perjantai 17. heinäkuuta 2020

The evening falls


Öäää moikka ;-;

Tällasen ihanuuden kanssa olisin tällä kertaa asialla! Nappasin ehkä kahden sekunnin harkinta-ajalla Torista itselleni Taeyang Albireon! Tätä poikaa on tullut kuolattua sen julkaisusta lähtien, joten olen hänestä ihan hurjan innoissani 💛 Tää nimenomainen myynnissä ollut yksilö on vieläpä niin pahuksen kaunis. Oon täysin rakastunut tähän peruukkiin!

Pitemmittä puheitta - toivottakaa tervetulleeksi Ilta!


Mun piti esitellä ensin Iltan sisko, eli nukke, joka tänne kotiutui viimekuun lopussa. En kuitenkaan halua esitellä kyseistä neitokaista ennen kuin hän on ihan valmis, joten tehdäänpäs tämä nyt sitten näin päin.


Virallinen esittelypostaus tän tarinan kaikista nukeista tulee sitten, kun mulla on ne kaikki ja he ovat valmiita :'D (Tulossa ovat siis, ja kaksi heistä onkin jo täällä, Ilta ja hänen siskonsa)

Ideana olisi, että Rikkinäisten jumalten jälkeen teen kuvatarinan näistä tyypeistä! :> En malta odottaa, että pääsen esittelemään heidät kaikki teille. Tähän tarinaan tulee tosi paljon mun omia estetiikkoja! Spoilaan enemmän sitten siinä postauksessa, jossa esittelen heidät kaikki 8)


Haluan kuitenkin kertoilla Iltasta jo jotakin!

- Hänellä on tosiaan sisko, jonka omistan myös ja jonka näette sitten vähän myöhemmin. Heillä on myös yhteinen veli, Kajo, joka on kovin olennainen hahmo myös. Kajon oon maksanut jo ennen Iltaa, hänkin on siis vielä tulossa :>
- Ilta on luonnonhenki ihmishahmossa! Hän pyrkii tosin peittelemään todellista olomuotoaan ihmisten keskuudessa.
- Ilta on nimensä mukaan illanhenki, joka huolehtii siitä, että ilta seuraa aina päivää ja yö pääsee laskeutumaan maailmaan.


- Ilta on tosi maskuliininen ja manipuloiva tyyppi. Ei todellakaan mikään unelmaveli saati -kumppani. Aika räjähdysherkkää sorttia, mutta ei useimmitenkaan näytä sitä suoraan vaan pistää tyypit maksamaan toista kautta.
- Haluaisin, että Ilta on kaikkea sitä, mikä luonnossa pelottaa. Tän tulevan kuvatarinan on tarkoitus kuvata luontoa sen eri puolilta, ja Ilta on sitten se nurja puoli luonnon kauneudesta. Sitä on kaunis katsoa ja se on päällisin puolin miellyttävä, mutta se on myös kaikki se, mitä ihmisiä luonnossa kammottaa. Se on vieras, arvaamaton ja vaistonvarainen.Ulkonäöltään jätkä olisi aika lailla valmis! Tatuoinnit vaihdan vielä, mutta ne on olennainen osa Iltan ihmismuotoa, joten sillä on nyt alkajaisiksi nuo ^^

Olen ihan innoissani hänestä ja muista saapuvista, en malta odottaa, että pääsen näyttämään näitä kaikkia täällä! 💛

4 kommenttia:

 1. voi vitsi millanen poju ✌������ tää peruukki käy tälle mallille sairaa hyvin ja kuulostaa nyt hahmonakin sellaselta että en malttais oottaa isompaa postausta tästä ja muista! onnee uudesta herrasta! sopii sun nukkesakkiin hyvin!

  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveesti kiitoksia sinne! <3 Ilta on kyllä aivan ihana, oon niin iloinen siitä!

   Poista
 2. Ooh miten upean hahmon oot kehitellyt!
  Hienon näköinen miekkonen, ulkonäkö kuvaa kyllä tosi hyvin hahmon muita ominaisuuksia. Onnittelut vielä!

  VastaaPoista