tiistai 31. joulukuuta 2019

Välipäivien kuvasatoa

Heips!

Vielä ennen vuosipostausta ehtii heitellä tänne nopeasti parit muiden nukkejen kuvat. Hankin itselleni huimat 22 nukkea täksi jouluksi, joten tässä on ollut ihan kuvaamista välipäivinä :'D (Worry not, niistä tasan yksi oli Pullip-perheen nukke ja loput varsin halpoja löytöjä!)

Tämä tapaus ei tosin ole uusi laisinkaan. Gil on oleillut täällä jo varsin kauan, en vain saanut aiemmin otettua siitä fiksuja kuvia. Kävin jo vähän jäätyneellä järvellä Gilin kanssa. Totesimme, että eihän siellä ollut vielä lainkaan liian kylmä keli uida!


Mitä ikinä tässä tapahtuikin, taisi jäädä tuonne rannalle. Ironista kyllä, tässä postauksessa on yhteiskuvia myös Lagoonan kanssa. Gil hei, päätä jo!

Vihdoin tämä tyttö on taas täällä! Vanhalla Draculaurallani oli kamala liimaongelma ja sen vuoksi klipattu tukka :( Nyt minulla on taas alkuperäisessä kunnossa oleva Lala!Alkuperäistä Clawdeenia en koskaan vanhoina keräilyaikoinani omistanut. Halusin kuitenkin kaikki Basicit ja löysin tämän yksilön hyvään hintaan Lagoonan ja Ghoulian kanssa, joten kotiinhan se tuli. Olen tosi iloinen siitä, kuinka kaunis Clawdeenini on! Näissä on aika isoja tehdaseroja kasvoissa.
Baby fish!!! Baby!!

Lagoonaa on ollut kaikkein isoin ikävä. En ikinä saanut alkuperäistä ja Skull Shoresini olin jo ehtinyt tävellä, joten harmitti, kun toinen lempityttöni puuttui kokoelmasta ihan kokonaan. Mutta nyt! Siinä hän on! Olen basic Lagoonasta ihan erityisen iloinen, koska sitä on tosi vaikeaa saada hyvään hintaan mistään. (Plus harrastan uimista ja rakastan vettä a lot, joten tämän kalasen kanssa minulla on ihan erityinen suhde ;-;)No siinä ne nyt sitten, kuten lupasin :'D Lagoona oli kauniisti pakettuna kuusen alla, kun Gilin ja Cleon yhteiskuvat tapahtuivat, joten voitaisiin sanoa, että poissa silmistä, poissa mielestä!


Tätäkään upeutta minulla ei koskaan ollut (koska en ihan lämmennyt Deucelle kaksoispaketissa). Siinä hän vihdoin!


Ghoulia myös!!


Kaikki basic wave 1 -nuket! Vihdoin 💛 Suosikkia on sinänsä mahdoton sanoa. Kaikki Frankieta lukuun ottamatta ovat ihan uusia pieniä. (Vaikka tosiaan joskus omistin sekä Ghoulian että Draculauran...)


Ponski!!

Ihan mieletön tämä nukke. Olin yllättynyt siitä, kuinka kivasti kentaurikroppa posettaa. Hommasin Avea Trotterin vitosella Torista. Aika hyvin ottaen huomioon, että se maksoi noin kymmenen kertaa enemmän aikanaan kaupassa. Tältä puuttui toinen käsi, mutta pystyin paikkamaan sen varastosta. Asusteella peitettävä eriparikäsi on halpa hinta muuten ihan priimakuntoisena tulleesta nukesta.


Se on vaan niin kiehtova!


Varmaan lempparini omista MH-kuvista tähän mennessä. Tänä päivänä oli niin kaunis keli! Tulin kuvanneeksi paljon. Tämä on otettu ihan aikaisin aamulla.Aamun valo on se paras!Twyla pieni! Tämä nukke on lahja äidiltäni, löysimme sen paikalliselta kirppikseltä. Kuvailin Twylaa samalla reissulla, jolla vein Irinan (Pullip BRH) katsomaan metsän valoja.


Yksi Venus myös! Muut kuvat eivät oikein ottaneet onnistuakseen. Venus ja Twyla ovat molemmat uudelleenhankintoja. Vanha Venukseni on osittain kustomoitu, vanhan Twylani vain myin. Takaisin tänne vain, ikävä oli näitäkin muruja.


Ja sitten Winxejä!!

En koskaan lapsena omistanut Icy-nukkea, mikä on puhdasta vääryyttä ottaen huomioon sen, että se oli aina ykkössuosikkini hahmoista. Mutta nyt hän on täällä! Jouluna kotiutui myös koko Winx-poppoo Laylaa lukuun ottamatta. Kuvia ei tietenkään ole vielä, äh. :( Icy oli pakko kuvauttaa ensin for obvious reasons.
Lopuista Winx-neidoista kuvia sitten vähän myöhemmin!

* * *

Kiitoksia katselusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti