lauantai 18. heinäkuuta 2020

Walk with me


Moikkamoi!

Perinteistä shoottipostausta taas. Kokoilen tähän about kaiken mahdollisen viimepäiviltä! Sadepäiviä on ollut niin monta, että nyt on tullut käytettyä jokainen kuvausmahdollisuus hyödyksi.

Täältä voi käydä kurkkailemassa postauksen uudesta nukestani! ^^

* * *

A moment of my own

Nona, Byul Rhiannon





Nonamus sai uuden kehon :> Se on pyörinyt täällä melkein kolme vuotta innostamatta laisinkaan. Nyt, kun sillä on uusi keho (24 cm obitsu), se jaksaa inspiroida enemmän kuin koskaan 💛 Kyllä se vaan vaikuttaa heti nuken yleisilmeeseen.

* * *

White witch

Chióni, Pullip My Melody







Chióni sai kans 27 cm obitsun itselleen <3 Sillä on tähän mennessä ollut 25 cm obitsu, enkä mä jotenkin tule toimeen niin lyhyen Pullipin kanssa. Niitä on kiva katsella muiden kuvissa, mutta itselläni ne eivät selvästikään toimi. Ainakaan Chióni ei toiminut. Nyt tämäkin tyyppi inspailee enemmän! Siirsin sen hahmon tosiaan tuohon tulevaan kuvatarinaan, joten kuulette hänestäkin vielä myöhemmin lisää!

* * *

I know what I want

Irina, Pullip Bloody Red Hood



Hommasin Melissan stockit ja itkettää, kun ne ovat niin upeat! Heittelin ne oitis Irinalle, koska se on kenties eniten niiden tyylinen nukkeni 8) Kaunokainen! Rakastan häntä <3

* * *

Waiting

Celiné, Pullip Gothic & Lolita Psycho Yuki-chan Movie ver.







Nukeilleni tuli tuossa taannoin uusia vaatteita, jotka tilasin @sointu_nuket -käyttäjältä Instassa! Iso suositus, nämä vaatteet ovat aivan ihanat! Musta mekko meni ensimmäisenä Celinélle, koska Cellua tulee kuvattua aivan laittoman harvoin. Ihme sinänsä, sehän on kuitenkin ihan mielettömän nätti.

* * *

Kesäneito

Edelweiss, Pullip Classical White Rabbit






Edel saattaa hyvinkin olla top 3 kuvatuimmat nukkeni -listalla :'D Jotenkin tuntuu, että aina, jos kuvaan yhtään mitään, kuvaan Edelweissiä tai Kangaa. Mistähän tämäkin johtuu? Joka tapauksessa Edelilläkin on tässä tilaustyömekko yllään ja rakastan sitä kovasti <3

* * *

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti