maanantai 24. lokakuuta 2011

~~ * ♥ ~ Hahmosuunnitelma Seikalle ~ ♥ * ~~

^^ anteeksi taas jälleen kerran turha postaus, mutta kun nyt vihdoin tulin keksineeksi Seikan hahmon, täytyy se teille kertoa... keksin hahmon itse, ja mietin sitä oikeasti kauan, joten en toivoisi, että kukaan matkisi tai sanoisi, että olisin matkinut, koska en TODELLAKAAN matkinut Seikan luonnetta ja taustaa~ Tässäpä:

>> PERUSTIEDOT JA MALLI << Nimi: Seika * sukunimi ei vielä keksitty * Ikä: kuollessaan 5v, nyt n. 12 OOO v Malli: Pullip Seila Custom: jonkinsortin peruukki ( mietitään vielä... ) Julkaisuvuosi: 2O11 >> TARKEMMAT TAUSTATIEDOT <<
Rotu: elävä nukke
Menneisyys: Seika tapettiin tämän ollessa 5 -vuotias. Hänen sielunsa siirrettiin nuken kehoon, mutta tähän nukkeen liittyy pieni ongelma... Nuken kehossa oli nimittäin jo ennestään yksi sielu, ja kuten kaikki te jo tässä vaiheessa osaatte aavistaa, se sielu ei ollut viaton ja hyvä niinkuin Seikan sielu - itseasiassa ihan päinvastainen. Nuken kehoon oli aiemmin siirretty pahan ja turmeltuneen murhaajan sielu, joka jakoi nyt nuken kroppaa yhdessä viattomuuden perikuvan kanssa. Seika pystyy hallinnoimaan kehoa paremmin kuin tämä paha olento, ja oppi pian hallitsemaan erikoisen nuken kehon liikkuvuuden salat. Tämän pahan sielun nimi on Ryuu. Seika taistelee kokoajan Ryuun kanssa, ja kumpikin yrittävät saada toisensa pois nuken kehosta. Mutta koska Seika on oikeastaan jo kuollut, hän haluaa vain kostaa tappajilleen.
Nyt: Seika muutti jouluna ( tai ensivuonna, rahatilanteesta riippuu toki )Tsukikon, Riman, Hinatan ja Grellin luo asumaan. Grell löysi Seikan. Kaikki neljä pitävät Seikaa tavallisena ihmisenä, mutta totuus selviää heille kyllä aikanaan...
Tätä et tiennyt: Seikalla on myös kaksoissisar, joka on toki kuollut, onhan Seikakin jo 12 OOO vuotta vanha, mutta Seikan sisar eli kauemmin ja suojellumman lapsuuden. Seikan sisar on hemmoteltu ja hänen nimensä on Hime. Himen malli on Sfoglia. Seika-parka ei tiennyt kaksoissisarestaan, joka kasvatettiin hänestä erossa.


~~ END ~~



Sellainen lomake. Olisiko kenelläkään positiivista palautetta tästä kieltämättä aika tönköstä hahmosta ? (;

See you ! ~

XOXO: Miku-chan ja neljä nukketyttöä ♥

4 kommenttia:

  1. pssst seila julkastaan vasta helmikuussa, et sä voi sitä jouluna saada O___O

    VastaaPoista
  2. Wou, sanoisin, että aikas hurja tarina hahmolla. Todella mielenkiintoinen hahmo :3

    VastaaPoista
  3. Tosiaan tämä ilmestyy vasta helmikuussa, että sinne asti joudumme odottamaan :|

    Ja onneksi oman Seilani tarina yms tulee olemaan ihan erilainen :D

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa jännältä. Eikös Lawleyn Kitte x Raiku ole aika samanlainen?

    VastaaPoista