lauantai 30. joulukuuta 2023

Nukkesuunnitelmat vuodelle 2024

 Heya!

Ennen ensivuoden suunnitelmia tehdään pieni katsaus tähän vuoteen! Toteutuiko suunnitelmat, mitä tapahtui? Let's see!

VUODEN 2022 SUUNNITELMAT

Mulla on ihan aktuaalinen Popovy Sistersin nukke! Rakas pieni Varpu tuli toivotusti kotiin, enkä pysty sisäistämään sitä, että näin todella kävi.
Poison Girlin uudempi kustomi tuli erittäin onnellisesti kotiin! Siinä toinen maailman odotetuin tapaus. PG:istä oli vuosi sitten semmonen itku ettei tosikaan. Pitkän odotuksen jälkeen mulla on rakas Jodi!
✅ Mun haaveilemani custom-Tae (Kristian) tuli myös kotiin ja sekin itkettäää <3
✅ Rakas Linnea on kans kotona ja oon siitä niin onnellinen ;_; Toisin sanoen tänä vuonna olen iloisesti kotiuttanut paljon sellaisia nukkeja, joita olen toivonut tosi paljon.
✅ Mulla on maailman ihanin Noidanpenska-trio ja se tekee mut tosi iloiseksi! Freya kultasen sain commissionatuksi kesällä ja musta tuntuu ylipäätään, että oon ihan hurjan tyytyväinen tähän penskakolmikkoon. Lellikeitä kaikki.
✅ Tuli investoitua proppeihin ja vaatteisiin! Sain paljon proppeja murulta, pus <3 (Siis legit kaikki mun "proppihankinnoista" taitaa itse asiassa olla murun hankkimia...)
✅ Oon tosi tyytyväinen omiin kuviini nykyään! Enemmän kuin koskaan.
❌ Ei tullut hankituksi Peakswoodsin nukkea tänäkään vuonna. Eikä Twiglingiä. Eipä tosin olisi millään kyllä heihin rahaakaan ollut, että ei sillä. Joka vuosi joudun tuon Peakswoodsin syyseventin skippaamaan, koska yli 1k yhteen nukkeen syksyllä ei ihan istu </3
❌ En ikävä kyllä toteuttanut Parantajan tarinaa kokonaan </3 Mutta sillä ei nyt ole kiire, en paineista itseäni tämän kanssa.
❌ Ostin vähän odotettua enemmän nukkeja, mutta pysyin mielestäni tosi hienosti linjassa sen kanssa, että hommasin lähinnä suunnitelmien mukaisia nukkeja.

__

SUUNNITELMAT VUODELLE 2024

Okei, nyt on actually aika avointa menoa täällä. Nukkevuosi 2024, surprise me!

Mun päätavoite on se, etten hankkisi ihan hurjaa kasaa nukkeja. En aseta itselleni mitään tavoitemääriä, koska se ahdistaa mua, mutta budjetoin tarkemmin kuin aiemmin. En tarvitse ihan tuhansia nukkeja enää :'D Lähinnä olen pohdiskellut, että mun nukkejen ostaminen lienee atm eniten sitä, että tartun tarjoukseen, jos näen haluamiani nukkeja myynnissä. (Siis sellaisia, jotka ovat toisten ihmisten kokoelmissa, eli joitakin tiettyjä yksilöitä tai sitten tiettyjen artistien kustomeita.)

Pullip

Ömm höm! Mulla ei ole mitään liian spesifiä mielessä, täysin vaan going with the flow tässä. Noidanpenskan kustomit innostaa ihan hurjasti, ja eräs tietty hahmo olisi mulla mielessä nimenomaan hänen kustominaan. Mulla ei ole tästä mitään takeita tho, joten saa nyt nähdä! Mutta hän on mielessä 💜 Noidanpenskan kustomit kiinnostaa aina <3


Tää kollaasi ei oo virallisesti tätä postausta varten, mutta se sopii tähän :p Täs on lemppari-PG:t joka vuodelta

Lisäksi mulla on krooninen tarve PG:n kustomeille, etenkin nyt tuolle parin viimevuoden tyylille, jota 2021-23 alku edustavat. Mulle maistuisi tarpeen tullen myös ensivuoden PG, jos vaan oikeanlainen osuisi kohdalle. Tämäkään ei ole pakollinen. Legit mikään näistä ei ole, koska tää vuosi kohteli mua tosi hyvin ja yritän olla tuhlailematta.


Sit sellanen hauska uusi addition mun haaveiluihin, eli Nenndollsin kustomi! Mulla selkeesti kasvaa hinku saada tänne kaikkea sellaista, jonka tyylistä en vielä omista ollenkaan. Nuiden ylläolevien tyylinen ois oikeestaan ainoa, joka nappaisi. Nennillä on toi tosi tietty juttu, josta pidän. Ja siis todella mielelläni ottasin jonkun tosi värikkään. Mutta tääkään ei oo pakollinen, ja alkuvuodesta ei mahdu budjettiin at all :(

Sama itse asiassa myös Elfique Lunatiquen kans 🩵 Hän oli mun haavelistalla korkealla silloin, kun vuonna 2021 innostuin kustomeista tosi paljon! Tykkään erityisesti hänen gore-nukeistaan sekä sinisistä meikeistä c:

Eli oikeastaan mun nukkejen hankkiminen on atm vaan sitä et jos jossain tulee vastaan joku pitkään rakastamani nukke tai sitten tietyn tyylinen tietyiltä artisteilta c:

BJD


Nämä kaksi! Asael (vasemmalla, blondi) ja Kheri. Näistä oonkin jo ihan vuoden alussa puhunut. Mä haluaisin nukettaa vaan tosi rakkaita hahmoja (taikka sitten ultimaattisia haavenukkeja, kuten Varpu on).

Mä tiedän jo nyt, että mulla ei absoluuttisesti oo rahaa useempaan hartsiin ko nuo kaksi. MUTTA jos näin maagisesti käviskin, mulla on erittäin kova tarve Lillycateihin ja Peakswoodseihin! Yhä edelleen maistuisi myös Twigling Ingenue. Nääkin tosi tällasia hypoteettisia, enkä usko, että näihin riittää rahat. Mulla ei oo vuosiin ollu suunnitelmat näin auki.

Ja jos raha sallii, niin muutama vaatetilaus hartsipööpöille ois aina kiva!

Muu

- @moy_zakytokin mekot kiinnostelee aina, ja yhteen tiettyyn olisi jo pläänitkin mielessä <3
- Ylipäätään eeppiset mekot, nams
- Linnealle enemmän itsensä näköistä vaatetta! Kasuaaleja ja vaaleanpunaisia settejä!
- Kasuaaleja vaatteita ei oo ikinä tarpeeks. Oon keskittynyt eeppisiin mekkoihin, joten tässä on yksi selkeä puutos nyt sitten x)
- Haluan miljoona angoraperuukkia :p Halutahan saa, just nyt tiedän ettei budjetissa ois niiden menevää reikää ja muutenkin koitan vähän rajoittaa ostoksia
- Stock-asuja, joista etenkin Pullip Henri ois tosi tärkeä! Muita: Byul Hermine, Pullip Ala, Taeyang Tantus etc etc...

__

Tällaista! Kauheasti kaikkea ajatuksella "ehkä ja jos"! Hauskaa, että kerrankin meen näin avoimena uuteen vuoteen 💛

2 kommenttia:

  1. Näitä sun yhteenvetojuttuja ja haaveita on aina jotenkin tosi kiva lukea!
    Hirmu ihanaa, miten moni sun suunnitelma toteutui, niin hyviä ja tärkeitä hankintoja <3
    Toivon kovin, että ensi vuosi olisi lempeä, avoimin mielin uuteen vuoteen lähteminen kuulostaa oivalta ajatukselta! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa nähdä sut täällä, kiitoksia paljon kommentoinnista <3 Tää nukkevuosi oli tosi tärkeä. Toivon lempeyttä myös sun ensivuoteen <3

      Ihanaa uutta vuotta sinne!

      Poista