keskiviikko 25. joulukuuta 2019

My dearest


RAKAS




Tervetuloa kotiin, Mariel đź’›

Joulunukkeni ansaitsee ihan oman postauksensa, eikö vain? Taisin juuri kysymyspostauksessa mainita jotain siitä, että eräs Mariel-niminen miekkonen on ehdoton suosikkini kaikista hahmoistani. Minäpä menin ja nuketin hänet! <3

Koska minulla on aina vähän katkeransuloisia tarinoita kerrottavaksi joulunukeista, kerrotaanpa tämän vuotinenkin tapaus. Tästähän alkaa tulla jo perinne. :'D Olin siis kesästä lähtien odottanut, että saan kerättyä rahat tähän muruun, mutta kaupat sitten peruuntuivatkin marraskuussa. Hakkasin päätäni seinään ehkä kaksi minuuttia lähinnä, koska minulla on pitkä historia enemmän ja vähemmän pieleen menneistä joulutarinoista nukkejen kanssa. Sitten totesin, että hitot, ja laitoin toverilleni viestiä ja kyselin, olisiko hänen ystävällään vielä Sol myynnissä. (Olin tosiaan aiemmin kieltäytynyt kaupoista, koska olin jo sopinut yhdet ^^) Ja olihan se! Kiitoksia paljon siitä. Pieniä mutkia piti tehdä, mutta sain kuin sainkin juuri Solin jouluksi!

Tässä kävi siis ihan yhtä hienosti kuin parin vuoden takaisessa Byul Lilith -tapauksessa. Poika tuli kotiin ja olen ihan hillittömän onnellinen hänestä! Mariel on niin rakas hahmo. Muru kaipaa vielä omaa peruukkiaan ja jotakin omaan kulttuuriinsa sopivaa vaatetusta. (Piirrän sille aina ihan hillittömän yksityiskohtaisia asuja, joten vähän itkettää, kun en omista sellaisia nukenvaatteita :'D) Mutta näillä mennään toistaiseksi. Olen lähes neuroottinen tuosta pojan kropasta, koska olen kuullut turhan useaan otteeseen Solien kroppaongelmista. Käsittelen Marielia tosi varovasti ja olen muutenkin hurjan tarkka siitä. (Suostuin paketoimaan sen ihan viime tingassa, jotta sain vahtia sitä mahdollisimman pitkään :'D)

Marielin hahmoon voi tutustua tämän tarinan myötä. Tarina on kirjoitettu tänä keväänä. Mariel on valtakuntansa prinssi ja luonteeltaan erittäin hyväsydäminen ja lämmin. Rakas aurinkopoikani 💛 Marielin tarinassa (nimeltään Jonne taivaat eivät näe) on useita maailmoja kehällä. Osa maailmoista on hiljalleen kuolemassa, ja Marielin on tarkoitus pelastaa oma maailmansa hänen isänsä huidellessa ties missä. (Kerrankin kirjoitin seikkailufantasiaa, hihii) Tarinaan toki liittyy yhtä jos toistakin juonikuviota vielä tämän lisäksi. Naureskelin noiden lumikuvien kanssa, että ehkä Mariel on eksynyt kehällä ja päätynyt keskelle lunta ja jäätä... Hänen oma maailmansahan on hyvin erilainen. Hiekkaa ja sademetsiä ja niin edelleen.

Joka tapauksessa, tervetuloa kotiin, pieni rakas. Oikein loistava tapa juhlistaa sitä, että olen viettänyt puolet elämästäni nukkejen parissa.

Hankkiko kukaan muu itselleen joulunukkea tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti