghoulia on ainoa jonka myyminen oikeastaan kaduttaa, niin hankala löytää hyvään hintaan alkuperäiskuntoisilla saparoilla ja polvisuojien kera! Tummameikkiset Ghouliat maistuu mullekin, omat lempi Ghouliameikit löytyy Deadfastin ohella Gloom Beachilta. <3

  Muhun ei oo vieläkään kamalasti iskeny nämä uudemmat julkaisut, tuntuu että asut ja meikit on hirveen sekavia sekä värimaailmoiltaan että asusteiltaan. Isi kelpais kuitenkin varmaan mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mullekin aina suuri ilo saada sekä lukea että jakaa nukkehaaveiluja! (Sitä todellakin odotellessa!)

   Nukkeja kaikkine kamoineen ja alkuperäisen kuntoisine hiuksineen tuntuu tosiaan olevan vähän hankalampi löytää jälkimarkkinoilta. Onneksi Roller Mazet eivät ole kuitenkaan ihan kokonaan kadonneet, aina välillä niitä tupsahtelee myyntiin.

   Uudet julkaisut ovat kieltämättä jakaneet tosi paljon mielipiteitä. Itse en lämmennyt varsinkaan hybrideille aluksi ollenkaan, mutta taisin erehtyä tuijottelemaan niitä hivenen liian pitkäksi aikaa, kun mieleni muuttuikin nopsasti... :'D

   Poista