perjantai 3. kesäkuuta 2022

Annikan synttäripostaus

Heippa <3

Oon täällä hyvin yksinkertaisesta syystä: tänään on rakkaan Annikan syntymäpäivä, ja päätin jo vissiin tammikuussa tehdä murulle synttäripostauksen! Oon ihan aina halunnu tehä tällasen ja nythän mua ei pidättele mikään <3 Hahaa anteeks kaikki muut, skipatkaa ihmeessä tää :D Koetan pitää tän tällee yleisölle ystävällisenä though! Koittakaa kestää :'D

Eli,

hyvää syntymäpäivää mun taitavalle, rakastavalle ja vahvalle tyttöystävälle ♥ Tää postaus kaikkinensa on omistettu sulle!

* * *

Mun lempikuvat sulta ❤


1. Feenikskuva (tai oikeastaan se koko shootti) on mulle ikuisesti tärkeimpiä juttuja, joita oot luonu, mikään nukkeasia ei tunnu samalta kuin se shootti. Se on aivan upea <3 Siinä on täydelliset sävyt ja fiilis. Se vaan kiteyttää niin paljon tunnetta. (+ Mä rakastan aina lempeitä valoja kuvissa!)

2. Melodyn enkelikuva elää mun päässä rent free, ajattelen sitä tosi usein ja se on upeimpia yksittäisiä nukkekuvia koskaan. Aina kun aattelen et meen ottaa vesikuvaa nii tää hyppää mun päähän :'D Also jos mun pitäs ryöstää joku kuva sulta itelleni nii se ois tää haha, täs on sellanen viba josta inspiroidun syvästi!

3. Pahatarkuvassa on huikeet värit ja idea! Oot saanu siihen todella sadunomaisen tunnelman ja tykkään sen väreistä ihan hurjasti. Xena on aivan täydellinen valinta tähän kuvaan.

4. Monikin sun Halloween-kuva ois voinu päästä tähän, mutta tuplamelody on aidon karmea ja rakastan sen klovniviboja! Sulla on kyllä taito ottaa Halloween-kuvia, saat niihin aina tosi pysäyttäviä tunnelmia. Tää taitaa olla jopa ihan kaikista sun Halloween-kuvista mun suosikki.


5. Sun. Talvikuvat. On. Ihania. Celeste ja karhuystävä kipuaa korkeelle, tässä taas semmosta vibaa jota ihailen sun kuvissa! I wish munki talvikuvat sais tätä fiilistä enemmän x) Värimaailma on niin maagisen ihana! Tuo asu on kans ihan huikee! Ah tykkään vaa kaikesta

6. Talvisoffe on yksiä mun lemppareita kans, muistan ku leuka suurinpiirtei loksahti ku näin sen ekaa kertaa! Se on PEURA!!! Ja se on TALVINEN!! JA VALKONEN ja eteerinen jaja siin oliki kaikki mist tykkään

7. Sun profiilikuvana pitkään majaillut Melody on tosi ihana! Siinäkin taas sarjassamme tunnelma ja värit <3 Tää on taas selkeesti sellainen kuva, jollasia ois ihana itsekin ottaa. Nää kaikki tässä on muuten ihastuttavasti sellasia joissa kaikki värit matchaa yhteen


8. Nää on väärässä järkässä tossa kollaasissa, mut Kiran AIW-kuva on ikusia lemppareita for obvious reasons. Sä also aikanaan omistit sen mulle mikä ei yhtään auta </3

9. Tää eeppinen sirkuskuva, en jaksa ymmärtää miten sait sen otetuksi yhtään millään kärsivällisyydellä! Ihan mieletön! (PS. Tähän tulis kans se yksi sirkuskuva jonka eräs on mennyt arkistoimaan köhköh KÖH!!! Se on lemppari!!)

10. Mian alienkuvassa on ihan ennennäkemätön fiilis, tämmösiä nukkekuvia ei vaan ota kukaan, what :'D Mulle tulee isot Stranger Things -vibat ihan asua myöten!


Ja sit me otetaan tälle kuvalle vielä ihan oma spottinsa koska katsokaa kaikki nyt sitä D: Jos en väärin muista niin tää tais olla hirvee työmaa toteuttaa, taisit joskus sanoa sun stoorissa niin? Joka tapauksessa se on kaiken vaivan arvoinen, koska tää on ihan silmittömän upea. Asetteluineen ja kuvakulmineen ja kaikkineen. Niin hyvää työtä baby <3

Ja koska oon tehnyt tän postauksen rungon joskus talvella, otetaans vähä uudemmistakin kuvista vielä suosikit:


Tää väripaletti puhuu puolestaan :'D Mulla on aika tällanen selkee linja näissä lemppareissa aina. En also pysty koskaan painottaan tarpeeks kui ilonen oon siitä, että oot ottanu ton Melodykuvan tyyppisiä kuvia!

Muutama honorable mention vielä kollaaseina:(SORI kaivoin myös muualta ku instasta näitä, mulla on vaan soft spot näille vanhemmillekin kuville <3)

Näistä nähtävissä mun lempiasiat eli TALVI ja EEPPISET LAAHUKSET

* * *

Mun lempinuket sulta


1. Kelvin

Hahmonsa puolesta ehdottomasti Kelvinmuru <3 Teinisaran iso ihastus, ei siitä mihinkään pääse. Soft spot on hälle edelleen. Yksi söpöimmistä Isuleista ikinä! Rakastan kans et just tää hahmo on nuketettu Isulina eikä Taena.

2. Celeste

Yksiä upeimpia nukkeja ikinä! Celeste on vaan niin hieno. Sen stailaus on niin ennennäkemätön ja omaperäinen! Sun nukkeja miettiessä Cellu on yks ekoista jotka tulee mieleen. Ja siis siitä otetut kuvat on aina ollu mun lemppareissa c: Celeste kans rokkaa kaikki peruukit joit sillä on koskaan ollu!

3. Melody

Mellykkä tulis sit heti :( Sen eteerinen stailaus iskee muhun, ja viimevuosina oon alkanut pitää sen hahmosta kasvavassa määrin hehe. Se ois takuulla mun lemppari kuvattava, jotenkin just tän näköset nuket toimii mun tassukoissa parhaiten! Tbh Melody saattais kyl mennä kaikkien yli, äh, riippuis vibasta varmasti


4. Amanda

Jos mun pitäs ryöstää joku mun omaan kokoelmaan, se ois Amsku! Sen kustomit on vaan ihan absoluuttisen täydelliset. Lisäksi Amandan luonne on aina yhtä piristävä, pikkunen on vaan tollanen ihana päivänpaiste :c

5. Lili

Lili ois varmaan ihan jo hahmonsa puolesta yks mun suosikeista :c Se on ihana! Tykkään paljon sen rauhallisuudesta ja kypsyydestä. Lili ois takuulla sellainen persoona, jonka kanssa tulisin toimeen ja josta pitäisin myös irl. Se on kans ehdottomasti yksi mun lemppari-CWR:istä!

PS. Sun Taeista mun suosikki on Bruno! Vai pitäskö sanoo Wolf ghghgggf

* * *

Rakastan sun kuvissa eniten...

• Sun tunnelmanluontia. Sulla on ihan mieletön tapa rakentaa erilaisia ympäristöjä ja tunnelmia, ja oot niiden luomisessa todella monipuolinen. Sulla on niin monia erilaisia kuvia. Tykkään siitä tosi paljon.

Liikkeen tuntu! Oot mahtava luomaan liikettä sun kuviin. Se ilahduttaa mua tosi paljon! On aina ollut todella ilahduttavaa katsella niin kertakaikkisen eläviä kuvia.

• Valoja ja värejä! Osaat aina luoda ihanan kirkkaita kuvia, niitä katselee niin mielellään.

• Haluaisin niin paljon enemmän nähdä sun luontofiilistelyjä, ne taitaa aina olla mun lemppareita! Kaikki tällaset joita postaat vaan storyyn (mur) on musta ihan tosi kauniita, sellanen tyylikäs tunnelmointi onnistuu sulta kans ja mielelläni näkisin sitä enemmänkin!

• Siis haluaisin sanoa että sun ideoita, mutta jotenkin se tuntuu siltä että typistäisin sen mitä sillä tarkotan. Sulla on ihan mielettömiä ideoita sun kuvien taustalla, ja jotenkin tuntuu, että pystyt luomaan kokonaisia maailmoja sun kuviin.

• En vaan käsitä miten kenelläkään voi olla noin mahtavia proppeja ja sit vielä osaat käyttää niitä tosi osuvasti! Ja nyt kun oon nähnyt ne myös livenä, niin... joo :D Huhhuh. Vau

• Oot vaan niin tavattoman monipuolinen! Sulta onnistuu ihan kaikenlaiset nukkekuvat, ja se on valtavan ihailtavaa.

• Rakastan sun Disney-aiheisia kuvia! Tai ylipäätään leffakuvia. Oot mestari ottaan niitä, ja niistä tulee aina tosi tunnistettavia ja kauniita. Näistä mun lempparit taitaa olla kaikki Alice in Wonderland -teemaiset for obvious reasons tai sitten Frozen-kuvat! Ylipäätään oot tosi hyvä luomaan kaikkiin elokuviin liittyviä kuvia, ihastelen näitä aina! Muutenkin tämmöset teemakuvat piristää aina ihan valtavasti

• Oon aina tykännyt Celesten noitailukuvista paljon c': Niissä on aina propit ja tunnelmat tosi kohdillaan!

* * *

Annika,

mä voisin kirjoittaa tähän vaikka mitä, mutta koska sä tiedät, että kirjoitan sulle aina kirjeitä, aion pitää tän postauksen nukkeilupainoitteisena. Jos joku ois kertonut Sara 9v:lle tän harrastuksen alussa, että löytäisin tän avulla elämääni jotakin sellaista kuin sinä, en olisi varmaan uskonut. Me ollaan tunnettu noin kahdeksan vuotta, mikä on ihan uskomaton aika. Ollaan tutustuttu, etäännytty ja sitten lähennytty jälleen. On ajatuksena ihan mieletön, että nukkeilu on antanut mulle kaiken muun ihanan ohella myös mun kumppanin. Se tuntuu vaan niin suurelta ja uskomattomalta.

Olin tosi nuori, kun me tavattiin. Ihailin sua lapsena valtavasti, mutta ennen kaikkea halusin oppia tuntemaan sut oikeasti. Ne palaset susta, joita väläytit mulle blogin kommenttikentässä tuntui ihan kokonaan uudelta maailmalta mulle. Olin nuori ja innokas, mutta sä et koskaan aliarvioinut mua tai katsonut mun läpi niin kuin suurin osa ihmisistä mun elämässä on tehnyt. Sä kohtasit mut aina tasavertaisena ja pidit mua arvokkaana, ja musta tuntuu, että se muutti jo silloin jotain mussa. Sellasesta mulla ei juuri ollut kokemusta. Sä myös kannustit ja ihailit aina kaikkea mitä tein. Se lämmitti tosi paljon, koska en silloin voinut käsittää, miten kukaan muka aidosti piti mun asioista.

Mulla ei ole koskaan ollut näin tasavertainen olo ihmissuhteessa. Oon ihan aina kokenut, että jään paitsi siitä, mitä kaikkein kipeimmin tarvitsisin ja oon ajatellut olevani täydellisen viallinen ja rikki sen takia. Sä oot vahvistanut, että saan olla juuri sellainen kuin olen; sä oot ollu se, joka rakastaa mua ihan omana itsenäni.

Kiitos, kun olet, oon susta tosi kiitollinen joka päivä. Rakastan sua.

Hyvää syntymäpäivää ♥

<3 Sara

2 kommenttia:

  1. ÄÄÄÄ voi ei kiitos niin paljon tästä postauksesta, et uskokaan kuinka onnelliseks tästä tulin!! ;__; Oli hauska lukea, mistä kuvista ja nukeista oot nauttinu eniten ja millaset kuvat sua ylipäätään ilahduttaa. Ja nuo loppusanat sai mut herkistymään äähh, oot ihanin <3 Kiitos muru! Vaalin tätä postausta ikuisesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii teen niin mielelläni joskus lisää vastaavia c': <3 Ihanaa et tykkäsit, kiitoksia kovasti murunen!

      Poista