maanantai 19. helmikuuta 2018

Days in the sun























-----

Tervehdys kaikille! Mitäs teille kuuluu? 

Itse olen eksynyt pahasti koulukiireiden ja kirjoittamisen maailmaan, kuten aina. ^^' Kirjoittamisen parissa viihtyilen, koulukiireen en niinkään. Nukkeilu kuitenkin innostaa taas kovaan tahtiin, lienevätkö hyvät kelit vaikuttaneet asiaan. Joka tapauksessa inspiraatio hyrräilee taas oikein hyvällä vauhdilla, toivottavasti ehdin kirjoitusprojektiltani ja kouluhommiltani vähän kuvailemaankin. Tässä kuitenkin näitte muutaman päivän satoa! Miwaa on tehnyt mieli kuvata jo pitkään, Callistraa, Shireitä ja Luciferia kuvalsin ihan impulssina tänään, kun näyttivät niin nätiltä auringonvalossa.

Koetan kehitellä jonkinlaista kokonaista shootintapaista tai vaikkapa tekstipostausta tässä lähiaikoina! Niiden parissa nähdään taas, hyvää mahdollista hiihtolomaa alkoi se sitten jo nyt tai myöhemmin! <3

PS. Yksi behind the scenes -kuva ja peura. Koska peura.



Kuvausympäristöni näytti oikeasti tältä. :'D Miwa tykkää kyykätä kirjahyllyni päällä, kun ei tuo tyty muuallekaan oikein mahdu ja on tuossa kivasti näytillä.

6 kommenttia:

  1. Vitsi kuinka nättejä kuvia!❤ Nuo eri suuntiin risteilevät valojuovat on tosi ihanat kuvissa ja onnistuneissa paikoissa niin, että kuvat eivät ole ylivaloittuneita.
    Mulla menee ihan hyvin, enää muutama päivä ja sitten onkin hiihtoloma!!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! <3 Onneksi hiihtoloma alkaa ihan pian!

      Poista
  2. Auringonvalo tuo kivan tunnelman näihin kuviin, tykkään! Shirei ja Lucifer on kovin suloisia yhdessä ♥ Ja pakko sanoo et sun piirustukset tuossa viimeisessä kuvassa näyttää mielenkiintoisilta ja inspiroivilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitokset <3 Piirrokset taitavat kaikki olla vanhoja koulutöitä, näkyy muunmuassa peruskoulun lopputyöni tuolla.

      Poista
  3. WOW!Mä olin ihan varma että kuvat on ulkana otettuja kunnes viimine-kuva-paljastus, koska upeasti talletettu valostus. Hiihtoloma alkaa mulla tälläviikolla,jospa ne aurinkoiset kelit löytäis tännekkin.

    VastaaPoista