sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Kysymyspostaus, talvi edition


Mun lempparipostaus iskee taas c: Kiitos kysymyksiä laittaneille!

* * *

Millaista ajattelit nukkeilun olevan silloin, kun olit aloittamassa sitä?

Ihan tosi hyvä kysymys! Jotenkin ajattelisin, että mun mielikuva vastasi aika hyvin todellisuutta. Olin pyörinyt Gosupermodelissa nukkepiireissä jo hyvän aikaa ilman nukkea ja ottanut selville kaikkea nukkeiluun liittyvää. Ehkä mua yllätti se, että nää ei nyt ihan niin hauraita nukkeja ole kuin mitä kaikki väittivät. Kaikki tän harrastuksen yhteisöllisyys myös ilahdutti suuresti, en ehkä koskaan kuvitellut saavani elämääni pysyviä ja tärkeitä ihmissuhteita nukkeilun kautta.

Millaiset talvikuvat ilahduttaa sua eniten?

Mä tykkään talvikuvissa - niin kuin kuvissa ylipäätään - eniten sellaisista eteerisistä tunnelmoinneista. Kaikki kirkkaat, talviset taustat ja eteeriset talviolennot puhuttelee. Lisätään tähän jotain laahuksia tai ylipäätään laahaavia kankaita niin I'm in.

Mitä tekisit nyt, jos et olisi aloittanut nukkeilua?

Tää on kans superhyvä kysymys, jouduin ihan tosissani pohtimaan. No siis, kirjoittaisin varmasti yhtä intensiivisesti kuten nytkin. En usko, että mikään mahdollinen olisi ikinä estänyt mua astumasta sille polulle, oon aina rakastanut luoda ja kirjoittaa. 

Mun villi veikkaus on, että jos en ois koskaan missään vaiheessa löytänyt nukkeja, oisin ehkä keskittynyt enemmän piirtämiseen. Se ois voinu olla aika tuhoisaa, koska mun suhde piirtämiseen ei oo ihan ok, en tykkää melkeinpä mistään mitä piirrän... :'D

Toinen vaihtoehto ois ollu joku tasoa meikkitaiteen tekeminen? Tai joku pukeutumisfiksaatio, oisin hyvin voinu kuvitella alkavani panostaa johki törkeen kalliisiin vaatteisiin ku rakastan kumminkin pukeutua ja vintage kiinnostaa.

Millaisia kuvia sun on mukavin ottaa? Millainen on paras teema?

Mä tykkään ottaa kuvia, joissa luonto tulee jollakin tapaa lähelle. Luonto kaikkineen on mulle rakkain ja inspiroivin asia ihan kaikessa, ja sen näkee kyllä myös mun kuvista. Kaikki luontotunnelmointi ja jo aiemmin mainittu eteerisyys iskee. Mä tykkään kans ihan erityisesti kaikista horrorkuvista! Niitä on paras ottaa.

Mua joskus harmitti, että en oo yhtään sellanen ihminen joka ottas sellasia kuvia, joissa tapahtuu kauheesti, mut se vaan ei oo lainkaan mua varten. Eli en oikein tykkää ottaa sellaisia kuvia, joissa nuket vaikka pelais jotain tai laittais ruokaa tms. Mulla on ihan oma arvostukseni niille ihmisille, jotka näitä osaa ottaa, koska en kuulu heihin :'D

Sun lempinukkekuvat koskaan?

Kielsin itteeni menemästä Flickriin koska muuten tää postaus ois aivan järkyn pitkä :'D Näitähän ois oikeesti todella paljon enemmänkin, mutta otin tähän sellaisia, joita ajattelen satunnaisesti edelleen ja jotka on jollain tapaa tehny muhun vaikutuksen!



Tämä tässä lienee mun lempinukkekuva koskaan, täs toimii ihan kaikki. Tunnelma on upean feral ja paljas ja pidän kovin tän kuvan värimaailmasta. Oon toki kans biased as hell koska kyseinen nukkelaps on maailman ihanin, heh.





Ai jessus en pääse ikinä yli hänen kuvistaan D: Hää on todennäköisesti mun lempparikuvaaja noin niinku ylipäätensä, just tällainen tunnelmointi iskee muhun kovaa. Nää on jollakin tapaa ihanan surrealistisia (niin kuin tuo keskimmäinen). Sellainen vähän unimainen fiilis iskee muhun.

Myös vastauksena siihen, millaisista talvikuvista tykkään: toi eka!!! Tuo!! Tuollaisista! (Oispa mulla Galenen stockit, voitte kuvitella millasiin maisemiin ne viskoisin)



Tää on ihan mykistävän upea!! En vaan käsitä miten tää on ees jaksettu taiteilla aikaseks, apua, se on ihan superhieno. Todella sinematografinen, tällasta elokuvallisuutta ei mun mielestä oikein yleensä nukkekuvissa ole. Tosi erottuva kuva kaiken kaikkiaan.




Aii nämä ;-; Ylemmässä on ihanan pahaenteinen fiilis ja just sellasia elementtejä, joita rakastan nukkekuvissa, kuten leijuva tukka ja tuo värimaailma. Alempi on vaan ??? how the f*ck siis juuh se on ihan sairaan hieno, eipä oo tällastakaan ideaa tullut missään vastaan. Tällaset vähän kylmäävät nukkekuvat on aina mun suosikkeja, ja tän tekninen toteutus on ihan huippu.




Oisin voinut valkata tähän vaikka koko Annikan kuvatuotannon, mutta tuo feeniks-kuva (ja tarkemmin sanottuna se koko shootti) on yksiä maagisimpia ja upeimpia juttuja, joita mulla on nukkeilussa tullut vastaan. Se on täydellinen.

Ja sit Melodyn enkelikuva on yks niistä kuvista, joita ajattelen tosi usein ku meen kuvaamaan oikeestaan yhtään mitään (varsinkaan veteen) :'D Ää se on just sellanen jollasia ois kiva itsekin ottaa!



Aaahh tää on niin kylmä ja creepy, rakastan just tällaista fiilistä nukkekuvissa! Tuo tausta on tosi kaunis. Tätäkin kuvaa tulee pohdittua ja ihasteltua tasaisin väliajoin...



Tällasen ku ois tajunnu itsekin ottaa :'D Tää viba puhuttelee! Ja kaikki jotka on koskaan perehtyny esim. mun tarinoihin, tietää, että mulle uskonnollinen tematiikka on lähellä sydäntä. Kiinnostaa hurjasti.



Taas yks mun lempikuvaajista koskaan, apua, hällä on ihan mielettömiä kuvia. Tää on ainakin yksi mun suosikeista, siinä on ihana tausta ja tosiaan tykkään näistä uskontoteemaisista nukkekuvista paljon.



Tääkin sarjassamme "Mäkin haluun ottaa tällasen!", aiai, tää on ihana. Rajaus on ihan tosi kohdallaan ja tahtosin siis omille nukeille ton asun D: Tämmösistä Halloween-otoksista nautin kovasti!



Hällä on monia muitakin sellaisia kuvia, joita ihailen, mutta tällainen kylmä talvitunnelma iskee muhun aina eniten!

 Millaisista custom-nukeista haaveilet?

Just tällä hetkellä en oikein mistään, mikä on iso plussa noin niinku taloutta ajatellen x) Et mitään sellasta aktiivista unelmointia ei just nyt ole, varsinkin kun uuden kustompojun juuri kotiutin. Hypoteettisesti kiinnostais joku uudempi PG ja sit kaikki goremmat ystävät, mutta ne vaatis toki hyvää rahatilannetta. Elfique Lunatiquella on upeita horrorkavereita, joku sellainen ois joskus veikee. Ja siis ylipäätään sellaset poikkeavat, karumman näköiset tyypit kiinnostaa ehkä eniten. Voisin kans joskus haluta jonkun @noidanpenskan kustomeista, niissä on ihanan feral fiilis ja arvostan suomalaisen mytologian näkymistä nimissä ja estetiikoissa.

Ja sit ite haluisin toteuttaa viel yhen sirkustyttösen! Sirkusjätkät mulla on kaikki, mut yks neitokainen puuttuu vielä. Hänen nimensä on Karma ja hänest ois tarkotus tulla mocha Pullip sinisillä huulilla 8) (Oon avoin myös vaihtoehdolle et joku muu tumma Pullip löytys ja si nukettasin tän sellasena, mutta jos ei niin sit kustomoin itte!)

Sun lempinuket jokaiselta nukkeiluvuodelta?

2010


Tsukiko, Pullip Naomi (ainut tuolloin hankittu nukke)

2011


Rima, Dal Tweety

2012


Lilia, Pullip Sfoglia (ainoa tuolloin hankittu nukke)

2013


Mona, Pullip Regeneration Paja (ainoa tuolloin hankittu nukke)

2014


Avalon, Pullip Lunatic Queen

2015


Edriel, Pullip Eos

2016


Sade, Pullip Shinku

2017


Atlas, Isul Glen

2018


Lindri, Taeyang Nosferatu

2019


Mercury, Isul Midnight Deja Vu

2020


Valve, Pullip Wilhelmina

2021


Mana, Pullip full custom by Polka Dolls Fabrics

Sun rakkaimmat hahmot, joita ei oo nuketettu missään muodossa?


Beth (vasen) ja Gael (oikea) <3 Ääääää rakkaat ihanat pojut. Molemmat tarinastani Sinelmä! Hitto rakastan heit ihan älyttömästi, heitä on mietitty suurin piirtein yhtä intensiivisesti ko mun lempipoikaani Wilhelmiä.

Kerro 5 random faktaa itsestäsi!

1. Mulla on kuulemani mukaan tosi hyvä muisti. Muistan ihan random pikkuyksityiskohtia vuosien takaa. Mä toisaalta myös kadotan lähimuistista juttuja (köh koulujutut köh), mutta mulle jää varsinkin ihmisten sanomiset tosi helposti mieleen. (Muistan ihan randomisti esim ihmisten instastooreja tasoa 5 vuoden takaa???)
2. En oo koskaan woltannu ruokaa itelleni :'D Opiskelukamujen kans kyllä. Meille kävi kerran sillee et meidän subien täytteet meni kaikki sekasin ja sit vaan kinda syötiin kaikki niitä kaikkia leipiä... (Cursed)
3. Tykkään laulaa!
4. Kiroilen irl ihan liikaa :''D
5. Adoptoin paljon muiden ihmisten sanoja ja sanontoja ilman, että edes huomaan! Iso osa mun sanavarastosta on kavereilta ja tutuilta. Mulla on kans kuulemma tosi paha finglish :''D Myönnetään. Näkyy se täälläkin

Lemppari kukkakuvat nukkejen kanssa iteltäs?

Hiheh no näitä multa löytyy c':


Tää lienee lemppari!


Tämä kans! Sade <3







Mikä on sun lempipiirros jonka oot tehny omasta nukestasi?


Ehkä tää ihan eka luonnos Valvesta!

Mikä on jokaiselta nukkeiluvuodelta lempikuva itseltäsi?

Täältä löytyy <3

Onko sulla ketään nukkeilu"idoleita"?

Sellanen idolisointikulttuuri hirvittää mua, eli ei siinä mielessä ainakaan! Eiköhän sellanen nukkeilijoiden idolisointi saa jäädä mun puolesta noille teinivuosille :p Mut on toki monta, joiden kuvia ihailen ja joilta saan inspiraatiota ja motivaatiota. (Köhh varmaan about kaikki instaseuratut :'D) 

Mun selkeimmät inspiroijat on nää:

Tomusokerityttö (joka nyt ei taida enää nukkeilla mut anyway)

Ja siis tbh mun suurimmat innoittajat on kans Flickr-ajoilta c':

* * *

Kiitoksia lukijoille <3


6 kommenttia:

  1. Lueskelin tätä jo eilen mutta unohdin (hupsis) kommentoida kun tuli muuta tekemistä :'D!

    Musta on ihanaa, että pari munkin kuvaa on päässyt mukaan tähän postaukseen! <: Ilostutti kyllä ❤️ kiitos siitä!

    Vastauspostauksia on kanssa kiva lueskella c: etenkin näitä sun, kun ne tuntuu olevan niin sisältörikkaita!

    Kuvia oli ilo katsella ja seurailla x) näkee kyllä että tykkäät tehdä näitä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosi kiva kuulla, kiitti hirveesti <3 Näitä on aina mukava tehdä ja oon ilonen, että se näkyy!

      Poista
  2. pakko kommentoida koska sun another king(??) on ihanin ikinä! ennen tätä sun nukkee en varmaan ois ikinä tajunnu ton nuken kauneutta! tää oli kiva postaus mutta oon huono kommentoimaan ja oon tainnu viimeks vilahtaa kommenteissa kuvatarinoitten aikaan mutta yritän parantaa tapani koska sun blogia on aina tosi kiva seurata <3

    -a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! c: Another King on kyllä ihana malli. Ja kiva kans kuulla, että blogia on ilo seurata! <3 Kiitoksia!

      Poista
  3. Vastauspostauksia on aina niin kiva lukee! Niistä aina tulee uusia asioita ilmi, kun ihmiset kyselee juttuja joita ei muuten ehkä tulis ees mietittyy :3

    Oon jotenki yllättyny et sanoit kiroilevas :D ei sillä et siin olis mitää pahaa!! Ehkä et tee sitä niin paljoa somessa niin yllätti x)

    Ja oli paljon inspiroivia kuvia aaa tahdon kuvata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihana että tykkäät. Ja siis kyllä, irl tulee kiroiltua hirveesti enemmän, täällä somessa yleensä sensuroin itseäni aika reippaasti :'D Heh.

      Oioi kuvaamaan siis c:

      Poista