lauantai 1. elokuuta 2020

Kuusamo 2020

Heips ja hyvää elokuuta!

Mihinkäs se tämä kesä on vierähtänyt? Jotenkin tämä koko yo-kirjoitusten jälkeinen aika on ollut pelkkää voidia. Ihanaa, että on ollut kerrankin niin paljon aikaa, mutta samaan aikaan en yhtään tuppaa hahmottamaan. Kevään ja kesän raja on tosi häilyvä. Oon kinda vaan vellonut jossain jatkumossa tämän koko kevään ja kesän. Se on tehnyt kauhean hyvää.

Tulin juuri torstaina kotiin Kuusamosta. Vietimme siellä ihanat viisi päivää 💛 Kuusamossa tulee käytyä yleensä joka vuosi. Viimevuonna kävin Atlasin ja Mercuryn kanssa! Se paikka on mulle jotain ihan uskomattoman suurta ja rakasta. Palaudun ja toivun siellä. Se on mulle aina eräänlainen koti. Tääkin vuosi Kuusamon kanssa tuli kovin tärkeään kohtaan <3

Tänä vuonna mukana olivat uutukaiset Valve ja Ilta! Kävimme matkalla koukkaisemassa yksiöstäni (johon en ole vielä muuttanut heh) postit ja siellähän oli sitten peruukki Valvelle :> Tuo Valven esittelypostaus on siis tehty Kuusamosta käsin! Olen onnellinen siitä, että sain ottaa mulle rakkaasta nukesta ensimmäiset kuvat maailman rakkaimmassa paikassa.




Pohjoiset maisemat vaan palvelevat tätä tapausta niin hyvin!





Voi mun tuulitukkaani </3 Oli kieltämättä hyvä idea ottaa korkealle tunturiin mukaan ne kaksi pörröpäisintä tapausta! Valintoja on tehty... :'D Näistä on "pieleen mennyttä" kuvamateriaalia postauksen lopussa!



Tää vois olla jonkun levyn kansi :''D Mitäs mä sanoinkaan siitä tukasta?







Sisarukset tuulta vastaan taas kerran




Tädin mies pääs näemmä kuvaan, no ei se mitään


Okei mut valokruunu :c Täst kuvasta tulee moni mun tarina mieleen. Vaikka tukka onkin aikamoisessa tuiskeessa, tykkään tästä varmaan eniten.








Suututtaa, kun Ilta on niin kaunis. Mun pitää ehdottomasti paneutua syvemmin sen hahmoon! Se jotenkin puhuttelee mua kovasti. Bondaan nukenkin kanssa tosiaan ihan hirveen hyvin :c Rakas








Nää on kans mun lempikuvia reissusta! <3





Oh hei vau, ne suostuvat olemaan samassa kuvassa ja näinkin lähekkäin! Yritin ottaa sellaisia kuvia, joista niiden ihmissuhde tulisi ilmi, mutta en päässyt vielä ihan sinne, minne halusin. Valven on tarkoitus olla tässä vähän sillä idealla että ähhäh veli minäpä tiedän sinusta ihan kaiken. Ja Ilta ei tykkää :/


Näettekö miten paljon Ilta haluaa olla tässä kuvassa


Valve on tosiaan puhtaasti kiusoitteleva isoveljeään kohtaan. Se ei koskaan anna Iltan unohtaa, että se tietää siitä niin karmeita juttuja, että voisi pilata sen elämän koska vaan. Valve ei ole mitenkään ikävä olento, mutta jestas kun nämä kaksi eivät vaan pidä toisistaan. Molemmat pitävät yhteisestä veljestä, Kajosta, mutta aivan eri syistä D: Valve haluaisi vain suojella Kajoa Iltalta, mutta Ilta sen kun obsessoi...





Näissäkin enemmän sellainen fiilis, että Valve vaan nauraa Iltalle D;













Tollanen ihana uhrikivi D: Niin esteettinen





Rakastan heitä niin paljon ;-; <3


Ja vielä bonuksena tunturikuvauksen huiput:


Mäkin, Valve, mäkin...


Iltaa ei kiinnostanut olla siskon kanssa samassa kuvassa, heippa


Teiniminä olisi ollut ihan kikseissä tän tyyppisille kuville, mut vähän saattoi, tuota noin, tulla nuo hiukset tielle :''>


Ei siel tuullut, what do you mean

* * *

Nämä erittäin tosissaan otettavat metsämöllit kiittävät ja kuittaavat tältä erää! 💛

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! <3 Ilta ja Valve ovat söpöjä. 0v0

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia sisaruksista! Pörröpäitä on kyllä aivan kamala kuvata tuulessa :D toisaalta heissä on jotain todella mystistä liehuvine hiuksineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3 Ihanaa, että tykkäät ^^ Kieltämättä tuli kyllä ihan uudenlainen twisti näihin kuviin tuulitukkien myötä!

      Poista
  3. Tätäpä olikin viihdyttävä lueskella ja seurata ihan loppuun saakka!

    Musta noi tuulikuvat ja tollaset satunnaiset hölmöilyt sekä heitot tualla välissä olivat tosi hyviä:"D Valven mekko on muuten ihana..

    Ja vihreiden hiuksien (entisenä) omistajana tykkään hänen omiensa väristä hirveästi 8)) <3 harvoinpa näkee nukeilla vihreitä hiuksia!!

    Ihanaa, että pääsit kuvaamaan kaksikkoa noin upeissa maisemissa! Nää on tosi nättejä kaikki ^^ (Etenkin se valokruunu kuva oli aivan mahtava!!)
    Aina on kiva, kun pääsee kuvailemaan erilaisiin ympäristöihin! Noi kaks sopivat tonne hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti jälleen kovasti! ^^ Vihreätukkaiset nuket on jotenkin ihan mun lempijuttu (köhköh miten niin mulla on niitä jo... kolme? vau)!

      Poista