sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Uuteen elämään


Hiya!

Olen säästellyt tätä postausta täällä jo, mitä, yli kuukauden? :') Halusin postata nämä kuvat Edrielistä purolla vasta, kun saan opiskelupaikkani! Hain opettajakoulutukseen, joten jouduin odottelemaan koko kesän yli, pääsenkö ykköshakukohteeseeni. Siihen kuului soveltuvuushaastattelu. Todistuksen puolesta pääsin heti sisään, joten hätää ei ollut ja tiesin koko kesän, mihin kaupunkiin pääsen opiskelemaan.

Unelmista todella tulee totta, pääsin ykköstoiveeseeni!! <3<3 Musta tulee suomen kielen ja kirjallisuuden opettaja! Tässä on ollut kauhea muuttohässäkkä käsillä. Mun elämässä muuttuu nyt sitten aivan kaikki. Rakenteita myöten. Siinä on riittänyt ajateltavaa. Muutokset näkyy varmasti myös nukkeharrastuksessa. Syksyn ykkösmissio opiskelujen ohella on tietysti löytää kaikki parhaat uudet kuvauspaikat vieraassa kaupungissa 8)

Olen hämmentynyt ja iloinen! Ihanaa, että unelmat toteutuvat. En ole vielä ihan sisäistänyt tätä kaikkea, mutta eiköhän sekin vielä tapahdu.

Tässäpä siis kauan sitten otettuja iloisia kuvia Edrielistä 💛 Halusin postata nämä vasta, kun saan tietää!

































4 kommenttia:

  1. Ompa ihana kuulla, että opiskelupaikkahaut menivät putkeen! Voin vaan kuvitella, millanen roudaaminen sulla on noiden nukkejen kanssa D; jotta saat kaikki hiätyä uuteen kotiin! <3

    Oot napsinut ihania kuvia Edrielistä, empä ihmettele yhtään, että halusit näitä säästellä!! Noi luamet, slurps

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! <3 Ja joo, nukkejen roudaaminen uuteen kämppään huolettaa kyllä ihan huolella D: Ää, pikkuhiljaa

      Poista
  2. Edriel on niin mielettömän upea!
    Muutenkin nää kuvat on ihan älyttömän kauniita, oot kyllä ylittänyt itsesi. Niin herkkiä ja vehreitä.

    Ja onnittelut vielä opiskelupaikasta, niin ihanaa että kaikki meni parhain päin! Oon valmiina kuvauspaikkojenkoluamisseuraksi jos kiinnostaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirmuisesti kiitoksia! 💛 Ihanaa, että tykkäät.

      Ja jes, ehdottomasti kyllä 8) Olen jo nyt ehtinyt vähän tutkia paikkoja kuvaamisen kannalta, joten mennään ihmeessä räpsimään, jahka saan itseni ja nukkeni sinne pysyvästi!

      Poista