tiistai 14. helmikuuta 2012

Life, don't kill me like this.... ;w;"

P053_04_R

Noniin. Elämäni on lopussa. Hemmetti vieköön, Groove julkaisee Meiko-pullipin juuri kuin suunnitelmat oli selvillä !! Ja vielä pahempaa - joudun kärsimään ja kuolemaan surullisena, koska Spectra Vondergeist ei ole vieläkään suvainnut saapua kätösiini ! ~ ;______;" Nukke tuli jo kerran Suomeen, mutta pikkuiseni ei suvainnut odottaa, että tulen ostamaan hänet, vaan hän joutui jonkun rännnndömiukkelin ostoskärryihin ;w; Julmaa. Hyyyvin julmaa.

Anyways, oon nukkesuunnitelmien kannalta umpikujassa, koska tahdon tottakai obitsu-BJD'n, Ain (mallia en kerro...) ja RAPV'in. Hyyyvin julma tämä elämä. Jokatapauksessa, ajattelin ensin ostaa obitsu-BJD'n ja sen jälkeen pyytää Aita joululahjaksi ~ ( tytön nimi on sitten tarkoituksella "rakkaus" ! ).

Ja sit viä yks juttu. Mun synttärit on kohta. Lahjaksi en saa mitään mainittavaa. Tai no saan tietysti, nimittäin KAKSI UUTTA NUKKEA. Yksi Little Pullip ja yksi Monster High~ Kumpikin tosi tärkeitä juttuja nukkeperheessäni. Synttärithän mulla on siis 28.2.

Juttujahan piti olla enää vain yksi, mutta niitä olikin kaksi.... heh... :"D No, pidän pientä taukoa Pullip-nukkejen kuvauksen suhteen. Kuvaan niitä vasta, kun saan sen Littlen. Siihen asti saatte tyytyä pelkkiin Monster High -aiheisiin postauksiin ! ~

XOXO: Miku-chan & neitoset ♥

PS. Tahon Spectran. Tahon Spectran. Tahon Spectran. Tahon Spectran. HEMMETTI VIEKÖÖN MÄ TAHON SEN.
PPS. Pelastakaa mut ja ostakaa mulle Spectra <3

+ hyvää ystävänpäivää ! <3

2 kommenttia:

  1. Mäkin haluun Spektran >w< ~
    Mutta niinkuin yhestä blogista luinkin: " Paljon nukkeja, vähän aikaa ~"
    Hyvää ystävänpäivää sullekkin ystäväiseni ^w^ ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, aivan... ,___, Jospa se vielä Suomeen ennättäisi ? ~ C.A. Cupid saa tulla suomeen myös, sentapaista Amortyttöstä olen etsinyt enemmän kuin kauan! ~

      Poista