sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pink and white

 
Heips!
Pidin spämminukkekäyttäjälläni @almostsade (piilomainonta jee) Instagramissa pienen Q&A:n, jonka vastaukset kokoan nyt tähän postaukseen! Kiitos kaikille kysymyksistä. c:
 
Kuvatarinanikin voi muuten käydä vielä lukaisemassa edellisestä postauksesta, olisi kiva tietää, mitä mieltä olette! Edellisestä kuvatarinasta kun pääsi kulumaan hetki sen vuoksi, ettei tehnyt mieli kuvata enkä omistanut vielä Sadea.
 
Mutta nyt kysymyksiin!
 
 
Milloin aloitit nukkeilun, ja mikä oli ensimmäinen nukkesi?
- Aloitin nukkeilun vuonna 2010 joulukuussa. Ensimmäinen nukkeni oli (ja on) Pullip Naomi!
 
Tykkäätkö Kilalasta?
- Kilala on varsin hurmaava kauppa, olen siellä kerran käynyt. Pidän ihan hyvänä asiana, että varsinkin nuoremmille nukkeilijoille on helposti nukkeja saatavilla. (Joskin tässä on varjopuolensa, mutta ei siitä sen enempää) Tahtoisin pian taas uudestaan, sinne kun on ilmaantunut paljon ihania vaatteita ja asusteita nukeille.
 
Lempikirjasi?
- En ole tainnut lukea sitä vielä! Yösirkus muutti omaa kirjoitustyyliäni melkoisesti ja pisti ajattelemaan, se on ollut yksi suosikeitani. Varistyttö-trilogia myös, ah. Ja kasvoin Percy Jacksoneiden, Harry Pottereiden, Soturikissojen, Nälkäpelien, Varjojen kaupunkien ja Divergentin kanssa. (Ja aika monien muiden...)
 
 
Mitkä ovat unelmastockvaatteesi?
- Prupaten ja Nellojen, ää D: Joujou myös.
 
Montako nukkea tulee vielä?
- Saanko skipata tämän kysymyksen ja mennä häpeämään sitä, etten yksinkertaisesti osaa asettaa itselleni rajoja nukkejen määrässä. Kunhan niitä ei tule kauhean paljon yli kolmenkymmenen.
 
Miksi oot vaan paras?
- Errr, en itse koe asiaa siten, mutta kiitos valtavasti ;-;
 
 
Vinkkejä muille nukkeilijoille?
- Älkää ikinä stressatko tästä harrastuksesta, stressi ei kuulu nukkeiluun. Jos nukelle ei sovi peruukki x, tai et jaksa kuvata juuri jonain tiettynä päivänä, ei hätää. Pidä taukoa, jos ahdistaa tai ei huvita. Jos fiilis ei palaa pitkään aikaan, ehkä nukkekuvien katsominen tai uusien kustomeiden hankinta auttaisi? Ja jos olet epävarma nuken myymisestä, anna se hoitoon kaverillesi (sikäli sinulta löytyy sellaisia ystäviä, joille voit väliaikaisesti nuken majoittaa) ja katso, pärjäätkö ilman.
 
Mistä aiheista sun kanssa voi keskustella?
- Puhun melkein mistä vaan, kaikesta saa jutella! Nuket, tarinat, kirjoittaminen, eri sarjat ja elokuvat, kirjat, vaikka karvamadot, jos siltä tuntuu. :'D Olen aika rento ihminen.
 
Mikä on suosikkisi omista nukeista?
- *sobs* Ei tähän saa vastata! Vaihtelee usein. Edriel saattaa hyvinkin olla, Avalon ja Sade myös... Ja kaikki Dalit. Okei, ne on kaikki rakkaita?
 
Miksi juuri Shinku oli niin pitkään grail?
- Obsessoiduin siihen pahemman kerran nukkeilun alkuaikoina, joten siitä tuli minulle ikään kuin yksi motivaatio jatkaa nukkeilua niin pitkään kuin mahdollista. En osaa nimetä yhtä tiettyä seikkaa, joka minua nukessa viehättää. Koko olemus on aina tuntunut siltä täydellisimmältä mahdolliselta.
 
 
Minkä nuken haluaisit seuraavaksi?
- Mir! Ja myös Cinciallegra, Mad Hatter in Steampunk World sekä Cheshire Cat in Steampunk World. Voisin luetella ikuisuuden.
 
Mistä kannattaa ostaa peruukeita, missä on hyvälaatuisia sellaisia?
- Leekeltä nyt ainakin, Cancaniltakin minulla on pari.

Käykö sinulle koskaan niin, että katsot nukkea ja itket, koska se ei ole kiva? Sitten katsot sitä päivän päästä ja tykkäät taas.
- Varmaan viikoittain. :'D Ripsien määrä ja peruukit yleensä auttavat siihen, jos en saa jotakin nukkea näyttämään sitten mitenkään kivalta.

Miten sun nukkejen asuminen jakautuu niiden todellisuudessa? (Ei siis lasketa sitä, miten ne ovat nukkekaapissa.)
- Tarinakunnittain oikeastaan, eli suunnilleen näin:

Tsukiko, Grell ja Hinata asuvat samassa asunnossa, jonka toisen puoliskon Grell ja Tsukiko ovat vallanneet, toisessa puolestaan asuu Hinata. (Ja asui myös Mona, mutta no, Mona kuoli monen asian seurauksena. Saatte tästä kuvatarinan noin neljän vuoden päästä :'DD) Rima myös vierailee tässä asunnossa silloin, kun pääsee töistä. Muutoin hän majailee taivaassa.
Shirei ja Lucifer asuvat omassa asunnossaan, joka sijaitsee kohtuullisen matkan päästä näiden aiempien asunnosta. Lilia on myös muuttanut Avalonin kanssa omaan, pieneen asuntoonsa.
Loput nukeistani ovatkin sitten käytännössä tähän "perusporukkaani" liittymättömistä tarinoista, eli he eivät todellisuudessa olleet edes samaan aikaan olemassa, saati sitten samassa kaupungissa.

Onko nukeillasi jokin tietty hierarkia?
- Hinata pyrkii pomottelemaan ihan kaikkea, hän on luultavimminkin ylimpänä. Parempi kysymys, kuinka moni oikeasti uskoo hänen vaikutusvaltaansa...
Muissa tarinoissa Edriel määrää käytännössä kaikesta (köhköh). Ja mitä Parantajan tarinaan tulee, niin enpä taidakaan sanoa mitään, sillä se voisi spoilata vielä jotain. B)

Millä nukeilla on mielestäsi näteimmät meikit?
- Omistan onneksi suurimman osan niistä nukeista, joiden meikkejä pidän viehättävimpinä. Eos, Shinku ja Lunatic Queen ovat omaan silmään ehdottomasti kauneimmat nuket, jotka keksin. Kirschen ja Prunellan meikit ovat myös kovin aistikkaat! Icarus ja Elisabeth ihastuttavat myös kuolleilla ja kylmillä värisävyillään. Ja hmm, Mirin tummansävytteisestä meikistä tykkään myös kamalasti!

Minkä tyylisistä nukeista tykkäät yleensä?
- Yleisemmin nuken meikissä täytyy olla jotakin aistikasta. Sellaista, joka kiinnittää huomioni ja saa minut näkemään useita kustomyhdistelmiä kyseiselle nukelle. Lunatic Queen esimerkiksi on sellainen nukke. Lisäksi vähän tummemmat ja yksityiskohtaisemmat meikit ovat useimmiten enemmän mieleeni kuin sellaiset herkät pastellisävytteiset. (Toki minulla on tämä pastelliporukkakin unelmissa: Kiyomi, Miku LOL, Prupate... Ah. Sellaisille nukeille ei vaan useimmiten ole itselläni mitään toimivia hahmoja.)

Pidätkö BJD:istä?
- Ehdottomasti! En vaan osaisi omistaa sellaista, en ainakaan vielä. Ihastelen kyllä usein muiden BJD:itä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti