maanantai 29. kesäkuuta 2020

Rikas mies jos oisin

...eli toisin sanoen tervetuloa haaveilupostaukseen!

En tiedä kuinka moni teistä muistaa vielä, mutta ihan joskus bloggailun alkumetreillä nukkebloggaajilla oli tapana tehdä jos jonkinmoisia haaveilupostauksia blogeihinsa. (Mulla on joka kerta liian vanha olo kun sanon jotain tällaista, ja silti oon ihan fetus vielä??? Sos) Mä haluan nyt tehdä sellaisen pitkästä aikaa! Kokoan yhteen postaukseen kaikki realistiset ja epärealistiset nukkesuunnitelmat, joita mulla on nyt tai tulevaisuudessa.

Osa tän postauksen nukeista mulle on in fact jo tulossa, mutta en vielä spoilaa, että ketkä ;))) 💛

Teen tähän jaottelun, jotta tätä on helpompi seurata:

- Nuket, jotka varmasti vielä haluan hankkia
- Nuket, jotka ehkä haluan hankkia
- Nuket, joista vain haaveilen

Ja tällä kertaa pitäydyn vain Pullip-perheen nukeissa, muista sitten oma postaus joskus erikseen. Aloitetaan!

* * *

Nuket, jotka varmasti vielä haluan hankkia

Pullip

20607

Another Queen

Tämä nukke on ollut haaveissa jo jonkin aikaa! Muistan, että en lapsena lämmennyt juurikaan sen värivalinnoille ja asun rakenteelle, mutta olen n. edellisen viiden vuoden ajan hinkunut kovasti tämän nuken perään. Viimevuosina niinkin kovasti, että siitä tuli Kirakishoun ohella ykköshaaveeni 💛

Rakastan nukessa sitä, miten voimakkaat meikit sillä on. Vahvat meikit ja tumma iho ovat kaunis yhdistelmä! Nuken koko look on vaan niin hieno, että tätä tuskin raaskisi edes paketista ottaa ;-; (Se pakettikin on saakelin kaunis!) Tällä nukella on mulle jo suuri merkitys, äää. Iso iso haave <3

Suiseiseki

Suiseiseki 2007

Vanhemmat Rozen Maiden -Pullipit haluan jokaisen. Suiseiseki on viimeinen puuttuva RMZ-lapsi! En voi uskoa, että ollaan jo vuodessa 2020 eikä se vieläkään istu hyllylläni. Tämänhän piti olla yksiä ihan ensimmäisimpiä nukkejani yhdessä Souseisekin kanssa.

Rozen Maiden -nuket ovat varmaan muuten eniten sydämen asia mulle koko tässä harrastuksessa. Kaikkein parhaat koskaan <3 Ja nimenomaan vanhat Pullipit siis.

seila

Seila

Siis äää! Tätä olen katsellut jo vuosia. Mulla oli sille suunnitelmia jo silloin, kun se julkaistiin. Aina jäi hankkimatta D: Olen päättänyt, että hommaan nimenomaan Seilan enkä esim. Lauraa. Maltan kyllä odottaa siihen saakka, että sen löydän. Tällaiset utuiset ja synkät nuket puhuttelee mua ehdottomasti eniten.

Wilhelmenia

Wilhelmina

Joo siis voihan prokrastinaatio ,__, Olen hinkunut tätä nukkea kamalan kauan, mutta en ole vain saanut aikaiseksi vielä. Tummanpuhuvasta meikistä saisi vaikka mitä hauskaa irti. Plus kaikki kauneimmat nuket Instassa ja Flickrissä ovat aina Wilhelminoja? ;__; I just love her!

Taeyang

20603

Another King

Voi että näiden Anotherien kanssa. Lompakko ja sielu kiittävät ja niin edelleen. Mutta kun ne ovat upeita kaikki! Tänkin nuken detaljit ovat ihan mielettömät. Tässä parasta ovat ehdottomasti tummat huulet ja kulmien muoto! Silmämeikkikin on mielettömän kaunis. Ehdottomasti kauneimpia Taeyangien faceuppeja ikinä, kun lähtee tarkemmin tarkastelemaan. Kohti perikatoa tällaisten haaveiden kanssa ja silleen.

112177

Natsume

Voi eikä ;-; Samaan kategoriaan menee kuin Seilakin: utuinen ja dreamy faceup. I'm in. Natsume on ollut listoillani todella pitkään. Sillä on muokattava yleislook ja ihan rutosti kaikkea mukavaa mukana. (Se tuoli ja sello, iiks <3) Niin kaunis! Tästä saisi kans ihan hurjan nätin jollain utusilmillä ja valkealla peruukilla. Nyyhkis.

* * *

Nuket, jotka ehkä haluan vielä hankkia

Pullip


20580

Blanche

Juu, no tätähän on kans prokrastinoitu. Mukavasti yhdistyy Blanchessa neitseellisyys ja vähän tummempi meikki. Kauhean kaunis, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Olen aika varma, että haluan tämän vielä.

20254

Cornice

Ei suinkaan pakkohankinta, mutta yksi niistä, jotka haluaisin fullstockeina hyllyyn heilumaan. Tyyli iskee ja kovaa. Nuo huulet <3



20606

Another Alice

No jos kerran King ja Queen, niin kyllä tämäkin ;-; Ei vaan ihan niin korkealla haaveissani kuin kaksi aiemmin mainittua. Sen nassu ei sykähdytä samalla tavallani. Tämä on muuten mun toinen lemppari-Alice kaikista itse Liisoista. (Toisen mainitsen myöhemmin tässä postauksessa.) Joo, Anotherit ovat vaan sydämen juttu mulle <3

Isolde

Isolde

Sarjassamme aivan sairaan kaunis!! En usko hankkivani, mutta jos törmäisin kohtuuhintaan, en harkitsisi kauaa.

Neo Noir

Neo Noir

Tämä malli unohtuu helposti. Yksinkertaiset ja kauniit kasvot. Nudehuulet <3<3 Plus onhan tämä kauhulook nyt vaan tosi hieno. Tän mä olen kahdesti jo melkein napannut, mutta livistänyt viime hetkellä.

bonita

Bonita

Stock-Bonita on lahja tälle maailmalle! Ai että. Muistan, että aikanaan sellainen käyttäjä kuin da hae cho omisti tämän nuken, ja ihailin sitä aina hänen blogistaan. Pidän lolita-Pullipeista erittäin paljon, ja tämänkin varmaan kohtuuhintaisena kotiuttaisin.

ludmila

Ludmila

Jälleen kerran yksi sielukas faceup. Asuhan tällä on mitä hirvein, mutta värikkäät meikit ovat aina mieleeni!

LOL Miku

Miku Lol

Tämän olen kans jo kahdesti meinannut pelkästään tämän vuoden puolella yolottaa. Se ensimmäinen kerta harmittaa, olisi pitänyt vaan ottaa! :'D Suosikki-Mikuni ja ainoa Miku, jonka haluan. Jäisi kenties jopa stockiksi, koska pidän Mikusta hahmona. (Vocaloid-phase ei koskaan kuole!!)

Se seiloriasu on suosikeitani koskaan, oispa! (Let's be honest, haluan tämän osittain sen takia)

Regeneration Principessa

Principessa

Taas kerran: tummat meikit <3

Midnight Velvet

Midnight Velvet

Tänkin mä oon tänä vuonna melkein tilannut! :'D En vielä ainakaan, mutta kyllähän tässä ehtii vielä. Olen itse asiassa rakastunut tähän vasta vähän myöhässä. Mainio stock-asu ja tummat meikit, mitäs tähän lisäämään. Mulla ois tälle aika villi look mielessä, jos tän hommaisin. Pitäisi ehkä ihan senkin takia.

1Princess Rosalind

Princess Rosalind

Syytän taas Instagramia. Muutama liian ihana yksilö on saanut haluamaan tätä ihan toden teolla. Voi, mitkä silmämeikit tällä onkaan!

Regeneration Noir

Regeneration Noir

Juuh, taas se tumma meikki... :'D Tällä on kyllä ihana stock-asukin! Yksi suosikeistani. Pitäisin hands down itsekin.

Taeyang

20760

Tin Man

Taas yksi fataali Instagram-seikkailu ja se oli siinä. Tässäpä malli, jota en olisi ikinä osannut kuvitella haluavani, mutta minkäs mahtaa. Se on ihana! Tästähän saisi vaikka mitä! Jestas mitkä mahdollisuudet. Jos hyvin käy niin ihan oikeasti menen ja ostan tämän kohta, ei olisi edes pahan hintainen, kun tsekkasin. Ei mitään hajua mikä tässä viehättää, jotenkin vaan kokonaisvaltaisen symppis otus.

20594

Alberic

Tästä syytän ehkä vähäsen Oonaa ja hänen ihanaa Nickiään ;-; <3 Alberic hukkuu stock-kamojensa alle, mutta on todellisuudessa yksi kauneimmista Taeista. Sillä on tosi tosi kaunis silmämeikki <3

19067

Gyro

Olenko jo maininnut steampunk-mieltymykseni? Jos en, kerron sen nyt! Upea asu ;-; Ja upeat silmät. Nuo valkoiset osuudet meikistä ovat tosi kivat. Muokkauksellinen ja kaunis nukke. Tästäkin on liikkeellä niin upeita yksilöitä että itkettää.

39106

Wayne

Waynen piti olla nukkeilun alkuvuosina mun ensimmäinen Taeyang. (Sen nimi olisi ollut Mel) Vieläkin tykkään sen meikistä paljon, tällaista harvoin näkee. 

40986 (1)

Lunatic White Rabbit

AIW-obsessiostani tuskin tarvitsee avautua :'D Haluan tämänkin ihan stockeineen päivineen. Tuo liivi ja maski ja hattu ja kaikki aaahh <3 Also iso iso miinus niille, jotka inhoavat tämän punaisia huulia! Nehän ovat ihan paras osa koko nukesta!

134572

Twilight Destiny

...ja taas on syyttäminen instaa. Järkyttävän kivat alaripset. Ei mulla muuta. Tämänkin melkein jo hankin tänne.

T258_04_mail

Albireo

Siis vau, mikä meikki taas! Yksi ainoista uusista nukeista, joista todella pidän. Tuo sinisyys miellyttää paljon, samoin voimakkaat kulmat ja silmät. Ah. Kaunis on tukkakin jo ihan stockina. Melko varmasti nappaan jossain kohtaa hänet meille.

Dal

18816

Ende

Ainoa Dal, jonka aika varmasti hankin vielä. En enää oikein haluaisi Daleja hankkia, kun kuvaan niitä niin vähän, mutta pakkohan mun on omistaa koko vampyyrinelikko. Endekin on niin hiton kaunis. Sen värimaailma on tosi tyydyttävä ja helposti muokattavissa. Tod. näk. viimeinen Dalini sitten joskus.

20587

Cinnamoroll

Ah baby! Tosi suloinen, muistan haaveilleeni tästä joskus paljonkin. Nyt, kun en enää niin paljon Daleista perusta, en usko, että tulen hankkineeksi. Oranssihuulinen Dalhan minulta jo löytyykin.

40988

Lunatic Alice

Kas tässä se toinen lemppari-Aliceni!! She 💛 Ihana äkäpussi. Tykkään AIW:sta niin paljon, että voisin hommata tämän ihan jo sen takia. Yksi kivoimmista Dalien stock-lookeista.

* * *

Nuket, joista vain haaveilen

Pullip

Diabolo-Menthe1307465853

Raphia

Tämä ihan vain, jos ikinä hankin Cornicen. Molemmat stockeina vaan hyllyyn. Ei miellytä niin suuresti kuin Cornice, mutta rakastan stock-asua ja yleislookkia.

f523_1

Panda

Olen viimeaikoina alkanut kovin lämmetä Pandan kauniin raikkaille meikeille ♡

20582

Aquel

Taas yksi nukke, joka jäi lapsena hankkimatta. Söpö, ehdottomasti, mutta ei must have. Asu on kans aivan ihana.

Hello Kitty

Hello Kitty

En vieläkään osaa sanoa, pidänkö tästä nukesta aidosti vai olenko vaan sen suloisen stock-lookin lumoissa :"D Ihana tuo sen asu ainakin on! Tästä haaveilin nuorempana kovastikin. En ehkä enää hankkisi, koska se ei lopulta istu täysin nukke-estetiikkaani. Vaatteet kyllä haluaisin.

6301

Shinku 2006

...jep, eli sama Shinku, joka mulla jo on :'D Jokin osa mun päässä huutaa että hanki kaikki Rozenit stockeina hyllyyn noiden omien lisäks jo. No hankin vielä joskus, stock-Shinku on paras olemassaoleva nukke. Ei nyt mikään ykkösplani mut sarjassamme vanhana ja vähän varakkaampana sitten

ALa

Ala

Jotenkin oon tänkin ihan missannut? Pari kertaa olen tämänkin jo nuorempana hankkinut, mutta se sitten vähän jäi. Mitä upein stock-asu ja vihdoin rehellisen ruskea meikki. Se on tosi kaunis. Kyllä minä ainakin tämän asun huolisin.

20572

Dita

Yksi nostalginen tapaus taas! Niiin söpö stock-asu, ottaisin vähintään sen ihan heti ;-; Tästäkin tulee kivoja muistoja mieleen.

Cinciallegra

Cinciallegra

En hanki tätä, jos hankin Blanchen, sen verran samaan kategoriaan menee mulla. Mutta kamalan kaunis hän on <3 Nuo huulet!! Vanhat vähän tummasävytteisemmät nuket miellyttää aina.

Kaela

Kaela

Jossain kohtaa droppasin tämän. Tykkään oransseista huulista ja kulmien asennosta, mutta en ole ihan ensimmäisenä hankkimassa. Sarjassamme haluaisin, mutta haluan monta muuta paljon enemmän ja tällä nukkemäärällä ei ihan jokaista repeä hankkimaan...

Yuki

Yuki-chan, Poster version

Ja taas tuplat. Tämän kyllä hankin vielä ihan full stockina, se kun on yksi lempimalleistani ikinä. Mulle on muodostunut pieni ongelma tästä "haluan pitää sekä oman nukkeni että hankkia stock-version" -kuviosta D:

lunaticqueen

Lunatic Queen

...ja sama homma täällä. LQ tosin tulee osaksi jotain tulevaisuuden AIW-alttariani. Haluan siihen useammankin AIW-Pullipin. Plus LQ on vaan mun lempinukkejani muutenkin, mulla vois olla niitä vaikka kymmenen ja silti löytäsin lisää kustomi-ideoita vaikka millä mitalla.

banshee

Banshee

Rajaukset <3 Ja kulmat. Niin monimuotoinen faceup.

yomi

Yomi

Inhosin joskus ihan palavasti :"D Miksi ihmeessä? Upea se on!! Taas yksi, jolla on mieletön meikki ja kalpea iho. I might have an aesthetic.

Regeneration Fantastic Alice

Regeneration Fantastic Alice

AIW-alttariin tämäkin. Maybe one day ♡ Accuratein Alice, joka on! Oispa mulla tuo asu edes.

Alice du Jardin

Alice du Jardin

Tästä tykkäsin julkaisun aikaan ihan sairaasti! Söpöli meikki ja kauhean kivat stockit. Ehkä tääkin saisi pysyä ihan stockina? Minttuversio on kiva myös, mutta alkuperäinen se olla pitää.


Ririko

Ririko

Ääh, Riri on ihana. Sillä on jumalaiset silmämeikit ja tosi vaikuttava stock-asu! Ihanan fataali kaunotar, mutta niin vaikeesti saatavissa että tuskin ihan ykköshankintani on.

P222_02_mail

Kumiho

Ymmärrykseni mukaan tämä myi aika nopeasti loppuun? Kumiholla on tosi erilainen faceup verrattuna oikeastaan ihan mihin tahansa nukkemalliin. Tämä minun olisi tehnyt mieli hommata silloin, kun se julkaistiin, mutta en nyt sitten koskaan niin tehnyt. Tässä miellyttää taas kerran ihan koko stock-ulkonäkö.

P-233_1_mail

Margrethe

Tunnustus: loin hahmon tämän nuken ulkonäön pohjalta! (En siis tälle nukelle vaan ihan muuten vain.) Punainen asu ja letit miellyttävät paljon. Myös aivan ihanat ripset! Kaikki oikeudet Margrethelle, joka sai huulista ihan kohtuuttoman paljon vihaa niskaansa. Tämähän on aivan ihana :(

FIGURE-059027_01

Eclata

Tätähän ei ole vielä julkaistukaan, joten saatan vielä muuttaa mieleni. Olen kuitenkin innoissani uudesta tannista nukesta! Silmämeikki on hurjan nätti ja yleinen sävymaailma sievä. Omistajakuvia odotellessa!

Taeyang

20244

Edward Scissorhands

En ole mikään elokuvan ylin fani, vaikka se onkin esteettinen ja sen katsoi mielellään. Siksi tuntuisi vähän hassulta hankkia sen perusteella tehty Taeyang. Minua kuitenkin miellyttää nuken yksityiskohtaisuus (nuo kädet, aaaa) ja tumma meikki + kalpea iho. (Ai miten niin estetiikkani toistavat itseään?)

19058

Maguna

Tässäkin vähän erikoisempi meikki sävähdyttää. Hyvä värimaailma kasvoissa!

20762

Scarecrow

Tämän mallin kuolaamiseen on vaikuttanut ehdottomasti eniten Oonan ihanainen Korppi 8) Tosi suloinen ötö, tykkään siitä miten sympaattinen tämä nukke on. Nuo huulet ovat ilmiömäisen nätit myös livenä. Äähkis. Mitäs, jos vain yolottelen Tin Manin ja tämän joku päivä? :'D Näitä myydään ihan ok hinnoilla, joten... what if?

75940 (1)

Alfred

Olen aina pitänyt tämän nuken estetiikoista ja tummista meikeistä! Parhaalla ystävälläni on Alfred, ja olen sitä monesti päässyt livenä käsittelemään. Kaunis poika. Joka kerta jaksan ystävälleni ihastella, kuinka käytännölliset ja kivat stockit tällä on. Nyöritetyt saapikkaat!!! Omien Taejeni stock-kengät ovat mostly ihan kamalia joten nämä ilahduttavat kovin. Tumma meikki myös puhuttelee taas kerran...

116307

Mad Hatter Du Jardin

Mutta kun hän on niin symppis! Mitä upein silmämeikki ja ihana ihonsävy. Se näyttää hyvältä tuollaisen vaalean peruukin kanssa. Kaunokainen <3 Tosi hyvä versio Hatterista muuten näin AIW-obsessoituneen näkökulmasta.

125517

Pluto

Tämänhän piti olla ensimmäinen Taeyangini. Harkitsin tätä Valkon kanssa, mutta päädyin Valkoon. Vieläkin olen ihan hulluna steampunkiin ja noihin friikkeihin kulmiin! :'D Niin siistit.

Lindrin (eli Nosferatuni) piti myös olla Pluto. Fun fact, Lindrin alkuperäisessä hahmodesignissa on tuollainen maski ja vähän tämän tyyliset vaatteet! Elin pitkään visiossa Lindristä Plutona. Se maski oli hyvinkin relevantti.

145967

Gackt

Tämä taisi joskus olla isokin haave-Taeyangini. Se on edelleenkin mielestäni ihana, pidän sen sinertävistä silmämeikeistä. Huulten värin ykkösfani en ole, mutta kyllä minä tämän edelleen mielelläni ottaisin.

181032

Prince Ramiro

Syytän taas instaa! Olin ihan kokonaan ignoorannut tämän mallin, kunnes näin lähempää, miten kauniin muotoiset kulmat ja moneen taipuvat silmämeikit tällä onkaan.  Ensin bongasin upean punatukkaisen yksilön, sitten Camilla hankki oman Judensa ja oivoi, taisin vaan rakastua tähän malliin syvästi D:

1003036_651542601551631_1728888792_n

Akira x Destinee la Rose

Onko teillä hetki aikaa puhua tämän mallin kulmakarvoista? Tai meikin sävyistä? Thanks, jatkakaa, hän on hyvin kaunis.

Isul

96159

Johan

Minulla onkin jo kaikki Isulit, jotka ehdottomasti haluan. Johanilta kelpuuttaisin tuon sen stock-asun aivan koska vain. (Voisin taas ostaa nuken ihan vaan sen takia)

96165

White Rabbit Du Jardin

Tykkään vissiin kaikista Du Jardin -nukeista :'D Tässä nukessa kiinnostaa nimenomaan sen kasvot. Ihanat kulmat ja herkkä värimaailma. Olen tämänkin jo kertaalleen meinannut hankkia.

134574

Souji Okita

Jos jonkin Isulin vielä hankin, se on tämä! Hyvän malliset kulmat ja sopivan neutraali yleisilme. Tämä on myös jäänyt monesti hankkimatta. Ehkä vielä!

153493

Fairy Lumiere

Ja taas yksi Isul, jolla on mitä ihanin silmämeikki ;-; Himoitsen myös tuon viitan alla asuvaa paitaa kovasti.

183439

Vermelho

Tämä olisi muuten ihan tyyliseni, mutta nuo huuliin maalatut vampyyrinhampaat vähän estelevät. En oikein olisi valmis nukettamaan yhtäkään vampyyrihahmoistani, se tuntuisi vähän hassulta.

Dal

20622

Magical Pink Chan

Tässäpä yksi sellainen nukke, joka ei teoriassa ole laisinkaan tyyliseni, mutta silti viehättää kovasti! Huulet on tosi ihanat.

20584

Puki

Puki on klassikko. Niin perussuloinen, kinda harmittaa etten hankkinut silloin, kun teki kovasti mieli ja sen olisi saanut helpommin.

18738

Maretti

Dal-historian kivoimpia huulia <3 Ja asu!! Obsessioni Angelic Pretty -nukkeihin se vaan jatkuu.

11402

Ciel Robin

Tuskin tulen tätä koskaan hankkimaan, koska Ciel minulta jo löytyy. Alun perin halusin tosin aina tämän version perus-Cielin sijasta. Ehkä joskus vielä vaihtelen Cielin tähän, saapa nähdä. Tämä oli itse asiassa joskus grailini!

46062

Chibi Risa

Tästä mallista tulee ainoastaan yksi vanha, nostalginen blogi mieleen. Sen omistajalla (samainen da hae cho jonka mainitsin jo aiemmin tässä postauksessa) oli molemmat Risat. Vieläkin pidän niiden neuraaleista lookeista. Tämä Chibi Risa on kaksikosta enemmän mieleeni.

55728

Joujou

Tässäkin nukessa miellyttää lähinnä stock-olemus. Kunpa saisin edes joskus tämän stockit itselleni D: Voisin kyllä ottaa koko Dalinkin.

Byul

40987

Humpty Dumpty

Byuleja en hanki tähän taloon enempää, mutta jos yksi pitäisi vielä ottaa, se olisi tämä. Nuo kulmakarvat!! <3 Ylipäätään hirmuisen suloinen look. Lunatic-nukeista ottaisin kyllä ihan kaikki tänne luokseni.


55730

Sucre

...ja vanhempien Angelic Pretty -nukkejen kohdalla sama juttu ;-; Tänne vaan! Tälläkin on mitä ihanin asu.

127177

Moirai

Tästä pidän ihan muuten vaan kovasti! Tummat meikit taas kerran :'D Onneksi minulla on jo yksi murha-Byul (eli Lilith), niin ei tarvitse turhaan tästä haaveilla x)

* * *

Tällaista tällä kertaa! Näihin onkin varmasti mukava palailla joskus paljon myöhemmin 8)


2 kommenttia:

  1. Ah tällaisia haaveilupostauksia on ollut kyllä ikävä!
    Tykkään tosi paljon lukea tällaisia, keräily on musta perusajatuksenakin jotenkin hirmu kiinnostava aihe.
    Oli kans tosi kiva, että olit perustellut syitä nuken haluamiselle. Toivotaan, että ainakin nuo Another-nuket on vielä joskus sun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla ehdottomasti kans!

      Kiitti kovasti, toivotaan, että ainakin he pääsisivät tänne vielä <3

      Poista