keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Nukkehankintojen taustalla (osa 2)

 Näitä taas lisää! Eli miksi olen valinnut minkäkin nukkemallin (/kustomin).


* * *


Pullip Souseiseki

Souseiseki on itse asiassa ensimmäinen Pullip, josta olen koskaan nähnyt kuvaa! Nukella oli siis mulle ihan erityinen merkitys, joten tottakai joskus vielä halusin sen itselleni. Muistaakseni Huuto.netistä bongasin ja eihän sitä nyt voinut hankkimatta jättää. Ja näin kasvoi mun Rozen Maiden -kokoelma c:


Pullip Ddalgi

Okei mutta siis @ vanhat nukkeilijat: muistatteko, kun Ddalgi oli joskus se, mitä tasoa Nana-chan tai Merl on nyt? Se tyypillisin mahdollisin nukke? Feels weird, muistan kun gosussa jokasella oli Ddalgi

Pidin aikanaan Ddalgista, koska sillä on kivan maanläheiset ja jotenkin "tavalliset" meikit. Silloin sen monet stailaukset oli vaan aika tylsiä mun silmään (sori lmao), mutta kuitenkin pyörittelin sitä pitkään mielessäni. Muistan rakastaneeni esim. Sannin Ddalgia, Ambrea, sillon kun sillä oli kultaset silmät ja blondi peruukki.

No, either way, Kangan hahmo oli tärkeä ja se istui Ddalgille odotettua paremmin! Nykyään en tbh tiedä tykkäänkö niin paljon Ddalgista mallina vai tykkäänkö vaan Kangasta :p 


Pullip Elisabeth

God tier malli!!!

Ei mulla muuta. Ei mutta, Elisabeth oli yksiä ekoja Pullipeita, joita näin ja joista tykkäsin. Mun äiti oli ekoina vuosina tietty sillee et elä nyt tuollasta osta, mitä jos kyllästyt sen silmiin :'D Mä kuitenkin rakastin tätä nukkea aina, ja sit riparivuotenani ostin tän (olin siis jossain riparitapahtumassa kun sovin kauppoja hänestä)

Elisabethissa on kaikki mun nukke-estetiikat:
(x) kalpea/kuollut iho
(x) synkkä värimaailma
(x) eeppinen stock
(x) VAMPYYRI


Pullip My Melody

Taas mun isoja graileja! My Melodya näki noihin aikoihin paljon ja se oli musta tosi hurmaava. Totta puhuakseni oon nykyään nuken kanssa vähän hukassa, koska ostin sen tosi huonokuntosena ja sen naaman kans operointi on ollut aika työlästä :( Oon tässä juuri onnistuneesti uudistamassa nuken koko lookkia. Ois vihdoin aika luopua stock-silmistä ja pinkistä peruukista!


Pullip Shinku

Hehe mun isoin grail ikinä koskaan

Shinkusta on haaveiltu äärimmäisen intensiivisesti! Se oli musta ihan täydellinen stock-lookissaan. Olin ihan hurjan kiinnittynyt ajatukseen siitä et mulla täytyy olla Shinku. Sen stock-look oli mulle kaikki kaikessa. (Oon edelleen sitä mieltä, että vielä joskus ostan toisen Shinkun iha vaan stockiksi ^^)

Saden hahmo oli tuohon aikaan mulle rakkain ja halusin nukettaa rakkaan pojan juuri suurimpana grailinani. Hyvä päätös, enpä oo tällasta Shinkua koskaa nähny :'D Eihän se kovin shinkumainen oo mut ehkä sen ei tarvitsekaan olla


Pullip Kirsche

Ja taas yks iso grail! Punaiset huulet iskee aina. Oisin varmaan hankkinut aikasemmin, mutta tää nukke oli mun ex-kiusaajan (/silloisen "kaverin") esikoisnukke, ja näin sitä aina hällä. Se oli mulle ainut mielikuva tästä nukesta. Jälkikäteen purin ikävän assosiaation ja hommasin nuken viimein itselleni!

Aldreiankin koko look kokee parhaillaan muutosta tho... Taas yks grail, jonka kovin halusin, mutta joka ei sit millään tykkää tehdä mun kanssa yhteistyötä


Pullip Mir

Oi, siis Mirin hankkisin aina! Se on täydellinen. Upean malliset ja väriset huulet ja kunnon asennesilmämeikki. Ja mustat suljetut luomet. Juu, tässä mallissa on just sitä asennetta, jota kaipaan nukeilta.


Isul Classical Mad Hatter

Isul-kuume, ja tässä tulos. Ihana stock-asu ja muutenkin kerrassaan toimiva poikula. Hällä on aivan ihana silmämeikki ja kulmat!

Muistaakseni tuolloin ei enää saanut Deja Vua kun sitä yritin tilailla </3 Oikeesti rip


Taeyang Valko

Mun ensimmäinen Taeyang! Mulla oli ihan ekojen nukkeiluvuosien jälkeen pieni taeviha päällä, en jotenkin nauttinut niistä enkä kuvitellut niitä hankkivani. Mietin aina, että jos joskus jonkun haluan niin se ois sit Valko. Valko ei suinkaan ole eka Taeyang, johon rakastuin (eka tais olla Richt tai Wayne), mutta sen meikin rosoisuus iski muhun kovasti. Siihen sitten päädyin! Se on edelleen yksi parhaista Taeista koskaan. Haavat, voimakkaat silmämeikit ja vihaset kulmat on ihanat.

Piti elää vuoteen 2021 asti että opin omastani pitämään tho, haha


Pullip full custom

Tän nuken kustomoija oli aina mun lemppari suomalaisista kustomoijista, joten ei siinä hirveesti tehnyt mieli jarrutella, kun tämä ihanainen tuli tarjolle!


Pullip full custom by Poison Girl

Kukapa ei haaveilis PG:stä? En vaan voinut sanoa ei, kun tämän näin myynnissä. Niin nätti ja harmoninen meikki. Kivaa kans omistaa tällanen ihan tosi vanha PG.


Isul Glen

Ei ollut alun perin mun ykkösvalinta Atlasiksi (miksi IHMEESSÄ ei??), mut ehdottomasti lemppari-Isuleitani koskaan. Pieni surusilmä <3 Niin utuinen ja tavallaan kustomimainen. Glenillä on kans ihanat stockit, toi hartiaviitta on paras koskaan. (Mana on nyt ominut sen :'D)


Isul Hednar

Ei saanut Deja Vua, joten piti sit ottaa väliaikaisesti Mercuryksi jokin muu malli. Hednar oli ollut mun yksiä suosikeita yleisilmeensä perusteella, tykkäsin sen meikistä ja yleisfiiliksestä. Sit kun sain nukelle jonkun muun kuin Mercuryn hahmon, aloin tykätä siitä enemmän ja se tuntui enemmän omalta.


Dal Natalie

Tummat huulet <3 Tätä tarjottiin mulle suoraan, joten en sanonut sille ei! Tykkään tummemmista meikeistä, joten joo...


Dal Vendettina

Yks haave-Daleistani! Upean erilainen värimaailma, sopii Dalin kasvoihin hienosti. Musta nukeilla pitäs olla enemmän violettia ja sinistä meikeissään.


Dal Ciel

Ciel Robin oli mun grail-Dal (varmaan jo mainitsemani Sannin takia :'D) joten kun Traconin kirppiksellä käveli tää ihan perus Ciel vastaan, en voinut sanoa ei! Kivan terävä ja ilmeikäs nassu, sopii Dalille.


Pullip Classical White Rabbit

CWR ei koskaan ollut mun ostoslistalla, mutta rakastin aina tätä nimenomaista yksilöä kaikkein eniten. Kun Viivi sen sit halus mulle myydä, tottakai ostin sen! Mua innosti aina tää nuken kokovalkea look kovasti. (Ylläri)


Byul Rhiannon

Oonkin selittänyt monesti, että tää oli mun varavaihtoehto jos Lilithiä ei kuuluis :'D Steampunk-jutut iskee! Tällä on kans ihanaiset silmät ja jotenkin tosi toimiva nassu


Byul Lilith

Paras Byul in existence! Ja myös yksi isoimmista graileistani. Se on stunning! Vihreä peruukki, hurjat keltaset silmät ja kalpea iho puhuvat puolestaan. Mulle iskee kovasti myös tän nuken meikkien värimaailma, nää kuolleet sävyt on aina upeita.

* * *

Kiitän ja kuittaan tältä erää <:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti