sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Ollaankos sitä valveilla?

Moikkamoi 8)

No nyt vihdoin pääsen esittelemään teille nuken, josta olen ollut ihan superinnoissani koko kevään ja kesän!! Sain nuken eilen vihdoin valmiiksi 🖤

Koska vihdoin monen vuoden jälkeen sain Pullipin ihan kokonaan uutena, otin hetkestä kaiken irti ja ikuistin pienimmätkin jutut 8')


Joko tunnistatte mallin? 👀


Heipähei rakas 


Jes, Pullip Wilhelminahan se sieltä saapui! Tyttönenhän tuli tänne siis jo 29.6.! (Eli ennen Iltaa, jonka jo esittelin...) Olen prokrastinoinut tämän postauksen tekemistä siitä syystä, että en vahingossakaan halunnut paljastaa tästä nukesta mitään ennen kuin se on kokonaan valmis. (Mitä nyt kyllä piirtelin sitä ympäriinsä... :''D)

Wilhelmina on ollut mallina sellainen, jota olen lykännyt vuosi vuodelta kauemmas :'D Aloin nauraa, kun tajusin, että se on vuoden 2013 julkaisu. En mä ole vielä edes vanha, seis, mitä ihmettä, mihin se aika tuossa välissä meni? :''D Mutta siis, tosiaan, olen hinkunut tätä mallia vaikka kuinka kauan, mutta sopivaa väliä hankkimiselle ei ole oikein tullut. Osittain olen prokrastinoinut sitä siksikin, että en ole keksinyt sille designia, johon olisin riittävän tyytyväinen.

Tämä nukke oli muuten syy, jonka vuoksi rakastuin malliin! Voitteko kuvitella, että Parantajan tarinan Anemone (eli mun Pullip Barasuishou) näytti aluksi tuolta mun päässä?


Kamoja kamoja! Tuo luuta on niin söpö


Edellinen boksinukkeni tuli kolme vuotta sitten, joten revin kaiken riemun irti tästä tyypistä sitten :'D Edellinen kokonaan uutena ostettu oli Nona (Byul Rhiannon) ja edellinen uusi Pullipini oli Anemone (Barasuishou), josta on jo viisi vuotta.......

Käytettynä ostaminen on vaan lähes ainoa vaihtoehto nykyään :'D I don't mind at all.

Joka tapauksessa nuo muovit olivat minusta ihan hillittömät


Wilhelminan stock-asu ansaitsisi oman postauksensa. Ja minä kun ajattelin, että pärjäisin ilman sitä? Ehei!


"Mother, I crave violence"


Tämä koko look on vaan niin mieletön! Ja muovit ne vaan jaksaa olla kivoja irrotella tuolta vaatteiden alta, rääh rääh D:


Vapaampi tytteli! Tykkään ihan kamalasti Wilhelminan värimaailmasta. Tämä stock-look on söpönen, mutta ei sitten lopulta iske niin lujaa. Tässä mallissa minua kiehtoo ennen kaikkea sen meikki. Stock-silmät kinda syövät sitä :/ Peruukki myös, vaikka se muuten onkin tosi ihana.


"En ole nukkunut kuuteen vuoteen ja seitsemään kuukauteen" -look


Haluan itsellenikin tän asun?? Se on gorgeous! Puhvihihat ja mahtipontinen laahus, kyllä kiitos. Pitäisin.


Oli kyllä mitä hirvittävin keli, kun tyty tuli kotiin, kuten huomata saattaa...




Hahaa ja nyt ollaan jo lähempänä sitä, mitä kohti ollaan menossa! Nämä sarvet hommasin jo kauan sitten, mutta en ole viitsinyt niitä kuviin ottaa ennen tämän tytsyn esittelyä.


Ja tässä sitten tapaus itse 🖤

Tervetuloa, Valve!


Tervetuloa mun pienelle metsäestetiikkojen kulminoitumalle :'>

Mullahan on tosiaan hyvin läheinen suhde metsään ja luontoon ylipäätään. Jaksan yhä vain uudelleen ammentaa siitä loputtomasti ideoita ja inspiraatiota! Luonto on mulle tosi tärkeä, ja haluaisin kovasti ilmentää tätä rakkauttani myös nukkepuolella. Siispä Valve. Ja Valven ohella myös kauhea kasa muita, kuten hänen jälkeensä saapunut Ilta :'D


Ja sitten vähän credittejä kaikesta siitä, mitä Valvessa nyt oikein onkaan :> Halusin commissionata ihmisiltä asioita, joten tsekatkaapa heidät:


Tämä koko ulkonäkö oli hyvinkin spesific, koska mulla oli tämän luontojutun takana ihan selkeä estetiikka. Mustasilmäistä nukkea olen hinkunut since se jokin upea Rosalind Flickrissä herran vuona kuka tietää, joten sellainen piti ehdottomasti saada :'D Tyhjä, pelkoa herättävä luonto mustine silmineen oli selkeä visio. Vihreä, naavamainen peruukki kuului myös asiaan. Mietin pitkään, minä mallina nuketan tämän hahmoidean, mutta Wilhelminaahan tässä on kuolattu jo kauan. Olin kans jo kauan sitten päättänyt hommata vihreäpäisen Wilhelminan, ja tämä ideahan iski sitten ihan kunnolla. Mustasilmisiä Wilhelminoja on jo nähty, joten tiesin, että tämä look sopisi.

Niin ja sarvet!! Sarvet ;-; Olen piirtänyt sarvipäitä jo kauan, ne ovat jo iso osa koko estetiikkaani. Oli ihan pakko saada myös nukke, jolta sarvet löytyisivät! Onneksi taitavalla @niinas_art_dollsilla oli sellaiset jo valmiiksi myynnissä ^^


Hahmosta kertoilen enemmän sitten, kun saan koko sakin kasaan. Valve ja uusin Taeyangini Ilta ovat tosiaan sisarukset, ja heillä on vielä yksi veli nimeltä Kajo.

Valve on jonkinmoinen luontovääristymä. Kieroutettu luontoäiti. Se ei ole mustavalkoisesti hyvä eikä paha, vaikka hurjalta näyttääkin. Sellaiseksi miellän luonnon - omaksi voimakseen, jota ihmiset tykkäävät vääntää haluamiinsa muotteihin. Valven synkkyys tulee ennen kaikkea ihmisten mielikuvista. Olento itse on pelkkä luonnonhenki, joka ei ota puolia.









Jep, täällä ollaan oikein iloisia uuden tapauksen kanssa 🖤

Mitäs te pidätte Valvesta?

6 kommenttia:

  1. Ennen kaikkea, Valvella on aivan IHANA nimi <3 melkein käy kateeks kun en oo tollasta itse keksinyt ikinä! Sopii kyllä mitä loistavammin juuri tämän nuken olemukseen, ei käy kiältäminen x)

    Olipa hauska kanssa seurata sen piäntä kehitystä tämän postauksen aikana! Wilhelminalle sopii superhyvin vihreä peruukki! Ihana sammalnaavarypäs! ^^

    Ootan kyllä innolla, jos sä joskus päädyt julkaisemaan kaikista sisaruksista sitten kuvaa! Kuulostaa miälenkiintoiselta jutulta x)

    Oli myäs miälenkiintoinen kuulla, kuinka harvoin sä pääsetkään availemaan kokonaan uusia nukkeja:o mutta eikös se tosin vähän niin ole, että pelastellaan ensin niitä käytettyjä!! (Johon mäkin oon ryhtynyt)

    Eniveis, ihanaa kun teit tästä erillisen postauksen! Upea Valve!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! <3

      Valven nimi oli ihan ehdoton heti, kun tajusin, että se sopisi nukelle hyvin :> Kiva juttu, että se iskee! Ja siis ehdottomasti räpsäisen sitten ajallaan kuvan koko kolmikosta ^^

      Poista
  2. Kähisin jo otsikolle hyvän hetken, koska instan ansiosta tiesin valveen nimen jo valmiiksi, loistava valinta!

    Maanläheiset nuket ovat ihania ♡ ihana nähdä sellainen Wilhelmiinasta, joka yleensä on tuollainen puna-musta-henkevä x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah kiitoksia kovasti!! <3 Jep, mustakin oli kiva antaa tälle mallille vähän normaalista poikkeavampi värimaailma ^^

      Poista
  3. siis mä repesin tolle otsikolle ihan helvetisti kun tajusin nuken nimen :DD mahtavaa! valve on tosi erikoinen ja tyylikäs nukke enkä malta oottaa et siitki saadaa sit kuulla vähä lisää. se ja ilta ois kivaa nähä yhdessä kuvassa!

    -a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! <3 Luontosisaruksista oon itse asiassa ottanut jo yhteiskuvia, niitä on siis tulossa!

      Poista