maanantai 10. tammikuuta 2022

Loman kuvasatoa

Heippahei!

Mua inspailee ihan hurjasti ääks! (Uudella kameralla saattaa olla varsin ilmeinen vaikutus tähän, heh) Ehdin kuvailla tuossa lomalla ihan hyvin, joten heittelenpä tänne nyt sitten lomalla otettuja kuvia tänne.

Taisinkin noihin viimevuonna postaamiini nukkesuunnitelmiin laittaa et päätavoitteet tälle vuodelle ois uus kamsku ja nukenvaatteet. Kameran ostin ja mulla on kaikkee uutta nukeille tuloss, joten hyvin on lähtenyt vuosi käyntiin! Mulle on kans tulos uus nukke tässä, hupsista. (Mut se ei ollu oikeestaan yolotus joten!! Ei lasketa :p)

* * *

Save me

Kajo, Taeyang Natsume
Ilta, Taeyang Albireo
Ilta rakas :( <3 Iltaa ja Kajoa on IHANA kuvata taas pitkästä aikaa. Oon kans miettiny näitä kahta tosi intensiivisesti tässä, kuvatarina alkaa inspata jo paljon. Nyt ku on uus kamsku nii ootan kyl suuuper innolla kuvatarinan tekemistä!

* * *

Pure

Kaiku, Pullip Seila


Rakas ihana!! Kaiku on paras

* * *

Frozen

Mana, Pullip full custom by Polka Dolls Fabrics


Tää on yks mun lempikuvista joita oon koskaan ottanu! Mana Mananen ;-; Ihana!! Äää talvinen valo on vaan maailman maagisin ja kaunein asia.

* * *

Joitakin kuvia ois vielä postattavana, mutta enköhän mä ehdi ne joskus toistekin.

Mun loma oli kokonaisvaltaisen rentouttava ja ihana <3 Jos nyt jollain jaksais viel tän kevään, ääksis. Ainakin on nyt uus kamsku jolla leikkiä, se kyllä motivoi!

Kiitän ja kuittaan tällä erää c':

2 kommenttia:

 1. Onpas paljon ihania kuvia, ai vitsit!
  Tuo Kajon asun kaularöyhelö on tosi ihana yksityiskohta <3
  Kuvat Kaikusta oli (yllättäen) mun suosikit, ihanan taianomainen fiilis! Kaunis tuo pitsimekkokin, röyhelöt nyt vaan iskee!
  Ihanaa kuulla, että uusi kamera ispiroi, en yhtään ihmettele.
  Tsemppiä sulle kevään koitoksiin, hyvä että lomalla sait rentouduttua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitos hirmuisesti <3 Röyhelövaatteet nukeilla (ja muutenkin) todellakin iskee, kelpais kyllä saada niitä lisää mun nukenvaatevalikoimiin.

   Paljon tsemppiä sullekin tulevaan kevääseen! <3

   Poista