maanantai 7. kesäkuuta 2021

Kesän ensimmäiset



Rakas mörkyli :c Tällä kertaa vedessä, ihan kuten aina halusinkin sen olevan. Viel ku löytys semmonen metsäonkalo, mulla on niin paljon ideoita tälle tytölle!

Kuvapostaus taas ;o; Moikkamoi vaan kaikille! Miten muiden kesät on lähteneet käyntiin? Mä tässä pääsin kesätöihin, mistä oon ihan hurjan ilonen itse asiassa. Se pitää mut keskittyneenä johonkin, ja nukkejututkin maistuu paremmin kun niitä ei pääse tekemään ihan kokoajan.

Oon muuten tullut siihen tulokseen, että blogi on mulle rakkain ja ominaisin tapa nukkeilla. (I mean, jos se nyt ei ollut jo ihan tosi selvää :'D) Teen tätä tasan itseni vuoksi. Mä tekisin tätä, vaikka yhtään kukaan ei ikinä lukisi ainuttakaan postausta. Teen tätä, koska tää taltioi kaiken mulle tärkeän ja antaa mun nukkeilla niin kuin mä itse haluan. Tää on mulle tärkeää ja teen sitä omaksi ilokseni. Ja totta kai kaikki se palaute, jota blogin sisällöstä saan, on ihan kullankallista myös! Se vaan, että mun lähtökohdat tehdä tätä kumpuaa terveestä tarpeesta harrastaa itselleni, ja se on tosi tärkeää tällasissa luovissa harrastuksissa. Tää on ollut mulle ihana havainto. Blogi on paras :> Eikä se vähennä muiden nukkesomejen arvoa myöskään!

Jatkuvasti pyrin samaan myös instagramin puolella, mutta onhan se selvää, että niin erilaisessa platformissa on omat ongelmansa. Päihitin toistaiseksi mun isoimman kriisin tajuamalla, että mun täytyy nukkeilla itselleni. Tosi pitkään oon kuvausreissuilla arvottanut mun kuvia sen perusteella, voisiko ne saada paljon huomiota instagramissa. Ei se oo se, mitä mä haluan tältä harrastukselta, en tahdo jäädä kiinni tollasiin ajatusmalleihin. Tähän kiteytyy mulla vähän laajemman tason ongelmia, mikä ei varsinaisesti auta yhtään. Pähkinänkuoressa: en tahdo kuvausreissulle mennessä ajatella jotain saakelin instailmoituksia vaan sitä, miltä se kuvaaminen itsessään mulle tuntuu. Toki, edelleenkin, me ollaan kaikki ihmisiä ja huomio on kivaa. Se ei kuitenkaan taida olla se, minkä pohjalle kannattaa jotain rakentaa. Moni ihminen jakoi kokemukseni instagramissa, kun directillä keskusteltiin. Kiitos tuestanne, toivotan turvallisempaa ja rennompaa harrastamista teille ihan kaikille <3

Mutta, tässäpä teille postauksellinen kuvia jälleen kerran!

* * *

A queen's walk

Ambre, Pullip Another Queen







Sen kerran, kun mulla oli impulssi kuvata Ambrea, tartuin siihen oitis! Hyvin harvoin jaksan kuvata sitä, vaikka sen olemassaolo ilahduttaa mua kovin. Takapihan kukissa oli ihanat Alice in Wonderland -vibat, joten tämä kaunotar pääsi sitten sinne fiilistelemään.

* * *

Little gardener

Kiira, Pullip full custom by Polka dolls fabrics










Ditan stock-asu!! Kiira on niin ihana :c En tosiaan kuvitellut Ditan stockin käyvän sille, mutta sille näemmä käy ihan mikä vaan. Pitää otta myöhemmin lisää kuvia siitä tuossa, nyt kävi nimittäin niin, että hyttyset voitti kaksintaistelun. Ei vaan voinut hengata tuolla kauempaa kuin parin kuvan verran. Ötökät hei, riittäiskö jo D:

* * *

Pahan kukat

Kalma, Pullip full custom





Kukkakuvia :> Kalma on kyllä niin ilostuttava pieni olento. Ja tietysti se ensimmäinen, joka piti käydä törkkäämässä kukkien keskelle :'D Oon kyllä tosi iloinen siitä, että tämä tyttö on jaksanut inspata varsin tasaisesti.

Tällaista tällä kertaa! Kiitän ja kuittaan <3

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Niin kesäisiä ❤ minulla soi sattumalta taustalla Tom odelin another love, joka teki näistä ehkä hieman haikeita kuvia, mutta tavallaan se sopi ainakin Kiiran ja Kalman kuviin!

    Sinulla on ollut hyviä ajatuksia ja tajuamisia nukkeilun suhteen ❤ itse välillä katselen omia ig kuviania ja mietin että miksi olen nää edes julkaissut kun ne ei oo niin "hienoja" tai "kuvasta tarpeeksi hyvin kehitystäni nukkeilijana", mutta aina pitää sit heti vähäb torua että hei, teen tätä itelleni, tykkään ottaa kauniita kuvia, mutta ei kaikkien tarvii olls täydellisii vau effektin aiheuttajii, ne on ihan hyvii kuvii silleenki. Minulla on ollut hauskaa niitä ottaessa ja niissä huokuu rakkaus nukkeja kohtaan, se on tarpeeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hurjan ihana kuulla, isot kiitokset sulle! <3

      Toi oli tosi hyvin sanottu, että ei jokaisen kuvan tarvitse aina aiheuttaa vau-efektiä katsojassaan/itsessä ollakseen arvokas ja hyvä. Jatkuva kehityspyrkimys uuvuttaa ihan jokaisen, joskus on kiva vaan fiilistellä eikä se tee kuvista tai kuvaamisesta sen vähemmän tärkeää. Tosi kiva kuulla, että oot tehnyt kans isoja tajuamisia! <3

      Poista