maanantai 27. heinäkuuta 2020

Iltaisa postaus

Heya!

Tulin siihen tulokseen, että minun on pakko julkaista "pois alta" nämä mökillä otetut Ilta-räpsyt ennen muutamaa vähän erilaista postausta x) Siispä ottakaa vähän lisää mun rakasta mörökölliä :'D



Tätini hommasi meidän mökille tuollaisen upean istumispaikan (miksi sitä nyt enää edes pitäisi kutsua?), ja otin ilon irti. Tässä tuli otettua myös yhdestä jätkäkaksikosta kuvia 8) Atlas ja Mercury, hihii



Ilta on kovaa kyytiä nousemassa yhdeksi lempinukekseni ikinä. Olen niin uskomattoman iloinen siitä! Tää mörrikkä jaksaa riemastuttaa olemassaolollaan.



Äijä pääsi ihan itsensä näköiseen paikkaan! Meidän mökillä on kyllä mitä ihaninta ottaa nukkekuvia ^^




Ilta on kyllä ihan kestoärsyyntyneen näkönen tapaus. Hahmonahan se hyvinkin on :'D Kuvakulmilla saa asioita aikaiseksi, Albireo on mukavan ilmeikäs malli!






Pörröpäämuru <3 Pitäisi kai joskus heitellä sille vaatettakin päälle, mutta toisin kuin se joskus kotiutuva velipoikansa, Ilta ei mitään ihmisyysjuttuja harrasta. Se on aika anteeksiantamattomasti sitä, mitä on, vaikka ihmisenä kulkeekin. Hiiteen vaatteet ja siisteys, Ilta on juuri niin rehellisen roskainen itsensä kuin vain onkin.




Kiitos katselusta! <3

4 kommenttia:

  1. Melkein häpeän itseäni, etten ole kommentoinut blogiisi ikuisuuksiin, vaikka tietenkin olen katsonut jokaikisen uuden täydellisen postauksesi... Ilta on niin komea mököttäjä <3 Ja kuvatarinat on ihanaa luettavaa.
    Jos vaan myönnän, etten osaa edelleenkään kommentoida ihaniin blogeihin tarpeeksi hyvin... Sulla on ihania, upeita, taitavia ja ainutlaatuisia nukkeja ja kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kamalasti, että kommentoit! <3 Piristää aina kovasti! Ihanaa myös kuulla, että luet postauksia, vaikka et aina kommentoisi. Se on jo itsessään tosi ihailtavaa! <3 Aina ei jaksa/osaa kommentoida, ei paineita 💛 Kiitos vielä!

      Poista
  2. Ööö, jos et julkase tota neljättä kuvaa ylhäältä instasssa, niin saatan suuttua ;_; se on niin ihana <3 ehdottomasti paras kuva minkä oot Iltasta ottanut, se kuvakulma toimii vaan niin tavattoman hyvin hänellä!!

    Ihanaa nähdä hänestä näin monta kuvaa eripualilla pihamaata ;-) jaksaispa joskus itsekin tehdä tälläsiä postauksia!

    Toi Iltan peruukki näyttää kans ihan miälettömän pehmeeltä D; ääh <3 ja ainiin! Myäs kolmanneks vika kuva on upea! Ihana valo ja nurmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa kiitoksia sinne! <3 Jonkun näistä varmaan heittelen instankin puolelle jossain kohtaa, pistänpä korvan taakse tämän 8) Tuo nimenomainen kuva kertoo Iltasta tyyppinä kyllä aika lailla

      Peruukki on mun lempparijuttu, ihanaa, että se tuli nuken mukana ;-;

      Kiva kun kommentoit!

      Poista