maanantai 28. joulukuuta 2020

Hartsihaaveita

 "Minä hankin vain tämän yhden BJD:n", taisin sanoa.... Ja tässä sitä jotenkin ollaan. Mutta siis, näin niin kuin hypoteettisesti: kokonainen haaveilupostaus hartsinukeista, olkaapa hyvä.

Minähän en siis meinannut hommata ihan hirveän monta hartsista lähinnä käytännöllisistä syistä (saati sitten, kun miettii rahanmenoa...). Mutta haaveilu on silti kivaa.

Tein tähän selkeän jaon: sellaiset, jotka oikeasti voisin kuvitella omistavani/hankkivani sekä sellaiset, jotka ovat mielestäni aivan ihania, mutta ne ovat paljon satunnaisempia haaveita. Aloitetaan niillä, jotka voisin kuvitella tänne.

* * *


Doll Chateau 60 cm youth-keho

(Tyylikkäästi pyllypuolelta kuvaa ihan vaan koska genitaalisiveellisyys) Ehdoton ykköshaaveeni. Nimenomaan siis tuo kropake, ei mikään spesifi DC:n nukke. Tämän firman nukeilla on ehdottomasti suosikki kehonkieleni. Överiksi vedetty anatomia ja rimpularaajat, joo kiitos. Tykkään ihan kamalasti myös DC:n ylinivellitetyistä kehoista (esim), mutta en ihan heti keksi hahmoa, jolle se sopisi. Ja näille on kans ihan kamalaa etsiä pääkkyjä, kun kroppien kaulat on niin pahuksen ohuita. Minulle sopivaa DC:n nukkea siis odotellessa!


Dollzone Hermit

Sairailla rimppanoilla jatketaan, pahoitteluni. Äähkis, tätä on kuolattu jo pitkään! Ainoa estelevä tekijä (rahan ohella tietenkin) on se, että tällä ei ole taipuvia ranne- ja nilkkaniveliä. Miksi kukaan tekisi näin yksityiskohtaisen ja nätin kropan luurankodetaljeilla eikä niveltäisi sitä kokonaan?? D:: Kysynpä vaan. Vähän itkuttaa. Muuten tämä olisi varmaan jo säästölistallani. Tuo kroppa on kyllä muuten tosi kaunis, firman sivuilta näkyy ne luurankodeltajit myös! Kauhunuket herättää mussa syvää rakkautta. Tykkään BJD:issä siitä, miten kaunistelemattomia niistä voidaan tehdä.


Dollzone Carter

Ääää <3<3 Minulle kelpaisi kumpi vaan Carter millä tahansa meikillä, mutta nimenomaan tämä musta default-meikki jotenkin iskee. Olen muuten yläasteella suunnitellut tämän nuken ulkonäön perusteella yhden hahmon :'') (Jota ei ikävä kyllä ole enää. Äh. Point being, rakastan tätä nassua.) Ihan joka ikinen missään näkemäni Carter on ollut upea. Taas näkyy rakkauteni creepyihin nukkeihin. Pullipeissa näkee jo mun kauhumieltymyksen, mutta BJD:issä se on ehkä helpompi tuoda ilmi.

Dollzone on hyvin todennäköisesti suosikkifirmani, tai ainakin yksi niistä. (Hehheh puoluellisuus t. Klaus joka on Dollzonen nukke)


Luts Super Senior Delf Gale

Hi there, olet ihana! Vähän mietteliään näköinen tyyppi, jolla on riittävän persoonalliset piirteet ja ihana nenä. Tykkään aina BJD:issä tosi paljon niiden nenistä :'D Galella on kyllä tosi kiva default-meikkikin. En pääse yli siitä, miten hyvin saisin yhden hahmoni nuketettua tänä moldina... äähh...


Charm Doll Ethan

...mutta kyseiselle hahmolle kaikkein täydellisin moldihan ois siis tämä! I love him. En nyt aloita tuosta nenästä. Se on täydellinen. Oon vähän sellainen, että tosi helposti eksyn piirtään kaikille hahmoilleni tosi isot nenät :'D Tykkään paljon. Ja tällä on muutenkin täydelliset kasvotpiirteet kyseiselle hahmolleni. Terävät ja nätit.


Dollzone Gray

Vielä yksi tärkeä Dollzonen poika! Tämänkin pohjalta loin yläasteella hahmon. (Mikään nuista inspiroituneista hahmoista ei koskaan ollut tarkoitettu nuketettavaksi, kunhan kelailin, että en saa BJD:tä koskaan hankituksi, niin voisin samalla energialla sitten hyödyntää niiden estetiikkoja.)

Tässäkin taas nenä D: <3 Tuo utuisuus iskee myös.


Legend Doll Frank

Hän ❤ Tämä poika on mulle uudempi tuttavuus, jonka löysin, kun lähdin etsimään sopivaa moldia lempihahmolleni. Yup, that's it, that's him. Kasvot ovat täydelliset. 


Spiritdoll Ulmus

Tämänkin ukon inspiroimana olen aikanaan luonut hahmon, jestas nyt :''D Sen hahmon voisi itse asiassa jopa nukettaa tässä muodossa! Lysander on samasta tarinasta kuin mun Isul Romantic King eli Lir. Niinköhän pitäisi sitten Lirppakin hommata hartsisena, hmm. (Ei t. lompakko) Anyways, tämä on ihana. Olisi kyllä tosi kallis projekti, koska haluaisin kaikilla mausteilla (eli vaatteet mukaan myös). Ei tapahdu ihan lähitulevaisuudessa.Soom Gluino

[x] eteerinen
[x] vampyyri
[x] kalpea
[x] haluan sen

Näin nämä mulla aina menee, oivoi. Soomin melkein ihan mikä vaan isompi jätkä kelpaisi kyllä. Vampyyrihahmoja mulla sattuu vain olemaan sen verran, että tällainen tyyppi mahtuisi tänne miten päin tahansa. Äähkis.


Soom Chrom

Tätäkin hinguin jo ihan nuorena! Tällähän on Soomin tapaan ihan vaikka mitä härpäkettä. Osaan hädin tuskin käsitellä MSD:tä, joten voin vain kuvitella, kuinka hauska tällainen isompi ukko erityisosineen olisi räpeltää... Chrom on joka tapauksessa naaman muodoltaan lemppari-Soomini! Tästäkin saa vaikka mitä, fantasiaosilla tai ilman.


Luts Lemon

No nyt jos täällä on joku, joka on seurannut blogiani koko sen eliniän, tämä saattaa ehkä soittaa jotakin kelloa. Olin ihan palavan rakastunut Lutsin Lemoniin juuri tällä stailauksella. Tämä on muuten listan ensimmäinen naispuolinen nukke, hah :'D Mulla on enemmän mieshahmoja ja ylipäätään kiinnostukseni hartisinukeissa on ehdottomasti enemmän tuolla äijäpuolella. En usko koskaan hommaavani yhtäkään tytypuoleista BJD:tä. Jos jonkun, niin tämän sitten.

Mutta Lemon tosiaan. Se oli ihan lempparini ikinä. Nostalgiahuuruissani tykkään tästä kyllä edelleen. Onhan se suloinen ko mikä. Tästäkin olen nähnyt tosi ihania versioita ihmisillä. En vaan usko, että haluaisin a) tyttöä tai b) nuorta tyttöä. Nää lapsenomaiset nuket aiheuttaa mussa pientä hylkimisreaktiota D: Tää ois onneks tollanen teini though.


* * *

Ja sitten niihin satunnaisempiin haaveisiin. Nuo ylemmät ovat enemmän sellaisia "Omg, tämän nuken haluan ihan erityisesti" -haaveita. Nämä loput ovat sitten ihan randomeita. Enemmän haaveilen itse asiassa tiettyjen hahmojen nukettamisesta kuin ihan spesifeistä moldeista.


Soom Heliot

Klassikkopoika :> Hän on kaikkialla. Ja hän on ihana. Taas yksi näistä Soomin pojista, joilla on tolkuttoman kauniin muotoiset kasvot. Soom on ihan syystä yksi lempparivalmistajistani. Tällä jätkällä olisi potentiaalia ihan mihin tahansa.Dollmore Zaoll

Vähän huijaan nyt tuon naisasian kanssa. Tällähän olisi alun perin naiskroppa, mutta kyllä minä vaan äijänä tämän hankkisin. Tuo naama on täydellinen. Se on jotain, jota olen aina etsinyt. Tästä on firman sivuilla upeita kuvia (klick). Taas se horrormeininki, jota rakastan <3 Ja onko se limited? No on tietysti :'')


Dollmore Billy Colin

Taisin mainita lempihahmoni. No, tämä on ihan hänen näköisensä. Nassu on hälle liian sievä ja pehmonen mut habitus on just eikä melkein. Itkettää. Eip saa häntäkään mistään. Tuo default look kiusaa mua niin paljon, I mean look at him......


Xagadoll Clear Quartz

Olihan mulla näitä tyttöjä täällä! Tiettyä hahmoa mietin siis tässäkin. Haluaisin nukettaa hahmoni Lilikan, ja tämä on so far ainoa sellainen moldi, joka on herätellyt viboja kyseisestä hahmosta. Lille on just tuollainen valkoinen eteerinen pieni. Katsotaan, kaivanko jonkun vielä heiveröisemmän yksilön jostain, Lilika kun on 16-vuotias ja aika pieni.


Soom Albin

Tää koko "ghost vampire" -juttu flirttailee mun estetiikkojen kanssa niin kovaa että huhhuh :'D Tule luokseni kaunis lapsi


* * *

Tähän saisi oikeasti vaikka kuinka paljon nukkeja vielä, mutta mennään nyt tällä x) Tämä postaus on kieppunut täällä arkistoissa jo super kauan, aika päästää se vapaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti